کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۲ سلااام من می خوام یه پروگرامر بسازم برای پروگرام کردن ای وی آر کسی می تونه کمکم کنه؟ دوستان اگه اطلاعاتی در این مورد دارن بگن ممنون میشم 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ به خواسته من توجه کنید! :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ به خواسته من توجه کنید! :vahidrk: توجه شد ولی بلد نیستم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ توجه شد ولی بلد نیستم:icon_pf (34): مرسی حداقل کمبود توجه نگرفتم! 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ مرسی حداقل کمبود توجه نگرفتم! مژگان جان اگه میتونی شروعش کن هرجا تونستیم کمکت میکنیم 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ معرفی: این دستگاه ساده ترین پروگرمر برای راه اندازی میکروکنترلر های AVR است که می توان گفت در نوع خود ارزان ترین نوع است , ارتباط آن ازطریق پوت LPT یا پورت پرینتر است و پروتکل آن بصورت موازی می باشد. این پروگرمر سازگاری کاملی با انواع کامپایلر های مختلف مانند BASCOM و CODEVISION دارد و براحتی متوان آن را در محیط نرم افزار ها بکار برد. ویژگی ها: ارتباط از طریق پورت LPT بدون نیاز به تغذیه خارجی سرعت برنامه ریزی بالا ساپورت تمام میکروکنترلر های سری AVR دارای پین هدر ISP با امکان اتصال مستقیم به بردبرد بدون نیاز به نصب درایور سازگاری با تمامی سیستم عامل های ویندوز ( WIN 98 SE / 2000 / ME / XP / VISTA ) با تنها یک با فر و یک پورت LPT میشه این پروگرمر رو ساخت .در صورت نیاز مدارات زیادی هم ازش تو اینترنت هست که میتونی ازش استفاده کنی مدارش رو نمیذارم میخوام خودتون بعد از سرچ بهترین مداری که انتخاب کردین برای این منظور رو اینجا بذارید تا در موردش صحبت کنیم 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ معرفی: این دستگاه ساده ترین پروگرمر برای راه اندازی میکروکنترلر های AVR است که می توان گفت در نوع خود ارزان ترین نوع است , ارتباط آن ازطریق پوت LPT یا پورت پرینتر است و پروتکل آن بصورت موازی می باشد. این پروگرمر سازگاری کاملی با انواع کامپایلر های مختلف مانند BASCOM و CODEVISION دارد و براحتی متوان آن را در محیط نرم افزار ها بکار برد. ویژگی ها: ارتباط از طریق پورت LPT بدون نیاز به تغذیه خارجی سرعت برنامه ریزی بالا ساپورت تمام میکروکنترلر های سری AVR دارای پین هدر ISP با امکان اتصال مستقیم به بردبرد بدون نیاز به نصب درایور سازگاری با تمامی سیستم عامل های ویندوز ( WIN 98 SE / 2000 / ME / XP / VISTA ) با تنها یک با فر و یک پورت LPT میشه این پروگرمر رو ساخت .در صورت نیاز مدارات زیادی هم ازش تو اینترنت هست که میتونی ازش استفاده کنی مدارش رو نمیذارم میخوام خودتون بعد از سرچ بهترین مداری که انتخاب کردین برای این منظور رو اینجا بذارید تا در موردش صحبت کنیم ممنون ادمین جان یکم جستجو کردم این واضح بود فقط 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۲ اینم از وبلاگ نت نیک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رمز: netnic.mihanblog.com 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده