رفتن به مطلب

چیکن استراگانف!


ارسال های توصیه شده

این روش پخت منه ..خیلی هم خوشمزه راحته

:hapydancsmil:

 

 

مواد لازم :

سینه مرغ پخته و ریش شده

پیاز که به صورت خلالی خرد شده باشه

قارچ هم که جز لاینفکه غذاهامه

کره

خامه صبحانه

نمک و فلفل

 

اول پیازها رو با کره میزاریم روی حرارت تا به اصطلاح سبک بشه

بعد سینه مرغ رو اضافه میکنیم و به مدت 10-5 دقیقه روی حرارت تفتش میدیم

قارچها رو که به مدت حدودا دو دقیقه با حرارت بالا تفت دادیم اضافه میکنیم

حالا موقع اضافه کردن خامه به مواد هست

خامه رو با موادمون خوب مخلوط میکنیم بعد از 4-3 دقیقه نمک و فلفل غذا رو هم اضافه میکنیم

چیکن ما آمادس

:a030:

نوش جان

 

پ.ن:

میتونید برای این غذا سس سفید هم درست کنید که با ترکیب شیر و آرد و کره و نمک و فلفل هست

البته باز خامه هم باید بریزید

:whistle:

با سیب زمینی سرخ شده و هویج رنده شده و هرچی که دلخواهتون هست میتونید تزیین کنید

بهتون پیشنهاد میکنم حتمادرست کنید

 

خب من دیشب درست کردم اینم عکسش

waz7wdur2662fybtywq.jpg

amvfk7e5dtmq9uaz6gu8.jpg

  • Like 7
لینک به دیدگاه
اون وقت کره با خامه زیادی دیگه مزه چربی نمیدن؟:ws38:

چون جفتشون مزه هاشون زیاد جالب نیست!!!:hanghead:

ولی خب اون مرغ فکر کنم بسی خوش مزه بشه:ws3:

اگه کلا از کره خوشت نمیاد کره نزن

 

ولی طعمش خیلی خیلی خوبههههه:a030:

  • Like 1
لینک به دیدگاه

من یه جور دیگه درس می کنم

فیله ی مرغ خامو خوردش می کنم، یه پیاز رنده میکنم و آبشو میچلونم رو مرغا و با یه کم فلفل و خیلی کمتر نمک و دو قاشق آبلیمو میذارم حداقل نیم ساعت تو یخچال بمونه

بعد مرغارو تو یه نصفه کره و یه قاشق روغن مایع سرخ می کنم ولی نمیذارم برشته بشه، قارچای ورقه شده رو بش اضافه میکنم با حرارت بالا سرخ میکنم که آب نندازه...بعد که قارچا طلایی شد مخلوطو میریزم تو آبکش فلزی که روغن اضافیش بچکه

تو یه ظرف رو حرارت کم یه نصف کره و یه قاشق آرد و تفت می دم، یه لیوان خامه روش می ریزم و همش میزنم، یه عصاره مرغو تو نصف لیوان آب جوش حل می کنم و کم کم بش اضافه میکنم...این سسو میریزم رو مرغ و قارچ-

یه کم پودر آویشن هم روش می پاشم

میتونید تو دستور یه کم فلفل دلمه ای رنگ و وارنگ یا فقط سبز ریز خورد شده رو قبل قارچ به مرغا اضافه کنید ...میتونید پنیر پارمیزان یا موزارلا هم به سستون اضافه کنید فقط خوب همش بزنید که تو سس حل بشه گلوله نشه

  • Like 3
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...