رفتن به مطلب

آداب صحبت کردن با تلفن


ارسال های توصیه شده

آداب صحبت کردن با تلفن

مجله سیب سبز: تلفن های همراه را مقصر ندانید. بی خبر بودن ما از آداب مکالمه تلفنی، گاهی استفاده از تکنولوژی را برای مان دشوار می کند. از انتخاب یک ترانه شیش و هشت برای زنگ تلفن بگیرید تا مزاحمت کسانی که شما را برای یک موضوع بیهوده از خواب بیدار می کنند، گناه همه را می توانید بر گردن بی خبری مان از این آداب بیندازید. برای آنکه بدانید تا چه اندازه از باید و نبایدهای مکالمات تلفنی باخبر هستید، در ادامه این صفحه با ما باشید و ببينید که پیش از این، به کدام یک از اصول زیر پایبند بوده اید و بعداز این به همه آنها پایبند باشید.همیشه خودتان را معرفی کنیدانتظار نداشته باشید آدم هایی که با آنها تماس می گیرید، فورا شما را بشناسند؛ پس بعد از سلام کردن، خودتان برای معرفی پیشقدم شوید، به ویژه اگر برای یک کار اداری تماس می گیرید، در ابتدای مکالمه نام، سمت و دلیل تماس خود را اعلام کنید. می توانید برای ارتباط راحت تر، نام فردی را که با او تماس گرفته اید را بپرسید و در جریان مکالمه از آن استفاده کنید.حواس تان به صورت تان باشدشاید گمان کنید که دیگران حالات صورت شما را از پشت تلفن تشخیص نمی دهند. اما این طور نیست. بهتر است هنگام صحبت لبخند بزنید، چراكه این حالات در صدای تان به خوبی منعكس می شود.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

اگرپیغامی که قرار است به دیگری برسانید را دریافت کرده اید، پس از یادداشتكردن آن، بار دیگر آن را برای تماس گیرنده بخوانید تا مطمئن شوید که پیغامرا درست گرفته اید.وقت شناس باشیداگر کسی که با او تماس گرفته اید، پاسخ نمی دهد، چندین بار پیاپی به او زنگ نزنید، چراکه اگر امکان صحبت کردن داشته باشد، با دیدن تماس از دست رفته، به تلفن شما زنگ خواهد زد. بعد از احوالپرسی از کسی که با او تماس گرفته اید، بپرسید که آیا زمان مناسبی را برای صحبت کردن انتخاب کرده اید یا اینکه نیاز است بعدا با او تماس بگیرید. البته قبل از این کار، خودتان نگاهی به ساعت بیندازید و با درنظر گرفتن شرایط آن فرد و اطلاعاتی که از برنامه هایش دارید، بهترین زمان را انتخاب کنید. سعی کنید شب ها با کسانی که صمیمیت زیادی با آنها ندارید تماس نگیرید و مزاحم استراحت شان نشوید.بی وقفه حرف نزنیدپس از سلام کردن، بسیار کوتاه حال طرف مقابل را بپرسید و اجازه دهید تا او هم به شما پاسخ دهد. در جریان گفت وگو، مدام حرف فرد مقابل تان را قطع نکنید و به او نشان دهید که گفته هایش را می شنوید و تمام حواس تان را دراختیارش قرار داده اید. می توانید در زمانی که صحبت می کند، از عبارات و اصواتی استفاده کنید که نشان دهنده توجه شما به محتوای صحبت هایش است.بدانید کجا هستیدیادتان نرود که دیگران نیازی به باخبر شدن از ریز و درشت زندگی شما ندارند. پس مکالمات خصوصی تان را در جمع های غریبه انجام ندهید، به ویژه اگر گفت و گوی شما کمی خشن است و با بحث و تنش همراه است، بهتر است مکالمه را زود به پایان برسانید. قرار نیست مشکلات زندگی تان را در حضور دیگران حل کنید و با این کار آرامش آنها را برهم بزنید.دیگر آزاری نکنیداگر منتظر یک تماس هستید و در اماکن عمومی یا حین گفت وگوهای دو نفره ناچارید به تلفن همراه تان پاسخ دهید، قبل و پس از انجام مکالمه از اطرافیان تان عذرخواهی و سعی کنید تنها به اندازه ضرورت مکالمه را ادامه دهید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

مودب باشیدزمانی که با تلفن صحبت می کنید، چیزی نخورید و ننوشید. اگر در زمانی که مشغول ناهار خوردن هستید با شما تماس گرفته می شود، می توانید از تماس گیرنده پوزش بخواهید و بعد از صرف غذای تان با او تماس بگیرید.نرم و آهسته باشیدگوشی هایامروزی بدون نیاز به زحمت زیاد شما، صدای تان را به شنونده منتقل می کنند.پس پشت تلفن داد نزنید. اگر سروصدای محیط پیرامون شما زیاد است، به جايفریاد کشیدن، به یک مکان ساکت و خلوت تر بروید و اگر هم اشکال از برقراریارتباط است باید بدانید که با فریاد کشیدن و صدای بلند صحبت کردن مشکلی راحل نمی کند.

  • Like 8
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...