Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ دوستان اطلاعی ندارن ظاهرا منم اینو تو فایل لیست نرم افزار های دریاسافت دیده بودم یادم بود نتیجه گیری و پرس و جو با خودت .... 2 لینک به دیدگاه
Taherrah 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ پلاگین ( لایف مود ) نرم افزار ادامز رو می خواستم که قابل نصب باشه با تشکر 2 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ سلام دوستان وقت بخیر . من سه تا نرم افزار میخوام . اگه لطف کنید لینک هاش رو بدین ( البته همراه کرک ) ممنون میشم . 1- PV Elite 2- Tank 3- X Steel مچکرم 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ سلام دوستانوقت بخیر . من سه تا نرم افزار میخوام . اگه لطف کنید لینک هاش رو بدین ( البته همراه کرک ) ممنون میشم . 1- PV Elite 2- Tank 3- X Steel مچکرم سلام چه جالب اتفاقا امروز یکی از بچه نرم افزار pvelit و tank رو ازم میخواست اگه لینکشو پیدا کردم - میزارم 2 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ سلام دوستان وقت بخیر . من سه تا نرم افزار میخوام . اگه لطف کنید لینک هاش رو بدین ( البته همراه کرک ) ممنون میشم . 1- PV Elite 2- Tank 3- X Steel مچکرم احیانا اگه کسی لینک ورژن های جدید رو داره ، بذاره ممنونم از محبتتون 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ احیانا اگه کسی لینک ورژن های جدید رو داره ، بذارهممنونم از محبتتون به این صفحه یه نگاهی بنداز یه لینک گذاشته 150Mb برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک دانلودش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فقط بگم من دانلودش نکردم - صحت از سالم بودنش گردن خودت اینم ببین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ALIREZA ATAEE 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ Salam age mishe linke downloade type3 for catia ra ham vase man bezarid ba sepas faravan. 2 لینک به دیدگاه
ALIREZA ATAEE 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ Salam chera file download 64 bit nist 1 لینک به دیدگاه
ALIREZA ATAEE 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ سلام این لینکی که شما گذاشتید .اصلا وارد نمیشه.لطفا اگر این نرم افزار را دارید که بشه داخل کتیا از ان استفاده کرد ، ان را برای دانلود بگذارید. :icon_gol:type 3 for caa با سپاس فراوان عطایی 1 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ کرک نشده ی Type3 رو میتونید از سایت خودش دانلود کنید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه تونستم ، لینک کرک شده نرم افزار رو هم میذارم 1 لینک به دیدگاه
A H M A D 104 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ یكي از حلگر هاي بسيار قدرتمندي كه در حال حاضر براي شبيه سازي پديده هاي ديناميكي پيچيده مورد استفاده قرار مي گيرد، حلگر LS-DYNA است. اين حلگر علاوه بر تحليل هاي ديناميكي قادر به حل مسائل گوناگون در حوزه هاي مختلف فيزيكي از جمله مكانيك جامدات، انتقال حرارت، ديناميك سيال و همچنين به صورت مستقل يا كوپل شده با ديگر پديده هاي فيزيكي قادر به حل مسائل تنش حرارتي و بر هم كنشي سيالات مي باشد. اين نرم افزار در حال حاضر بصورت فعال توسط LSTC در حال گسترش و بهروزرساني مي باشد. انیمیشن نمونه هایی را از توانمندی نرم افزار LS-DYNA در شبیه سازی پدیده های دینامیکی در صنایع مختلف می توانید از وبلاگ بنده دانلود کنید اگر سوالی هم در مورد یادگیری این نرم افزار قدرتمند دینامیکی المان محدود داشتید در خدمتم railway-iust.blogfa.com ahmadrahmati15@yahoo.com [TABLE=class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: center]Drilling Simulation using Smooth Particle Hydrodynamics and FE.[/TD] [TD=align: center] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]2[/TD] [TD=align: center]Projectile Penetration.[/TD] [TD=align: center] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]3[/TD] [TD=align: center]Chips rise through drill bit flutes.[/TD] [TD=align: center] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ---------------------------------------------------------------------------------------------- Ahmad Rahmati School of Rail Way Engineering Iran University of Science and Technology Tehran, I. R. Iran ahmadrahmati15@yahoo.com 3 لینک به دیدگاه
kalepok 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ man dar moredesh tahghigh kardam narm afzare jalebie, age mishe ye linke download azash bezarid 1 لینک به دیدگاه
kalepok 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واای واای دارم امیدوار میشم :62izy85::shad::62izy85: فکر کنم اسمش Type3 CAA V5 Based باشه . توی لینک زیر توضیحاتش هست : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام chera baz nmikone? man ham mikham downloadesh konam 1 لینک به دیدگاه
رضا شیرزاد 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام درباره برنامه Shopmill مطلب میخوام 1 لینک به دیدگاه
ahmad0066 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ سلام به همه ی مهندسین کسی برنامه mechanical desktop 2004 را داره که واسه دانلود برام بزاره خیلی احتیاج دارم اگه سایر ورژن های دیگه هم بود اشکال نداره ولی اگه 2004 باشه بهتره ممنون 1 لینک به دیدگاه
al_laf1 454 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ سلام مجدد . لینک دانلود نرم افزار AdvantEdge FEM رو کسی داره ؟ در مورد المان محدود و آنالیز پروسه ماشینکاری هست . اینم لینکی که در مورد نرم افزار توضیحاتی داده : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منم اینو میخوام ... کسی اطلاعاتی نداره ؟ 1 لینک به دیدگاه
babakshahri 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ سلام من نرم افزار datam copra rf 2005 می خواستم جهت طراحی رول فرمینگ و اگر نرم افزار مشابهی است لطفا راهنمایی بفرمایید. 1 لینک به دیدگاه
engma 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ نرم افزار traceparts یک کتابخانه کامل از قطعات استانداراد مکانیکیه که میشه اونا رو به نرم افزارهای دیگه فراخوانی و ازشون استفاده کرد.این نرم افزار ریلیزهای مختلفی داره که من ریلیز کتیاش رو لازم دارم.البته اگه بقیه ی ریلیزاشم باشه بدک نیست. 1 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ نرم افزار traceparts یک کتابخانه کامل از قطعات استانداراد مکانیکیه که میشه اونا رو به نرم افزارهای دیگه فراخوانی و ازشون استفاده کرد.این نرم افزار ریلیزهای مختلفی داره که من ریلیز کتیاش رو لازم دارم.البته اگه بقیه ی ریلیزاشم باشه بدک نیست. میتونید از شرکت نرم افزاری پارس این نرم افزار رو تهیه کنید - سرچ بزنی پیدا میکنی بنده خودم نصب دارم در کنار کتیا روی خیلی از نرم افزارهای مدلسازی هم میشه نصب کرد 2 لینک به دیدگاه
mamad0111 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام نرم افزار ProNest 8 رو لازم دارم .... و همچنی یه نرم افزار برای برش لیزر نیاز دارم ..... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده