مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 3 مهر، 2014 بلی جناب مهندس ایول.... میدونی من چقد دنبال اینجا گشتم.... میشه خواهش کنم من با یکی از پری های اینجا فیس تو فیس صحبت کنم... اگر امکانش هست اب پری باشه ترجیحا
آرتاش 33340 ارسال شده در 3 مهر، 2014 ایول.... میدونی من چقد دنبال اینجا گشتم.... میشه خواهش کنم من با یکی از پری های اینجا فیس تو فیس صحبت کنم... اگر امکانش هست اب پری باشه ترجیحا نوچ فیس تو فیس نمیشهآب پری بدری ژونم رفته ماموریت
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 3 مهر، 2014 نوچ فیس تو فیس نمیشهآب پری بدری ژونم رفته ماموریت ای بابا حالا ایندفعه رو بخاطر من بشه... من از بچگی ارزوش و داشتم... ای بابا گل پری موجوده الان؟
آرتاش 33340 ارسال شده در 3 مهر، 2014 ای بابا حالا ایندفعه رو بخاطر من بشه... من از بچگی ارزوش و داشتم... ای بابا گل پری موجوده الان؟ ببینیم چیکار میکنیم دیجهمیاد صبر کنید
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 3 مهر، 2014 ببینیم چیکار میکنیم دیجهمیاد صبر کنید دست شما درد نکنه..خدا از بزرگی کمتون نکنه... خدا بچه هاتون و براتون نگهداره... کیسته این گل پری خانم؟
Gandom.E 17805 ارسال شده در 3 مهر، 2014 چی به خیر گذشت خانم گندم؟ در ضمن اون عکستون صحنه داره به فکر عزبهای سایت هم باشید جواب آزمایش یه عزیز عزبا چشاشونو درویش کنن دست شما درد نکنه..خدا از بزرگی کمتون نکنه... خدا بچه هاتون و براتون نگهداره... کیسته این گل پری خانم؟ گل پری منم...امرتون
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 3 مهر، 2014 گل پری منم...امرتون اوه اوه.... ارتاش چرا زودتر نگفتی... هیچی گفتم حالتون و بپرسم... کار خاصی نداشتم...
Gandom.E 17805 ارسال شده در 3 مهر، 2014 اوه اوه.... ارتاش چرا زودتر نگفتی... هیچی گفتم حالتون و بپرسم... کار خاصی نداشتم... نترس بابا گندمم دیگه.. بعدم شوما منو دیدی دیگه به آرزوت رسیدی..یه آرزو دیگه کن
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 3 مهر، 2014 نترس بابا گندمم دیگه..بعدم شوما منو دیدی دیگه به آرزوت رسیدی..یه آرزو دیگه کن همون دیگه اره میشه خوشگل ترین پری اینجا رو بهم نشون بدین؟
Gandom.E 17805 ارسال شده در 3 مهر، 2014 همون دیگه اره میشه خوشگل ترین پری اینجا رو بهم نشون بدین؟ با پریها چیکار داری اونم از نوع خوشگل ترین؟؟ برم به خانومت بگم بزنه لهت کنه؟؟
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 3 مهر، 2014 با پریها چیکار داری اونم از نوع خوشگل ترین؟؟ برم به خانومت بگم بزنه لهت کنه؟؟ والا کار بدی ندارم یه دو دقیقه ببینمش فقط... من مجردم
Gandom.E 17805 ارسال شده در 3 مهر، 2014 والا کار بدی ندارم یه دو دقیقه ببینمش فقط...من مجردم میگم بیاد ببینیش ولی فقط دو دیقه ها باشه منم باور کردم
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 3 مهر، 2014 میگم بیاد ببینیش ولی فقط دو دیقه هاباشه منم باور کردم مرسی گل پری... میخوامت رفیق باور نکن... اون پری خوشگله باور میکنه
Gandom.E 17805 ارسال شده در 3 مهر، 2014 مرسی گل پری... میخوامت رفیقباور نکن... اون پری خوشگله باور میکنه باشد که با خوشگل پری رستگار شوی گفتم که باور کردم
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 3 مهر، 2014 باشد که با خوشگل پری رستگار شوی گفتم که باور کردم ممنون خب کی میاد پس؟
Gandom.E 17805 ارسال شده در 3 مهر، 2014 ممنونخب کی میاد پس؟ بشین زیر یکی از درختای باغ تا برم خبرش کنم بیاد اینقدم عجول نباش
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 3 مهر، 2014 بشین زیر یکی از درختای باغ تا برم خبرش کنم بیاد اینقدم عجول نباش برو زود بیا... اخه استرس دارم...
ارسال های توصیه شده