mohammad.ef 690 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ سلام توی این تاپیک دوستان هر نرم افزاری که مربوط به مهندسی مکانیک هست و لازم دارن مطرح کنن در صورتی که پیدا شد، لینک دانلودش قرار میگیره از دوستان خواهش میکنم چنانچه درخواست نرم افزار دارن، به جای زدن تاپیک اضافه، توی همین تاپیک بیان کنن 4 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ من این نرم افزار رو میخوام . چندجا گشتم اما لینک سالمی پیدا نکردم . ممنون 3 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ حالا این نرم افزارها چی هستن؟ کارشون منظورمه 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ همینه ؟ Mach3 CNC Controller | 8,1 MB Artsoft has been in the CNC business for the past 6 years. In this time the Mach series of CNC software has evolved to be the best available PC, CNC software on the market. Not only is it extremely affordable to industry, and the hobbyist, it is pioneering in its features, and continuing development. There are over 10000 users of Mach who swear by its ease of use, great features and support. MACH 3 FEATURES Converts a standard PC to a fully featured CNC controller. Up to 6 axis cnc control Allows direct import of DXF BMP JPG and HPGL. Visual G-Code display Generates G-code Spindle speed control Multiple relay control Manual pulse generation Includes multiple wizards Video display of machine Touch screen ability Full screen eligibility Digitizing MUCH MUCH MORE CONTROLLED BY MACH3 Lathes Mills Routers Lasers Plasma Engravers Gear cutting Others FREE WIZARDS INCLUDED Gear cutting Digitizing Holes Slots and keyways Text engraving Many standard shapes Surfacing MANY MORE Other wizards from third party vendors برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ Type3 رو کسی پیدا نکرده ؟ اینجارو ببین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ببین به دردت میخورن یانه؟ 4 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ حالا این نرم افزارها چی هستن؟ کارشون منظورمه یه تاپیک هست توی بخش CATIA با عنوان نوشتن متن روی جسم . این نرم افزار کارش همینه . برای حکاکی و نوشتن متن روی جسم . توی صنعت جواهرسازی هم کاربرد داره . همینه ؟ Mach3 CNC Controller | 8,1 MB ممنون . اما Mach3 حدود 50 مگ حجمشه . نمیدونم این چرا اینقدر کمه اینجارو ببین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ببین به دردت میخورن یانه؟ نه متاسفانه . هیچکدوم نبود . 2 لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ type3 Filename Type3__4.2.0.0_.rar Title Type3 4.2 Sonsivri here are the instructions to install type3 4.2 ( somewhat compelx,) 1. extracting it, enter the directory; 2. find the directory TYPE3second procedure and enter into it; 3. find help.txt: 1.UNLOAD TYPE3 program,delete TYPE3 program(Vision)file, restart the computer 2.open SSDCLN_032503's SSDCLeanup.exe,restart the computer 3.then setup TYPE3 program by clicking the setup.exe: always click the next during installation, at the last step, choosse the "No,I will restart computer later". 4. find the file type3\crack\crac1.exe and click it to crack; 6. find the file "type3\crack\config.dtk" and copy config.dtk into the c:\vision\datakit (recommend you to install it on C:\ strongly) 7. find the file type3\crack\SD3025S.mac and copy SD3025S.mac into the c:\vision\postpro; 8. back to the directory TYPE3second procedure, enter into TYPE3second procedure\spi722\SPI722, run the setup.exe and Sentinel Protection Installer 7.2.2 in turn; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ این هم از فیلم یوتیوبش Filename TYPE3.rar Title Type3 Software de diseño CAD/CAM/CNC - Taringa! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ اون یکی برنامه رو هم کاش یه اسم کاملتر میذاشتی 1 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ خوب حالا چرا باید حتما این نرم افزار باشه؟ چرا از نرم افزارهای مشابه دیگه استفاده نمیکنی؟ مثلا سالید ورکز؟ 1 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ type3 Filename Type3__4.2.0.0_.rar Title Type3 4.2 Sonsivri here are the instructions to install type3 4.2 ( somewhat compelx,) 1. extracting it, enter the directory; 2. find the directory TYPE3second procedure and enter into it; 3. find help.txt: 1.UNLOAD TYPE3 program,delete TYPE3 program(Vision)file, restart the computer 2.open SSDCLN_032503's SSDCLeanup.exe,restart the computer 3.then setup TYPE3 program by clicking the setup.exe: always click the next during installation, at the last step, choosse the "No,I will restart computer later". 4. find the file type3\crack\crac1.exe and click it to crack; 6. find the file "type3\crack\config.dtk" and copy config.dtk into the c:\vision\datakit (recommend you to install it on C:\ strongly) 7. find the file type3\crack\SD3025S.mac and copy SD3025S.mac into the c:\vision\postpro; 8. back to the directory TYPE3second procedure, enter into TYPE3second procedure\spi722\SPI722, run the setup.exe and Sentinel Protection Installer 7.2.2 in turn; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دارم دانلود میکنم . اگه خودش باشه کلییییییی دعات میکنم . یه ریلیز از این نرم افزار هم هست که ویژه ی نرم افزار CATIAست و روی کتیا نصب میشه . اگه اون رو هم پیدا کنی ....:w155::icon_pf (17)::aghosh: 1 لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ دارم دانلود میکنم . اگه خودش باشه کلییییییی دعات میکنم .یه ریلیز از این نرم افزار هم هست که ویژه ی نرم افزار CATIAست و روی کتیا نصب میشه . اگه اون رو هم پیدا کنی ....:w155::icon_pf (17)::aghosh: پست پائینیش هم هست لینک مدیافایر اسم برنامه رو بده 3 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ پست پائینیش هم هستلینک مدیافایر اسم برنامه رو بده واای واای دارم امیدوار میشم :62izy85::shad::62izy85: فکر کنم اسمش Type3 CAA V5 Based باشه . توی لینک زیر توضیحاتش هست : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ واای واای دارم امیدوار میشم :62izy85::shad::62izy85: فکر کنم اسمش Type3 CAA V5 Based باشه . توی لینک زیر توضیحاتش هست : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنوووووون . اینا کرک شده ؟؟ لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ ممنوووووون .اینا کرک شده ؟؟ فکر نکنم چون این دو لینیکی هم که گذاشتم ftp هستند و پسورد دارند واسه صاحابش ایمیل زدم اگه پسورد رو بده که میذارم اینجا نده هم . . . . 1 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ واای واای دارم امیدوار میشم :62izy85::shad::62izy85: فکر کنم اسمش Type3 CAA V5 Based باشه . توی لینک زیر توضیحاتش هست : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فکر نکنمچون این دو لینیکی هم که گذاشتم ftp هستند و پسورد دارند واسه صاحابش ایمیل زدم اگه پسورد رو بده که میذارم اینجا نده هم . . . . سلام . لینک جدید پیدا نکردی ؟ این دوتا رو نمیشه دانلود کرد لینک به دیدگاه
amir kafi 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ سلام من آموزش نرم افزار ls-dyna رو میخوام کس میتونه کمک کنه :ws52: 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ سلام من آموزش نرم افزار ls-dyna رو میخوام کس میتونه کمک کنه :ws52: اموزش که هیچ من دنبال خود نرم افزار 62 بیت بودم تهرانو قدم به قدم گشتم نبود 1 لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ اموزش که هیچ من دنبال خود نرم افزار 62 بیت بودم تهرانو قدم به قدم گشتم نبود منظورت اینه ؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 180 مگ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده