Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ امیر جعفری با حضور در برنامه ویژه ماه عسل آغاز صحبت هایش را به کری خوانی در مورد استقلال و پرسپولیس اختصاص داد. در ویژه برنامه ماه عسل به مناسبت عید سعید فطر مهمانان مختلفی حضور یافتند که یکی از آنها امیر جعفری بود. این بازیگر سرشناس که بارها علاقه خود به استقلال را نشان داده در بدو ورود خود اقدام به کری خوانی برای مجری پرسپولیسی برنامه کرد. وی با اعلام اینکه اگر پرسپولیسی ها پشتکار داشته باشند می توانند یک بار قهرمان شوند عدد ۴ را به علیخانی نشان داد که مجری ماه عسل نیز با نشان دادن عدد ۶ واکنش نشان داد. جعفری بلافاصله گفت: «از مسئولان شبکه سه سیما می خواهم اگر فیلمی از ۶ گل خوردن استقلال در دست است نشان دهند و شک نکنید اگر این اتفاق رخ دهد من پرسپولیسی خواهم شد. این یک دروغ تاریخی است و تحریف شده است! البته می ترسم بیشتر صحبت کنم یک امتیاز دیگر از تیم ما کم کنند.» علیخانی در پاسخ به جعفری گفت: «بهتر است بروید آن مدیرعامل سابق استقلال را پیدا کنید که فیلم آن بازی را آتش زد!» جعفری پاسخ داد: «پرسپولیسی ها هر وقت کم می آورند از آن ۶ گل می گویند. طرفدار این تیم متولد ۶۸ است اما از ۶ تای ۵۲ صحبت می کند!» احسان علیخانی هم قبول کرد !!!! جعفری همچنین تاکید کرد پسرش حق ندارد غیر از استقلال طرفدار تیم دیگری باشد و آرزویش این است روزی در استقلال بازی کند و بعد از گلزنی به پرسپولیس عکس پدرش را نشان دهد دانلود کلیپ از لینک زیر : دانلود با حجم 11 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 29 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ برنامشو دبروز کامل دیدمخیلی کری خونی جالبی یود 12 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ بابا پرسپلیس همیشه حماسه ساز بوده و هست بابا مگه یادمون رفته استقلالی که 2-0 از پرسپلیس جلو بود پرسپلیس در عرض 7 دقیقه چند تا گل به استقلال زد بازم بگمممم بگمممم رو بکنمممممممممممممم ممود یادت بخیر و روحت در عذاب 12 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ منم دیدم برنامه رو. جالب بود اما ی سوال الان پیش اومد واسم راجع به این تایپیک! خب؟؟؟ کمتر از 3 تا شاهد مرد برای شهادت بازی 6-0 وجود ندارد آیا؟ تازه ه ه ه ! استقلال سابقه سقوط به دسته های پایین داشته!! اما پرسپولیس هرگز 11 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ جالبتر از کری خونی امیر جعفری جواب دندون شکن احسان علیخانی بود 8 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ برنامه ش خیلی جالب بود من همیشه طرفدار جعفری بودم...از دیروز عاشقشم شدم 10 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ انقد خوشم اومد جعفری از استقلال تعریف کرد 10 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ انقد خوشم اومد جعفری از استقلال تعریف کرد کجا تعریف کرد؟؟ فقط هی اصرار میکرد که من استقلالی م!:vahidrk: 7 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ کجا تعریف کرد؟؟فقط هی اصرار میکرد که من استقلالی م!:vahidrk: ببخشید من اشتباهی متوجه شدم از پرسپولیس تعریف کرد 9 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۲ اگه کلیپو دیدید میفهمید که علیخانی کم اورد !!! خود علیخانی هم گفت اینو راست میگه پرسپولیسیها هر وقت کم میارنو و می بازند 6 تایی 52 میارند وسط !! افتخارتونو نشون بدید اینم رنکینگتون تو جهان 12 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ گهی پشت به زین و گهی زین به پشت:ws3: 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ عجب استقلالی دو اتیشیه ای بود این امیر جعفری....... جالبترش اینجا بود که میخواد پسرش تو استقلال بازی کنه 6 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ گهی پشت به زین و گهی زین به پشت:ws3: فردوسی شما همیشه عقبید 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ احسان نخواست جوابشو بده کاملا مشخص بود اگه ما هرچی میشه مدام میگیم 6 تایی ها حداقل یه چیزی داریم برای گفتن...شماها که اونم ندارین برای گفتن زمانی کل کردن سر این دوتا تیم مزه میداد که ارزش داشتن وقت بزاریم براشون...الان از نظر من جفتشونم اونی نیستن که باید باشن...پس چرا ادم وقتشو بزاره براشون 8 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ آقا ما شیش تایی ما هر چی شما میگید هستیم ما تیممون در حد راه آهن ما تیممونو دوس داریم حتی توی آمپاس ما تیممونو دوس داریم چون تاج آسیاس و همگی با تعصبیم مثل امیر جعفری نه مثل کاپیتانتون که هر جا پول بیشتری بدن میره اونجا میدونم الان میان میگین الفرهاد ولی واسه ما این ارزش داره که کاپیتانمون الا اس اس توی هیچ تیمی توی ایران بازی نکرده بخاطر تیمش با ژنرالم آشتی کرد و واسه ما داره گل میزنه تعصب به تیم یعنی جباری که مردونه میاد میگه من اشتبا کردم از استقلال رفتم میدونم الان میان میگین جباری فلانه میدونم که شما دارید از گلای قاضی میسوزید حقم دارید چون همه بازیکنا بخاطر پول میان تیمتون ولی برای استقلال با قلب بازی میکنن هر چند شک دارم شما این چیزارو بفهمین 7 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ احسان نخواست جوابشو بده کاملا مشخص بوداگه ما هرچی میشه مدام میگیم 6 تایی ها حداقل یه چیزی داریم برای گفتن...شماها که اونم ندارین برای گفتن زمانی کل کردن سر این دوتا تیم مزه میداد که ارزش داشتن وقت بزاریم براشون...الان از نظر من جفتشونم اونی نیستن که باید باشن...پس چرا ادم وقتشو بزاره براشون احسان نمیتونست جواب بده چون چیزی ندارید برای افتخار چهارتا بازیه پشت سرهم دربی خوردید!!! راست میگی تیم ما خیلی ارزشش بالا تره که بخوایم با شما کل کل کنیم و با تیم شما اصلا قابل مقایسه نیس !! 5 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ آقا ما شیش تایی ما هر چی شما میگید هستیم ما تیممون در حد راه آهن ما تیممونو دوس داریم حتی توی آمپاس ما تیممونو دوس داریم چون تاج آسیاس و همگی با تعصبیم مثل امیر جعفری نه مثل کاپیتانتون که هر جا پول بیشتری بدن میره اونجا میدونم الان میان میگین الفرهاد ولی واسه ما این ارزش داره که کاپیتانمون الا اس اس توی هیچ تیمی توی ایران بازی نکرده بخاطر تیمش با ژنرالم آشتی کرد و واسه ما داره گل میزنه تعصب به تیم یعنی جباری که مردونه میاد میگه من اشتبا کردم از استقلال رفتم میدونم الان میان میگین جباری فلانه میدونم که شما دارید از گلای قاضی میسوزید حقم دارید چون همه بازیکنا بخاطر پول میان تیمتون ولی برای استقلال با قلب بازی میکنن هر چند شک دارم شما این چیزارو بفهمین بله اصلا حق با شماست...حق با شماست که تعصبی برخورد میکنید...مستر حواست باشه این دوست داشتن تیمتون باعث نشه به طرفدارای تیم مقابل بگی نمیفهمید احسان نمیتونست جواب بده چون چیزی ندارید برای افتخار چهارتا بازیه پشت سرهم دربی خوردید!!! راست میگی تیم ما خیلی ارزشش بالا تره که بخوایم با شما کل کل کنیم و با تیم شما اصلا قابل مقایسه نیس !! مستر اگه یه متنیو میخونی کامل بخون...بنده فرمودم دوتا تیم ارزش بحث کردن ندارن....اکی؟نو پرابلم؟ جهت اطلاعتون این تیم من نیست 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ مستر اگه یه متنیو میخونی کامل بخون...بنده فرمودم دوتا تیم ارزش بحث کردن ندارن....اکی؟نو پرابلم؟جهت اطلاعتون این تیم من نیست لیدی تو هم هم طرفداری میکنی از تیمت هم میگی تیم من نیست موضع تو مشخص کن!! اوکی 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ لیدی تو هم هم طرفداری میکنی از تیمت هم میگی تیم من نیست موضع تو مشخص کن!! اوکی موضعم مشخصه...طرف پرسپولیسم...ولی تیم من نیست...الان گرفتی؟ نمیدونم چرا جدیدا بجای اینکه بحثا باخنده و شوخی باشه...برای کوبوندن طرف مقابلمونه...یادش بخیر وقتی اینجا عضو شدم کل کل سر تیم پرسپولیسو استقلال جز اولین پستام بود...چقدر میچسبید این کل کل کردن...ولی الان 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده