Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ سلام آجی پریای خوبم بنده گل پری اعلام حضور میکنم برای برآورده کردن آرزوهای دوستانم و اینکه باغ داره خودشو واسه نیمه شعبان و بعدم ماه رمضون آماده میکنه و منتظر حضور شبزتون با آرزهای قشنگتون هستیم:hapydancsmil: :icon_gol: لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ سلام گل پری..... امیدوارم آرزویی باشه ...نه؟؟؟به اندازه اون صفحه هایی که رفت یعنی باز آرزو هست؟؟؟ :icon_gol: لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ سلام گل پری.....امیدوارم آرزویی باشه ...نه؟؟؟به اندازه اون صفحه هایی که رفت یعنی باز آرزو هست؟؟؟ :icon_gol: آرزو همیشه هست:hapydancsmil::hapydancsmil: حالا ببین بچه ها دوباره چجوری با کلی آرزوی قشنگ برمیگردن:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ عاقا این تایپیک کلی پست داشت چی شد؟ نمیشه آرزو کرد پستا برگردن؟ لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ آرزو همیشه هست:hapydancsmil::hapydancsmil:حالا ببین بچه ها دوباره چجوری با کلی آرزوی قشنگ برمیگردن:hapydancsmil: :icon_gol::icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ عاقا این تایپیک کلی پست داشت چی شد؟ نمیشه آرزو کرد پستا برگردن؟ مسئولین رسیدگی کنن لدفن:icon_razz: فکر خوبیه شما آرزو کن من برم یقه ادمینو بگیرم لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ آرزو میکنم پری بزرگ وفایی شاد باشه:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ProTon_PluS 127 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ آرزو دارم این ترم مشروط نشم. تو رو خدا آرزومو برآورده کنید :w821::w821::w821::w821: پریا دستم به دامنتون وضعم خیلی خرابه هیچی نخوندم این ترم لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ سلام به همه بچه هامخصوصا پریا ی انجمن..... یه روزی اینجا پر از آرزو بود... البته پر از پری هم بود پریهایی که ..می اومدن ..و می تونستن آرزو ها رو برآورده کنن اینجا شاید خنده بود و شادی اینجا یه باغ بود،با کلی بری و رویا و گل و آرزو نمی دونم چی شد که رویاهامون رفت و بعد از اون هم آرزو هامون دونه دونه نمی دونم چرا پریا رفتن؟یعنی دیگه کسی آرزو یی نداشت؟؟؟ یعنی دیگه پری ای نبود که آرزو برآورده کنه؟ نمی دونم :icon_gol: سلام عزیزم اول از همه پیش میاد که آدمها گرفتار بشن و خیلی چیزهارو فراموش کنند دوم وقتی مدیر بالا سرشون نباشه زیر آبی میرن دیگه سوم انسان بی آرزو، یک انسان مرده هست پس نگران نباش سرشون که خلوت شد انقدر اینجا شلوغ بشه که حق ویزیت بگیریم فعلا باید چند ماه از جیب بخوریم لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ آرزو دارم این ترم مشروط نشم. تو رو خدا آرزومو برآورده کنید :w821::w821::w821::w821: پریا دستم به دامنتون وضعم خیلی خرابه هیچی نخوندم این ترم شماره یکی دوتا از اساتید ساده دل رو پیدا کنید و عجز و التماس مشکلتون حل میشه لینک به دیدگاه
ProTon_PluS 127 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ شماره یکی دوتا از اساتید ساده دل رو پیدا کنید و عجز و التماس مشکلتون حل میشه بابا کارم با شماره حل نمیشه شما مشاورید یا پری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دعا کنید خو لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ ما که بخیل نیستیم انشالله معدلتون بالای مرز مشروطی میشه لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ چرا اسم من تو لیست پری ها نیست؟ همین کارها رو میکنین ادم مجبور میشه یک تاپیک رقابتی بزنه جن و پری ها رو دور هم جمع کنه که منم رییسشون باشم لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ چرا اسم من تو لیست پری ها نیست؟همین کارها رو میکنین ادم مجبور میشه یک تاپیک رقابتی بزنه جن و پری ها رو دور هم جمع کنه که منم رییسشون باشم پری مذکر دو نفر داریم اونم الان نیستن جوابتو بدن بعدم مارو از تاپیک میترسونین؟؟تاپیک بزن ببینم جن طرفدار داره یا پری لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ شی شده گندمی؟ پارسال اینجا پر از آرزو و انرژی مثبت بود ماه رمضون همه آرزوهاشونو میگفتن مام برآورده میکردیم الان هیشکی اینجا نیست خدارو شکر که همه به آرزوهاشون رسیدن اما خب بیاین به باغ سر بزنید دیگه..دلمون گرفت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ شی شده گندمی؟ چیزی نشده دوست عزیز ، اوضاع تحت کنترله لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ شما توجه نکردی ، گفتم تاپیک "جن و پری " مختلطه ، مثل پارتی ، مطمئن باش اونجا طرفداراش بیشتره ما پریها شرکت نمیکنیم:viannen_38: لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ پارسال اینجا پر از آرزو و انرژی مثبت بودماه رمضون همه آرزوهاشونو میگفتن مام برآورده میکردیم الان هیشکی اینجا نیست خدارو شکر که همه به آرزوهاشون رسیدن اما خب بیاین به باغ سر بزنید دیگه..دلمون گرفت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه همه به آرزوهاشون نرسیدن یکی خودم که دیگه برام مهم نیست و به هیچکدوم از آرزوهایی هم که داشتم نرسیدم ولی خب واقعا دیگه خیلی وقته آرزو نمیکنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده