manjari 2934 ارسال شده در 14 آبان، 2014 سلام...باغ خوبی ؟ سلام پریا.... یه چیزی ...اینجا ..کم داره....نمی دونم چی؟؟ولی هر چی ..می گردم ..تو کتابام....پیدا ..نمی کنم می شه کمک کنید لطفا.... این رویا باید حقیقت بشه باید بشه یه حقیقت :icon_gol: سلامی چو بوی خوش آشنایی دلم گرفته سردرگم شدم، دل تنگم خدایا اول سلامتی بعد حال و حوصله شروع کارهای عقب افتاده!!! آمین ولی خدا خیلی کریمه
raz-raz 3612 مالک ارسال شده در 31 آبان، 2014 پنج شنبه روز دختر بود.... دیر ..اومدم...ولی خوب اومدم دخترای باغ ..پریای مهربون ..روزتون مبارک
pary naz 2414 ارسال شده در 18 آذر، 2014 چرا اسم من جزو لیست پری ها نیست؟؟؟ منم که جزو پری های انجمنم:icon_razz:
raz-raz 3612 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2014 خدایا زیر اون درخت کاج بلند ...که از بس بلنده و همه جارو سایه انداخته که ازبس نور و دزدیده، تنبه شده که همه حرفا و دردو دلا رو گوش کنه... آرزو می کنم...که....همیشه تو باغم بمونم
Gandom.E 17805 ارسال شده در 1 فروردین، 2015 دلم برف میخواد برای آرامش دلامون دعا کنیم بچه ها..روزاتون برفی و آروم
Gandom.E 17805 ارسال شده در 1 فروردین، 2015 مرسیچقد خوبه اینجا :) قابل نداشت خواهری همین لبخندی که گذاشتی ارزشش برامون یه دنیاس
raz-raz 3612 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2015 چقد خاک گرفته اینجا... آرزو هاشم فک می کردم دیگه نباشه.... ولی انگار آرزو ها هیچ وقت از بین نمی رن شاید تنها چیزی باشن که تو این دنیا از بین نرن:icon_gol: پیش پیش عید همتون مبارک
afshin18 11175 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 آرزوی شما چی بود؟ تاریخ انقضاش گذشته مهم نیست الان تنها راهش برگشت زمانه
raz-raz 3612 مالک ارسال شده در 17 آبان، 2015 دیدید اخرش آرزوی منو برآورده نکردید نمی شه حالا یه آرزوی دیگه بگی؟؟؟؟؟
ارسال های توصیه شده