Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ آره راس میگی همین اتفاق واسم افتاد انقدر ضربه بدی خوردم که....ولی این آرزو... شاید بزرگ باشه... 4ساله که آرزومه... بخاطره همون ضربس که دیگه هیچ آرزویی ندارم جزء اون که 4ساله شده... گاهی طرف یه عمر یه آرزو داره اما بعد ها میفهمه اشتباه بوده سال ها و زمان ما با زمان خدا فرق داره واسه همینه که باید صبر کنیم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ گاهی طرف یه عمر یه آرزو داره اما بعد ها میفهمه اشتباه بودهسال ها و زمان ما با زمان خدا فرق داره واسه همینه که باید صبر کنیم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 شاید.. لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ شاید.. البته حالا تو آرزوتو میگفتی شاید فرجی شد لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ آرزو ..می کنم....که ...... همه آرزو داشته باشن آرزو ..می کنم...که.........منم آرزو داشته باشم آرزو ..می کنم..که .........آرزو داشته باشه...یه آرزو ..مثل آرزو زهرا...یا..................:icon_gol: آرزو ..می کنم ..که ........عید ..آرزو هامون...به همه ...خوش بگذره لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ آرزو ..می کنم....که ...... همه آرزو داشته باشنآرزو ..می کنم...که.........منم آرزو داشته باشم آرزو ..می کنم..که .........آرزو داشته باشه...یه آرزو ..مثل آرزو زهرا...یا..................:icon_gol: آرزو ..می کنم ..که ........عید ..آرزو هامون...به همه ...خوش بگذره خیلی قشنگ بود لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ آرزوی من اینه که بچه های کوچیک هرجای دنیا هستن،همیشه شاد باشن لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ آرزوی من اینه که بچه های کوچیک هرجای دنیا هستن،همیشه شاد باشن فقط کوچیکا ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ فقط کوچیکا ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 منظورم فقط سنی نبودا لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ این خوشگل پری من غیبش زده اگر کسی پیداش کرد یه خبر بده ممنون میشم ... خیلی گلید پریا جمیعا لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ این خوشگل پری من غیبش زده اگر کسی پیداش کرد یه خبر بده ممنون میشم ... خیلی گلید پریا جمیعا غیبش زده ؟مطمئنی شما؟یا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پری مگه غیبش می زنه ...؟؟؟؟؟ نکنه ..خودت ..می خواستی ؟؟مهندس خوش .....چی ؟؟؟؟ببخشید آخرشو متوجه نشدم لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ آرزوی من اینه که بچه های کوچیک هرجای دنیا هستن،همیشه شاد باشن آمین:icon_gol: لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ اینجا برای من ...آخرین جای دنیاست...این صفحه...این باغ....این آرزو ها.... من به آرزوم رسیدم..اینجا.... همینجا.... :icon_gol: لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ اینجا برای من ...آخرین جای دنیاست...این صفحه...این باغ....این آرزو ها....من به آرزوم رسیدم..اینجا.... همینجا.... :icon_gol: خوشبحالت لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ غیبش زده ؟مطمئنی شما؟یا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پری مگه غیبش می زنه ...؟؟؟؟؟ نکنه ..خودت ..می خواستی ؟؟مهندس خوش .....چی ؟؟؟؟ببخشید آخرشو متوجه نشدم پری که غیبش نزنه پری نیست... این نقطه چینا رو من باید پر کنم ؟ نکنه میلاد خودت نون خامه ای میخواستی؟؟ مهندس خوش فکر خوش تیپ باحال لوتی دیگه چی؟؟؟؟ این اخرش منظورت دقیقا چیه؟ کجاش گنگه؟ لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ اینجا برای من ...آخرین جای دنیاست...این صفحه...این باغ....این آرزو ها....من به آرزوم رسیدم..اینجا.... همینجا.... :icon_gol: ارزوت چی بود راز- راز؟ لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ پری که غیبش نزنه پری نیست...این نقطه چینا رو من باید پر کنم ؟ نکنه میلاد خودت نون خامه ای میخواستی؟؟ مهندس خوش فکر خوش تیپ باحال لوتی دیگه چی؟؟؟؟ این اخرش منظورت دقیقا چیه؟ کجاش گنگه؟ پس منتظر باش....حتما ،میاد.چون ...حتما ..پری هست مهندس ... خوش فکر الان .... دقیقا.... آخرشو.... می تونم بخونم لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ ارزوت چی بود راز- راز؟ این با غ:icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده