Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ من خوشگل پری رو از تو میخوام گندم... اوهو..نیومده چه روشم غیرت داره سر من داد نزناااااااا...گفتم باشه دیگه لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ اوهو..نیومده چه روشم غیرت داره سر من داد نزناااااااا...گفتم باشه دیگه شلوغی نکنید دهه خوشگل پری من و بدید برم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ خوشگل پری من و بدید برم شما شیرینی ما رو بده تا به خوشکل پری شما برسیم لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ خوشگل پری من و بدید برم پری زشتالک نداریم لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ شما شیرینی ما رو بده تا به خوشکل پری شما برسیم پری زشتالک نداریم من فقط خوشگل پری رو میخوام ... همین لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ من فقط خوشگل پری رو میخوام ... همین لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ من فقط خوشگل پری رو میخوام ... همین باش میارم خدمتتون لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ میشه تو تابستون برف بیاد ؟! همچین ارزویی براورده میشه ؟ لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ میشه تو تابستون برف بیاد ؟! همچین ارزویی براورده میشه ؟ همونطور که بارون اومد..امکانش هست برفم بیاد مثل برف چند وقت پیش اردبیل لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ من فقط خوشگل پری رو میخوام ... همین فقط همین؟؟ تعارف نکنی یه وقتاااااااااااا:ws28: لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ ارتاش تو زبون پری بودی؟ نههه من شیطون پرم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ منم دل پری هستم که بعد از مدت ها برگشتم هرکی آرزوهاش دلیه ما در خدمتیم لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ فقط همین؟؟ تعارف نکنی یه وقتاااااااااااا:ws28: نه من اهل تعارف نیستم خب ارزومه دیگه پریا جمیعا کمک کنید من به این ارزوم برسم نههه من شیطون پرم پری و شیطون!... جمع نقیضینه خواهرم منم دل پری هستم که بعد از مدت ها برگشتمهرکی آرزوهاش دلیه ما در خدمتیم من یه ارزوی دلی دارم بگم؟ لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ نه من اهل تعارف نیستمخب ارزومه دیگه پریا جمیعا کمک کنید من به این ارزوم برسم پری و شیطون!... جمع نقیضینه خواهرم من یه ارزوی دلی دارم بگم؟ بهله من شیطون پریم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ نه من اهل تعارف نیستمخب ارزومه دیگه پریا جمیعا کمک کنید من به این ارزوم برسم پری و شیطون!... جمع نقیضینه خواهرم من یه ارزوی دلی دارم بگم؟ خودم میدونم چیه نمیخواد جلو جمع بگی لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ خودم میدونم چیه نمیخواد جلو جمع بگی آرزوی دلی من که نمیدونی.... بگم؟ برام دعا میکنی؟ اگه برآورده بشه هرکار بگید میکنم.... قول میدم.... فقط یه آرزو دارم... لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ آرزوی دلی من که نمیدونی.... بگم؟ برام دعا میکنی؟ اگه برآورده بشه هرکار بگید میکنم.... قول میدم.... فقط یه آرزو دارم... حتما دعات میکنم عزیزم منتهی اینکه برآروده بشه،بستگی هم به خودمون داره هم به مصلحتمون واسه خودم خیلی پیش اومده که خودم رو کشتم تا به آرزوم برسم اما نشد بعدها چقدر خداروشکر کردم که همچین اتفاقی نیفتاد لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ حتما دعات میکنم عزیزممنتهی اینکه برآروده بشه،بستگی هم به خودمون داره هم به مصلحتمون واسه خودم خیلی پیش اومده که خودم رو کشتم تا به آرزوم برسم اما نشد بعدها چقدر خداروشکر کردم که همچین اتفاقی نیفتاد آره راس میگی همین اتفاق واسم افتاد انقدر ضربه بدی خوردم که.... ولی این آرزو... شاید بزرگ باشه... 4ساله که آرزومه... بخاطره همون ضربس که دیگه هیچ آرزویی ندارم جزء اون که 4ساله شده... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده