raz-raz 3612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ راستی این خیابونو تازه پیدا کردم..تو باغ لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ سلام...باغ خوبی ؟ سلام پریا.... یه چیزی ...اینجا ..کم داره....نمی دونم چی؟؟ولی هر چی ..می گردم ..تو کتابام....پیدا ..نمی کنم می شه کمک کنید لطفا.... این رویا باید حقیقت بشه باید بشه یه حقیقت :icon_gol: سلامی چو بوی خوش آشنایی دلم گرفته سردرگم شدم، دل تنگم خدایا اول سلامتی بعد حال و حوصله شروع کارهای عقب افتاده!!! آمین ولی خدا خیلی کریمه لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ پنج شنبه روز دختر بود.... دیر ..اومدم...ولی خوب اومدم دخترای باغ ..پریای مهربون ..روزتون مبارک لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ چرا اسم من جزو لیست پری ها نیست؟؟؟ منم که جزو پری های انجمنم:icon_razz: لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ خدایا زیر اون درخت کاج بلند ...که از بس بلنده و همه جارو سایه انداخته که ازبس نور و دزدیده، تنبه شده که همه حرفا و دردو دلا رو گوش کنه... آرزو می کنم...که....همیشه تو باغم بمونم لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۳ دلم برف میخواد برای آرامش دلامون دعا کنیم بچه ها..روزاتون برفی و آروم لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۳ مرسیچقد خوبه اینجا :) قابل نداشت خواهری همین لبخندی که گذاشتی ارزشش برامون یه دنیاس لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چقد خاک گرفته اینجا... آرزو هاشم فک می کردم دیگه نباشه.... ولی انگار آرزو ها هیچ وقت از بین نمی رن شاید تنها چیزی باشن که تو این دنیا از بین نرن:icon_gol: پیش پیش عید همتون مبارک لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پریاااااااااااااااااااااااااا دلم براتون تنگ شده لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ای قشنگ تر از پریا تنها تو کوچه نریا لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دیدید اخرش آرزوی منو برآورده نکردید لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آرزوی شما چی بود؟ تاریخ انقضاش گذشته مهم نیست الان تنها راهش برگشت زمانه لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ دیدید اخرش آرزوی منو برآورده نکردید نمی شه حالا یه آرزوی دیگه بگی؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ نمی شه حالا یه آرزوی دیگه بگی؟؟؟؟؟ نه نمیشه لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ نه نمیشه[/Q :sad0: :4564: چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده