Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۲ :there: :aghosh: فدات شم مرسی:boos: 2 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ خوب اسمی رو که میخوای بگو تا پری بشی. ستاره پري 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ کنکور دارم به امداد های غیبی شما هم اکنون نیازمندیم 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ ستاره پري باوشهههههههههههههههههههههه تو شدی ستاره پری:hapydancsmil: کنکور دارم به امداد های غیبی شما هم اکنون نیازمندیم آغا خدا شاهده من شیطون پری کارمو به نحو احسن انجام میدم در بابت کنکور بچه ها شما برید خیالتون نباشه حله حله 6 لینک به دیدگاه
dahe 60i 241 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ پریا یه آرزو دارم .............. 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۲ پریا یه آرزو دارم .............. بفرما 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۲ کیه که آرزوی منو ندونه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 :ws21::ws21::ws21::ws21::ws21: آمین:girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel: 5 لینک به دیدگاه
dahe 60i 241 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۲ بفرما یکی رفته ..... میخوام برگرده 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ یکی رفته ..... میخوام برگرده ایشاله برمیگرده.....اینطوری لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۲ آخا جون من ابر پری رو میخوام زود تند سریع دلم براش خیلی تنگولیده نیستش لینک به دیدگاه
dahe 60i 241 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۲ ایشاله برمیگرده.....اینطوری :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
maktob 220 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ :hapydancsmil: بر می گرده یعنی ؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ سلام من برگشتم اما قول نمیدم زود به زود بیام فعلا چند وقتی کم میام سرم شلوغ شده انشالله آرزوهاتون برآورده بشه و به بهترین ها برسید :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۳ پـــــــــــــــــــــــــریاااااااااااااااااااااا آرزو هامون محو شد. لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ چه پریهای بدی هستیم ما خدا خواسته مسولیتهای بزرگتری بهمون نداده :vahidrk: لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ سلام به همه بچه ها مخصوصا پریا ی انجمن..... یه روزی اینجا پر از آرزو بود... البته پر از پری هم بود پریهایی که ..می اومدن ..و می تونستن آرزو ها رو برآورده کنن اینجا شاید خنده بود و شادی اینجا یه باغ بود،با کلی بری و رویا و گل و آرزو نمی دونم چی شد که رویاهامون رفت و بعد از اون هم آرزو هامون دونه دونه نمی دونم چرا پریا رفتن؟یعنی دیگه کسی آرزو یی نداشت؟؟؟ یعنی دیگه پری ای نبود که آرزو برآورده کنه؟ نمی دونم :icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده