گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 5 آبان، 2013 سلام بچه ها کسی نرم افزاری رو سراغ داره که پی دی اف های فارسی رو درست (:icon_pf (34):)به ورد تبدیل کنه؟ تو رو خدا خودتون دریغ نکنین 6
Lean 56968 ارسال شده در 5 آبان، 2013 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سر بزن به لینک بالا 6
Lean 56968 ارسال شده در 5 آبان، 2013 اینو قبلا تست کردم باید utf-8 تنظیم کنی و سند اصلی با ورد تولید شده باشه نه با نرم افزار دیگه ای ، ایده آل نیست ولی جواب میده 5
NYC 20977 ارسال شده در 5 آبان، 2013 نصب کردم اما convert رو که میزنم هیچ اتفاقی نمیفته مطمئن باشید فایل pdf تون از اینا که روش رمز گذاشتن نباشه. بعضیا برای جلوگیری از سوء استفاده میان رمز میذارن رو فایل های pdf که نشه تبدیلشون کرد. اگر حجمشش کمه به نظرم منطقی ترین کار همینه که یه خط یه خط از تو فایل pdf کپی کنید تو فایل ورد. نرم افزار زیاده اما هیچکدومشون کامل نیست. اینجوری نیست که یه فایل ورده شسته رفته تحویل بده. 4
گـنـجـشـک 24371 مالک ارسال شده در 5 آبان، 2013 خب رو utf-8 تنظیم کردم اما نمیتونه پی دی افمو بخونه...جای اسمش علامت سوال میاد...کانورتم که میزنم هیچ فایلی بم نمیده!!! خط به خطم که کپی میکنم باز بهم میریزه :icon_pf (34): 3
NYC 20977 ارسال شده در 5 آبان، 2013 خب رو utf-8 تنظیم کردم اما نمیتونه پی دی افمو بخونه...جای اسمش علامت سوال میاد...کانورتم که میزنم هیچ فایلی بم نمیده!!! خط به خطم که کپی میکنم باز بهم میریزه :icon_pf (34): یه خط رو کامل کپی نکن. نصف خط نصف خط چی؟ جمله به جمله. ینی ویرگول و نقطه و اینا توش نباشه. خیلی دردسره این کار. تو نت سرچ میکنی ماشالا 60 صفحه میادا ولی کمکی نمیکنه. 3
گـنـجـشـک 24371 مالک ارسال شده در 5 آبان، 2013 بگو 1 کلمه! حتا ی کلمه ام درست کپی نمیکنه همه وقت بهدظهرم هدر رفت براش 4
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 5 آبان، 2013 یه برنامه دارم این کارو انجام میده اما خوب تو بعضی از صفحه برای کار منو بهم ریخت مثلا تو 80برگ 10برگش بهم ریخت میخوای بزارم برات؟ 5
گـنـجـشـک 24371 مالک ارسال شده در 5 آبان، 2013 یه برنامه دارم این کارو انجام میده اما خوب تو بعضی از صفحه برای کار منو بهم ریخت مثلا تو 80برگ 10برگش بهم ریخت میخوای بزارم برات؟ واقعا! ممنون میشم بذاری 5
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 5 آبان، 2013 واقعا!ممنون میشم بذاری ببخشید من پرشین گیگ برام باز نشد آپلودش کنم برات میل کردم امیدوارم به دردت بخوره علاوه بر اون این نرم افزار هم بطور حتم تبدیل میکنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
گـنـجـشـک 24371 مالک ارسال شده در 5 آبان، 2013 ببخشید من پرشین گیگ برام باز نشد آپلودش کنم برات میل کردم امیدوارم به دردت بخوره علاوه بر اون این نرم افزار هم بطور حتم تبدیل میکنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی مینا جان...یکیش که همونی بود که بچه ها معرفی کردن...ایشالا کار کنه 4
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 6 آبان، 2013 مرسی مینا جان...یکیش که همونی بود که بچه ها معرفی کردن...ایشالا کار کنه خواهش میکنم مطمئنی فایل پی دی اف ورده؟اگه عکس و..... باشه تبدیل نمیکنه 4
گـنـجـشـک 24371 مالک ارسال شده در 6 آبان، 2013 کار کرددددددددددددددددد مشکلش این بود که اسم فایلم فارسی بود 4
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 6 آبان، 2013 کار کردددددددددددددددددمشکلش این بود که اسم فایلم فارسی بود خوب خدا رو شکر:hapydancsmil: 4
noorano2001 1312 ارسال شده در 6 آبان، 2013 ببخشید من پرشین گیگ برام باز نشد آپلودش کنم برات میل کردم امیدوارم به دردت بخوره علاوه بر اون این نرم افزار هم بطور حتم تبدیل میکنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام... این نرم افزار فقط برای ویندوزای 32 بیتی هستش؟؟ 2
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 6 آبان، 2013 سلام... این نرم افزار فقط برای ویندوزای 32 بیتی هستش؟؟ سلام نه 64 بیتی هم عمل میکنه 2
noorano2001 1312 ارسال شده در 6 آبان، 2013 ممنون. من از نرم افزار استفاده کردم ولی متاسفانه به این صورت از هر سه کلمه ای یه کلمه رو ناقص و با حرف انگلیسی X جایگزین کرده و در ابتدای فایل هم این پیغام رو نوشته: The trial version randomly replaces letters by 'X'-characters. برای شما هم چنین اتفاقی افتاده؟؟؟ 2
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 6 آبان، 2013 ممنون.من از نرم افزار استفاده کردم ولی متاسفانه به این صورت از هر سه کلمه ای یه کلمه رو ناقص و با حرف انگلیسی X جایگزین کرده و در ابتدای فایل هم این پیغام رو نوشته: The trial version randomly replaces letters by 'X'-characters. برای شما هم چنین اتفاقی افتاده؟؟؟ نه برای من اینطوری نشد 2
گـنـجـشـک 24371 مالک ارسال شده در 6 آبان، 2013 ممنون.من از نرم افزار استفاده کردم ولی متاسفانه به این صورت از هر سه کلمه ای یه کلمه رو ناقص و با حرف انگلیسی X جایگزین کرده و در ابتدای فایل هم این پیغام رو نوشته: The trial version randomly replaces letters by 'X'-characters. برای شما هم چنین اتفاقی افتاده؟؟؟ بعضی پی دی افا رو بهم مریزه 2
ارسال های توصیه شده