BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ گیاهان انرژی زا، علاوه بر ایجاد انرژی، سلامت و تعادل سیستم دفاعی بدن را نیز بهبود می بخشد. جنسینگ سیبری: به نقل از سایت «MSN»، این گیاه بین ورزشکاران شهرت زیادی دارد. این گیاه بنیه بدن را افزایش می دهد، خستگی مفرط را کاهش می دهد و تأثیر استرس را به حداقل می رساند. این گیاه که به صورت دم کرده، کپسول یا قرص مصرف می شود برای بیماران مبتلا به لوپوس، آرتریت روماتوئید و فشار خون بالا توصیه نمی شود. ژینکو: این گیاه با افزایش تولید آدنوزین تری فسفات (نوکلئوئید حامل انرژی) (ATP) در بدن، میزان انرژی سلولی را افزایش می دهد. ATP به مغز کمک می کند گلوکز را متابولیزه کند و در نتیجه عملکرد حافظه و ذهن را بهبود بخشد. چای سبز: این نوشیدنی عملکرد تحریک کننده دارد. در نتیجه در طول روز انرژی بدن را افزایش می دهد. چای سبز حاوی ماده آنتی اکسیدان، ضد سرطان و آنتی بیوتیک است. جنسینگ هندی (اشواگاندا): این گیاه در طب هندو برای تسکین خستگی مفرط استفاده می شود و مقاومت بدن به استرس را افزایش می دهد و در نتیجه میزان انرژی بدن بهبود می یابد. در صورت مصرف داروی ضد اضطراب و صرع از مصرف این گیاه پرهیز شود. گون (استرا گالوس): متابولیزم بدن را افزایش می دهد و درمان عالی برای رفع خستگی مفرط است. اگرچه مصرف آن ضرر ندارد اما در صورت بالا بودن تب یا داشتن عفونت از مصرف آن پرهیز کنید. در صورت مصرف رقیق کننده خون یا بتابلوکر از این گیاه استفاده نشود. گزنه: دم کرده این گیاه نسبت به یک فنجان قهوه انرژی بیشتری دارد. این گیاه سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است. ریش (Reishi): نوعی قارچ نادر در چین که لقب «اکسیر زندگی» دارد و برای افزایش انرژی، تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش استرس استفاده می شود. منبع:khorasannews.com لینک به دیدگاه
BISEl 3637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ چای گل کدو، یک نوشیدنی گیاهی انرژی زا گلها تنها به دلیل جلوه زیبا اهمیت ندارند بلکه رنگدانههای رنگارنگ آنها نمایانگر خواص بیشمار آنهاست. به عنوان مثال گل کدو تنبل، که می توان از آن برای تهیه چای استفاده کرد. برای تهیه چای، کافی است یک تا دو قاشق گل زردرنگ را از بوته جدا کرده و در یک فنجان آبجوش بریزید. چای پس از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه آماده مصرف است. این نوشیدنی کالری بسیار کمی داشته و ویتامین آ فراوانی دارد. هر انسانی روزانه به دریافت دو تا سه هزار واحد ویتامین آ احتیاج دارد. این ریزمغذی نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی داشته و برای ساخت سلولهای سفید خونی لازم است. مصرف دمکرده گل کدو تنبل به دلیل کمک به تأمین ویتامین آ مورد نیاز بدن، باکتریها، ویروسها و عفونتها را از بین برده و به حفظ سلامت استخوانها و بینایی کمک میکند. ویتامین ث موجود در این نوشیدنی، به شادابی پوست کمک کرده و میزان جذب ریزمغذیهای موجود در دیگر مواد غذایی مصرفی را افزایش میدهد. خاصیت آنتیاکسیدانی ویتامین ث موجود در گل کدوتنبل، سلولها را در برابر رادیکالهای آزاد محافظت کرده و از سرطان پیشگیری میکند. پتاسیم یکی دیگر از املاحی است که دریافت روزانه آن برای انسان ضروری است. اگرچه هر فردی روزانه به دو هزار میلیگرم پتاسیم نیازمند است اما نوشیدن چای گل کدوتنبل نیز به تأمین درصدی از پتاسیم مورد نیاز انسان کمک کرده و به همین دلیل تأثیر بسزایی در تنظیم فشارخون دارد. محافظت از بدن در برابر بیماریهای قلبی و عروقی نیز از دیگر خواصی است که با نوشیدن این چای گیاهی به دست میآید. پژوهشهای بسیار حاکی از آن است، چای گل کدوتنبل نقش مهمی در پیشگیری از انقباضات عضلانی دارد ضمن آن که به سلامت دستگاه گوارش نیز کمک میکند. کمبود پتاسیم در بدن همراه با بروز عوارضی مانند ضعف، کمبود انرژی، گرفتگیهای عضلانی، آشفتگیهای معده و ضربان نامنظم قلب همراه میشود. لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ [TABLE=class: cms_table] [TR] [TD]تعريف کلمه «انرژي» سخت است و حتي محققان مشهور درباره ي تعريف دقيق و صحيح آن اختلاف نظر دارند. اما تنها مسئله واضح اين است که ما براي زنده ماندن، به انرژي نياز داريم... [/TD] [TD=width: 12%][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]يک روش مقبول براي افزايش انرژي طبيعي بدن، استفاده از گياهان دارويي است که بيشتر براي مصارف پزشکي و آشپزي، پرورش داده ميشوند. آنها باعث حفظ گردش خون در بدن و عملکرد صحيح مغز ميشوند. گياهان دارويي مشخص مانند جينسينگ و جينگو بيلوبا در افزايش انرژي بدن موثرند. طي مراحل زير، اطلاعات بيشتري در اين زمينه کسب خواهيد کرد :1- فلفل قرمز تند، باعث بهبود گردش خون در بدن مي شود. همچنين تاثير ساير گياهان دارويي را در تقويت دستگاه گردش خون، افزايش ميدهد. فلفل قرمز، ميزان انرژي بدن را سريعتر افزايش ميدهد. 2- گياه دارويي جينگو بيلوبا (ginkgo biloba) ، جريان خون را به سمت مغز افزايش ميدهد. همچنين ميزان افسردگي را کم ميکند. براي کسب بهترين نتيجه بايد حداقل به مدت 2 هفته، هر روز از جينگو بيلوبا استفاده کنيد. 3- گياه دارويي آب بشقابي (gotu kola)، سيستم عصبي مرکزي را تحريک ميکند. همچنين با کاهش ميزان افسردگي و خستگي باعث افزايش توان بدني مي شود .4- گياه دارويي جينسينگ (ginseng) با تقويت سيستم ايمني بدن و دفع عفونتها و بيماريها، باعث افزايش انرژي بدن ميشود. پس سعي کنيد هر روز مقداري از آن استفاده کنيد.5- يک ليست از گياهان دارويي و اثرات درماني آنها را تهيه کنيد (از طريق کتب يا اينترنت و...) تا گياهان افزايش دهندهاي انرژي بدن را بشناسيد. تذکرات: * اگر دچار خستگي و کمبود توان و انرژي شديد، به خاطر داشته باشيد که اين، علامت يک اختلال در بدن است، نه خود اختلال. لذا قبل از درمان، بايد با يک پزشک مشورت کنيد تا علت دقيق کمبود انرژي خود را دريابيد. *داروهاي گياهي ميتوانند ميزان انرژي و توان بدن شما را افزايش دهند، ولي اين نوع درمانها، هنگامي که سلامت و زندگي شخص را به خطر مياندازند، نبايد استفاده شوند. اگر دچار سرگيجه، سردرد، عدم هوشياري، درد قفسه سينه و هذيان گويي شديد، فوراً با يک پزشک تماس بگيريد و يا به نزديکترين مرکز درماني مراجعه کنيد. * بيماران قلبي، افراد مبتلا به فشار خون بالا و افت ناگهاني قند خون نبايد از گياه دارويي جينسينگ استفاده کنند، يزرا وضعيت بيماري آنها را بدترمي کند.[/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ گياهان معطر و انرژي زا - برگ بو [bay leaf] برگ بو ـ كه همان برگ هاي درخت برگ بو مي باشد ـ يكي از گياهان ادويه اي پر مصرف در فرانسه، مديترانه و هند است. برگ هاي اين گياه، معمولاً به صورت خشك شده به فروش مي رسد. از برگ بو، معمولاً در تهيه ي انواع آبگوشت، سوپ و سس استفاده مي شود. البته قبل از ميل كردن غذا، حتماً مي بايد اين برگ ها را از داخل آن خارج كرد. 2- برگ كاري [Curry leaf] يكي از پرمصرف ترين ادويه هاي معطر در جنوب هند، برگ هاي كاري مي باشد كه به دو صورت تازه و خشك شده، در فروشگاه هاي هند و ساير كشورهاي آسيائي، به فروش مي رسد. ادويه هائي كه با نام تجاري «پودر كاري» در بازار فروخته مي شوند بر خلاف اسم آن ها، فاقد برگ هاي درخت كاري مي باشند! 3-Lemongrass اين گياه، در آسياي جنوب شرقي مصرف فراواني دارد. عطر و رايجه ي ملايم اين گياه، در قسمت پائين ساقه ي آن ـ كه گوشتي مي باشد -متمركز شده است. تمام ساقه، قابل مصرف مي باشد و مي توان آن را به قطعات كوچك تر خرد كرد و به مصرف رساند. لازم به ذكر است اين گياه در ايران قابل دسترس نيست. 4- مَرزنگوش [Marjoram] اين گياه ـ كه از خانواده ي نعناست ـ داراي طعم و عطر شيرين و ملايم تر از گياه «اورگانو» مي باشد. قبل از استفاده از اين گياه، آن را در دست خود له يا خرد كنيد تا عطر آن آزاد شود. گياه مرزنگوش را در اواخر پخت، به ماهي، مرغ، تخم مرغ، غذاهاي طبخ شده با گوجه فرنگي، انواع سس، سوپ، آبگوشت، پاستا و سبزي اضافه نمائيد. اين گياه ادويه اي، طعم و عطر غذاهاي گوشتي بويژه غذاهاي پخته شده با گوشت بره را، دو چندان مي كند. 5- اورگانو[organo] يكي ديگراز اعضاي خانواده ي نعنا، گياه آويشن مي باشد كه بسيار معطراست و طعم تندي دارد. از اين گياه ادويه اي، مي توان در انواع غذاهائي كه با گوجه فرنگي طبخ مي شود مانند سس پاستاها استفاده كرد. همچنين، مي توان از آن به عنوان چاشني در غذاهاي دريائي، مرغ، گوشت بره و غذاهاي گريل شده، بهره برد. 6- رُزماري [Rosemary] اين گياه سوزني شكل، داراي طعم و عطري نزديك به كافور مي باشد. گياه ادويه اي رزماري، اگر با سير استفاده شود، طعم و عطرخوبي به انواع غذاهاي مديترانه اي، ماهي گريل شده و سبزي ها مي دهد. 7-مريم گلي [sage] برگ هاي نرم و سبز ـ خاكستري گياه مريم گلي، عطر نسبتاً تندي دارد و به نظر مي رسد براي دستگاه گوارش و هضم غذا مفيد باشد. از اين گياه ادويه اي، معمولاً در تهيه ي سوسيس، مرغ و سايرغذاها، مي توان استفاده كرد. بهتر است مريم گلي را در اوايل طبخ به غذا بيفزائيد تا عطر و طعم آن بتدريج آزاد شود. 8 مَرزه [savory] اين گياه ـ كه از خانواده نعناست ـ نسبتاً تند، تيز، شيرين و شور مي باشد. در صورتي كه برگ هاي آن خرد يا له شود، عطرآن آزاد مي گردد و غذا را معطر مي كند. اين گياه، طعم تند و اشتها برانگيزي به انواع غذاها مانند گوشت، مرغ، ماهي، تخم مرغ، انواع سوپ و آبگوشت مي دهد. 9 آويشن [Thyme] گياه آويشن ـ كه ازخانواده ي نعناست ـ بيش از 100 گونه دارد. آويشن، يكي از چالش هاي اصلي در غذاهاي فرانسوي و مديترانه اي است. اين گياه، يكي از پركاربردترين چاشني هاست. آويشن طعم و عطر خوشايندي به انواع غذاها مانند؛ مرغ، ماهي، سبزي، كوفته و انواع سس و سوپ مي دهد. 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ گیاهان دارویی انرژی زا تعریف کلمه ی «انرژی» سخت است و حتی محققان مشهور درباره ی تعریف دقیق و صحیح آن اختلاف نظر دارند. اما تنها مسئله واضح این است که ما برای زنده ماندن، به انرژی نیاز داریم. یک روش مقبول برای افزایش انرژی طبیعی بدن، استفاده از گیاهان دارویی است که بیشتر برای مصارف پزشکی و آشپزی، پرورش داده میشوند. گیاهان دارویی باعث حفظ گردش خون در بدن و عملکرد صحیح مغز میشوند. گیاهان دارویی مشخص مانند جینسینگ و جینگو بیلوبا در افزایش انرژی بدن موثرند. گیاهان دارویی انرژی زا: فلفل 1- یکی از گیاهان دارویی انرژی زافلفل است، فلفل قرمز تند، باعث بهبود گردش خون در بدن می شود. همچنین تاثیر سایر گیاهان دارویی را در تقویت دستگاه گردش خون، افزایش میدهد. فلفل قرمز، میزان انرژی بدن را سریعتر افزایش میدهد. *******گیاهان دارویی انرژی زا********* جینگو بیلوبا 2- گیاه دارویی جینگو بیلوبا (ginkgo biloba) ، جریان خون را به سمت مغز افزایش میدهد. همچنین میزان افسردگی را کم میکند. برای کسب بهترین نتیجه باید حداقل به مدت 2 هفته، هر روز از جینگو بیلوبا استفاده کنید. *******گیاهان دارویی انرژی زا********* آب بشقابی 3- یکی دیگر از گیاهان دارویی افزایش دهنده قوای، بدن گیاه دارویی آب بشقابی است.گیاه دارویی آب بشقابی (gotu kola)، سیستم عصبی مرکزی را تحریک میکند. همچنین با کاهش میزان افسردگی و خستگی باعث افزایش توان بدنی می شود. *******گیاهان دارویی انرژی زا********* جینسینگ 4- گیاه دارویی جینسینگ (ginseng) با تقویت سیستم ایمنی بدن و دفع عفونتها و بیماریها، باعث افزایش انرژی بدن میشود. پس سعی کنید هر روز مقداری از آن استفاده کنید. تذکرات: * اگر دچار خستگی و کمبود توان و انرژی شدید، به خاطر داشته باشید که این، علامت یک اختلال در بدن است، نه خود اختلال. لذا قبل از درمان، باید با یک پزشک مشورت کنید تا علت دقیق کمبود انرژی خود را دریابید. * داروهای گیاهی میتوانند میزان انرژی و توان بدن شما را افزایش دهند، ولی این نوع درمانها، هنگامی که سلامت و زندگی شخص را به خطر میاندازند، نباید استفاده شوند. اگر دچار سرگیجه، سردرد، عدم هوشیاری، درد قفسه سینه و هذیان گویی شدید، فوراً با یک پزشک تماس بگیرید و یا به نزدیکترین مرکز درمانی مراجعه کنید. * بیماران قلبی، افراد مبتلا به فشار خون بالا و افت ناگهانی قند خون نباید از گیاه دارویی جینسینگ استفاده کنند، یزرا وضعیت بیماری آنها را بدترمی کند. 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ گیاهان دارویی مفید در ورزش بدنسازی: گیاهان دارویی در میان مردم محبوبیت دارند. گیاهان دارویی به صورت کپسول، قرص، مایعات و یا به شکل پودر در بازار عرضه میشوند. شاید فقط آمریکا ییها سالی ۷۰۰ میلیون دلار صرف خرید این گیاهان میکنند. بیشتر این گیاهان به عنوان مواد مکمل توسط ورزشکا ران پرورش اندام مصرف میشوند. با وجود این، درباره خاصیت درمانی و غذا یی این گیاهان شواهد زیادی مشاهده نشده است. علاوه بر آن، احتمال دارد که مصرف بعضی از این مواد زیان بار هم باشد. گیاه دارویی یا علف دارویی در واقع بوته یا ساقه ای است که از زمین میروید و دارای نوعی کیفیت یا خاصیت دارویی میباشدکه آن را از سایر نباتاتی که از زمین میرویند متفاوت میسازد. این گیاه از آن نظر ارزش دار دکه دارای بوی خاص، طعم خاص و مزه خاص و از همه بالاتر خاصیت درمانی خاصی میبانئد. جالب اینجاست که این گیاهان از زمانهای قدیم وجود داشتند و تاریخی همزمان با تاریخ بشر دارند. حتی انسانهای اولیه نیز از وجود آنها آگاهی داشتند و بنوعی از آنها استفاده میکردند. شاید در حدود سی درصد از داروهای مدرن امروزی نی? از مشتقات همین گیاهان باشند.گیاهان منشاء طبیعی دارند،اما همیشه قابل اطمینان نیستند خیلیها اعتقاد دارندکه گیاهان دارویی منشاء طبیعی دارند،به این دلیل قابل اطمینان میباشد، این فرضیه در میان مردم متداول است اما آگاهی هم خالی از خطر نیست داروهای گیاهی از مواد مکمل گیاهی از آن جهت متفاوت میباشندکه داروهای گیاهی در لابرا توارها و توسط کار شناسان بررسی و آزمایش شده و از نظر علمیمورد تأ یید میباشد. شرکتهای تولید کننده مواد مکمل الزامیندارند تا محصولا? خود را به تأیید وزارت بهداشت و درمان برسانند. به این ترتیب، در رابطه باکیفیت و ایمنی محصولات آنها مقررات و قوانینی حاکم نمیباشد. بنابراین، ممکن است که محصولات فاقد استانداردهای کافی باشد در این صورت، احتمال آ ن هست که آن طور که شرکتها درباره آ ن تبلیغات میکنند صحت نداشته باشد.برای آ ن که این گیاهان توسط دایره بهداشت و درمان مورد تأیید قرارگیرند، لازم است که آزمایشات و بررسیهای متعددی انجام پذیرد که مستلزم صرف میلیونها دلار هزینه میباشد، لذا سرمایه گذا ران علاقه ای به دریافت مجوز از دایره بهداشت و درمان ندارند. خوشبختانه، این روزها تولید کنندهها دیگر مجاز نیستند ادعاهای کذب خود را به طور علنی تبلیغات نمایند. یعنی صنایع مواد مکمل باید تابع قوانین و مقرراتی باشند که ازطرف مراجع دولتی اعلام شده و بر مواد غذا یی حاکم میباشد. یعنی هر ادعایی که محصولات مکمل اظهار میدارند باید با شواهد علمیهمراه باشد. به این ترتیب، همه محصولاتی که با عناوین شفا و درمان و معاینه به بازار عرضه میشوند، توسط وزارت دارویی ایالتی مورد تأیید قرار میگیرند.البته داشتن آلرژی در مورد بعضی از داروها امر غیر عادی به شمار نمیرود. با آن که بعضی از این داروها آزمایش شده و تحت مجوز قانونی تولید شده است احتمال دارد که واکنش بیماران نسبت به آنها همراه با آلرژی وحساسیت باشد. این مشکلات در زمینه گیاهان دارویی وجود دارد وگاهی منجر به فوت بیمار میشود. با توجه به دلایل فوق، بهتر است قبل ازمصرف این گیاهان و مواد مکمل با دکتر یا دارو ساز خود صلاح و مشورت نمایید. علاوه بر آ ن، اگر برنامه ای برای عمل جراحی دار ید، در صورت استفاده از مواد مکمل گیاهی بهتر آ ن است که با دکتر?خود مشورت نمایید. بعضی از داروهای گیاهی از قبیل سیر و زنجبیل و جین سینگ مانع لخته شدن خون شده، و در طول عمل جراحی موجب خونریزی شدید میشوند. مواد مکمل گیاهی را در مورد کودکان خود تجویز نکنید، زیرا هیچگونه اطلاعات درستی درباره فواید یا مضرات داروهای گیاهی در باره کودکان در دست نیست؛دارویی که به نظر بعضیها شفا بخش است,ممکن است بلای جان افراد بشود. مواد مکمل گیاهی موجود در بازاردرصفحات بعدی صورتی از اسامیگیاهان دارویی که به عنوان مواد مکمل دربازارها عرضه میشود، مورد بررسی قرار میگیرند. این فهرست نسبت به درجه فایده یا ضرری که از این گیاهان ناشی میشود، برای ورزشکاران ارائه شده تا درباره آنها مطالعه کرده و آن گاه تصمیم بگیرند. درجه بندی این مواد مکمل گیاهی از قرار زیر میباشد: ۱. ارزش آن را داردکه امتحان کنید. ۲ . احتمال دارد در مورد بعضیها مفید باشد. ۳ . مصرف آن اتلاف وقت است. ۴ . مصرف آن زیان بار است. مصرف این مواد مکمل گیاهی مفید است ۱. بوچو، در باره این داروی گیاهی در خارج ازکشور تحقیقاتی انجام گرفته است. کارشاسان اعتقاد دارندکه درمورد آن آزمایشات کافی صورت گرفته و قابل اعتماد است. بوچو از بوته ای بدست میآ یدکه بومیآفریقای جنوبی است. برگهای این گیاه را مثل چای میکوبند وگاهی با مواد دیگری تقویت میکنند. بوچو ادرار را افزایش میدهد و همراه با ادرار مقداری از آب اضافی بدن به خارج از بدن صادر میشود. در طول مجاری ادرار با جرمها و میکروبهای موجود در دیواره مثانه و میزنای مبارزه میکند. دکترهای علفی مقدار دوگرم از آن را روزی دو تا سه بار توصیه میکنند. در مصرف آن عوارض جانبی مشاهده نشده است. ۲ . فوتی، این گیاه دارویی از خانواده گندم سیاه یا گندم گاوی میباشد.کارشناسان گیاهان دارویی اعتقاد داشتندکه مصرف آن عمر انسان را طولانی میکند. درکشور چین نیز از دوران باستان مصرف میشده است. میگویند که فوتی دارای خواص فوق العاده است. خواص آن به اندازه و عمر ریشه گیاه بستگی دارد. ریشه گیاه پنجاه ساله آن، به عنوان مثال، از سفید شدن موی سر جلو گیری به عمل میآورد. ریشه گیاه صد ساله آن، اگربه مقدار یک پیاله مصرف شودی باعث نشاط و سرورمیگردد. اگر گیاه ۱۵۰ ساله باشد با مصرف آن دندانها میریزد و به جای آنها دندانهای?شیری شروع به رشد میکند. گیاه دویست ساله جوانی و شور و نشاط کودکی را برای انسان به ارمغان میآورد. به این صورت داستانها و حکایات مردم چین هم چنان ادامه دارد.شهرت داردکه مصرف گیاه در قلب و شریانهای قلبی منشاء اثرات مفید میباشد. از قرار معلوم؛کلسترول خون را پایین میآورد، رگهای خونی را تقویت کرده و جریان گردش خون را به قلب افزایش میدهد. فوتی هم چنین به عنوان یک مسهل طبیعی کار میکند و از این جهت یک گیاه دارویی سالم و مطمئن میباشد. ۳ .گوارانا، این گیاه دارویی شباهت به توت قرمز رنگ میباشدکه در دره آمازون میروید. دارای مقدار زیادی کافئین میباشد. شدت مقدارا کافئین آن هفت برابر مقدار کافئین دانههای قهوه میباشد. به عنوان مکمل دارویی برای افزایش انرژی مصرف میشود. در فروشگاههای معتبر مواد غذایی به مشتریان عرضه میشود. این ماده مکمل از دانههای توت بدست میآ ید. این گیاه به عنوان ماده مکمل در پاره ای از محصولات کاهش وزن افزوده میشود. اغلب باگیاه دیگری به نام افدرا مخلوط کرده و به صورت ترکیبی مصرف میشود. این ترکیب گرمای بدن را افزایش داده و به این ترتیب سوخت و ساز را شدت میبخشد. علاوه بر آن، با مصرف آن آب زاید بدن دفع میشود. زیرا گوارانا به خاطر داشتن کافئین ادرار را افزایش میدهد ظاهرأ مقداری گوارانا گلوکز خون را در بدن جانوران افزایش میدهد. این آزمایش هنوز در انسانها انجام نگرفته است. لازم به توضیح است که اگر بدن شما در مورد کافئین حساس است، مصلحت آن است که این گیاه را مصرف نکنید. ۴. ماته، نام گیاه دارویی دیگری است که حاوی کافئین میباشد. یعنی در حدود دو صد این گیاه را کافئین تشکیل میدهد. این گیاه دارویی در بعضی از مواد مکمل دیده میشودکه با فرمولی از آن تقویت میشود. در میان مردم شایع است که اشتها را تنظیم میکند. علاوه بر آن، مجاری ادر اررا نیز تحریک کرده و موجب افزایش ادرار میشود. به این ترتیب درکاهش مقدار آب بدن مؤثر است. تاکنون عوارض جانبی مشاهده نشده است. مصرف آن به مقدارنا چیز خالی از خطر میبأشد.مصرف این مواد احتمال دارد مفید باشد ۱ . سیووحیا، نام این گیاه دارویی از یک کلمه چینی مشتق شده است. به نام جین سینگ سیبری هم شناخه شده است. یک کارشناس داروهای گیاهی به نام کریستوفرهوبس، درکتاب خود با عنوان جین سینگ یاگیاه انرژی زا درباره آن میگوید. پس از ۳۵ سال تحقیق و بررسی علمیو عملی، هم اکنون این داروی گیاهی توسط میلیونها روسی مصرف میشود. تیم المپیک روسیه، به خصوص وزنه بر داران و قهرمانان دو از آن استفاده میکنند. مسا فران فضایی نیز از این ماده برای روبه رو شدن با شرایط حاد خاج از جو برخورد ار میشوند.کوهنوردان و ملوانان وکارگران کارخانجات نیز برای افزایش توان کاری از آن مصرف میکنند. مقدار مصرف روزانه آن مقدار ۵۰۰ میلی گرم قبل از ورزش توصیه میشود. آزمایشات در مورد این گیاه دارویی هنوز روشن نیست و به این ترتیب، مصرف آن احتمال دارد مفید واقع شود. ۲ . اچیناسیا، از خانواده گل آفتاب گردان است و از نقطه نظر دارو یی دارای سه گونه متفاوت میباشد. اداره بهداشت آلمان این ماده گیاهی را تأییدکرده است. از قرار معلوم در درمان سرماخوردگی و ناراحتیهای ناشی از مجاری تنفسی مؤثر بوده است مصرف آن تعداد گلبولهای سفید خون را افزایش میدهد.گلبولهای سفید در مبارزه با جرمها و میکروبهای مهاجم نقش فعال داشته و در مقابل ویروسهای سرماخوردگی از عوامل دفاعی بدن به شما میروند. مصرف مقدار ۹۰۰ میلی گرم از داروی گیاهی برای افزایش عوامل دفاعی بدن اندازه مطلوب و متناسب تشخیص داده شده است. ۳ . چای سبز، چای سبز از برگهای گیاهی به همین نام بدست میآ ید. این گیاه از نباتات بومیآسیایی است. چای سبز برای افرادی که نسبت به تناسب اندام خود حساسیت دارند، مناسب است زیرا درکاهش وزن انسان تأنیر بسزایی دارد. پژوهشگران سویسی متوجه شدند که چای سبز حاوی مواد شیمیایی فوق العاده ای است که در سوختن و آب کردن چربیهای مؤثر بوده وگرمای طبیعی بدن را بالا میبرد. این کار شناسان به این نتیجه رسیدندکه مصرف تقریبا سه فنجان چای سبزدرروزمقدار ۶۰ کالری اضافی در بدن مصرف میکند و این مقدار وزن بدن را به راحتی کاهش میدهد. علاوه بر آن تحقیقات حاکی از آن است که ممرف چای سبز در مقابل بیماریهای ناشی از دندان، سرطان و ناراحتی قلبی، ضریب مقاومت بدن را افزاش میدهد. به این ترتیب، در صورتی که در مقابل کافین حساسیت نداشته باشید، مص?ف چای سبز فاقد عوارض جانبی بوده و احتمال دارد که مفید به حال شما باشد.منبع : علم و عضله 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده