آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ خدایااااااااااااا جوزف کچل شه. نیازی به عکس و مدرک نیس. حرف من سنده. مومنت کچله. بحث نکنین دیگه باور نمیکنیم. ناااااااااااااااااااا ناااااااااااااااا دیگه عمرا راضی شیم. عاشقتم فرنوش لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ ایول جشن...تبریک میگماخر جشن این خوشگل پری من و بدید برم فقط ممنون امر دیگه ای نیس لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ امر دیگه ای نیس بذار فکر کنم ..... نه عرضی نیست فعلا... سیلامتی شما دیگه خب خوشگل پری رو کی تحویل میدید؟ لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ خدایااااااااااااا جوزف کچل شه. نیازی به عکس و مدرک نیس. حرف من سنده. مومنت کچله. بحث نکنین دیگه باور نمیکنیم. ناااااااااااااااااااا ناااااااااااااااا دیگه عمرا راضی شیم. یعنی الان جنابعالی فِری پَری هستی؟ فکر نمی کردم این پری مریها اسماشون ایرانی باشه همیشه احساس میکردم اسماشون خارجیه مثل نیکول و ناتالی و چه میدونم از اینا دیگه از اون روز یکه دعا کردید ریزش مو گرفتم نامردا سریع دعاتونو پس بگیرید، واقعا تا وقتی میشه صلح کرد چرا به جای گفتگوی تمدن ها میاید از جنگ و تفرقه سخن به میان میارید ها؟ لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ یعنی الان جنابعالی فِری پَری هستی؟فکر نمی کردم این پری مریها اسماشون ایرانی باشه همیشه احساس میکردم اسماشون خارجیه مثل نیکول و ناتالی و چه میدونم از اینا دیگه از اون روز یکه دعا کردید ریزش مو گرفتم نامردا سریع دعاتونو پس بگیرید، واقعا تا وقتی میشه صلح کرد چرا به جای گفتگوی تمدن ها میاید از جنگ و تفرقه سخن به میان میارید ها؟ طعم جنگ شیرینتره لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۳ بذار فکر کنم .....نه عرضی نیست فعلا... سیلامتی شما دیگه خب خوشگل پری رو کی تحویل میدید؟ یه ذره حلوا و غوره تا پیداش کنیم. لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۳ یعنی الان جنابعالی فِری پَری هستی؟فکر نمی کردم این پری مریها اسماشون ایرانی باشه همیشه احساس میکردم اسماشون خارجیه مثل نیکول و ناتالی و چه میدونم از اینا دیگه از اون روز یکه دعا کردید ریزش مو گرفتم نامردا سریع دعاتونو پس بگیرید، واقعا تا وقتی میشه صلح کرد چرا به جای گفتگوی تمدن ها میاید از جنگ و تفرقه سخن به میان میارید ها؟ فری پری چیه هااااااااااامن فرنوش پریم. اسم ایرانی به این قشنگی.حسوووووووود مگه مویی مونده که بریزه؟؟ لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۳ فری پری چیه هااااااااااامن فرنوش پریم. اسم ایرانی به این قشنگی.حسوووووووود مگه مویی مونده که بریزه؟؟ فرنوش پری حسود خودتی یکی دوتا بود که به لطف شما دوستان تارش ضعیف شده و داره بر باد میره، اصلا این نامجو میگفت زلف بر باد مده تا ندهی بر بادم یه چیزی می دونست، این جریان هوایی که از بین موها رد میشه باعث میشه اختلاف فشار باد دو سر یه تار مو بیشتر بشه و پتانسیل تهویه طبیعیش بالاتر بره و دیگه نمیخوام زیاد تخصصیش کنم همین بسه لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۳ فرنوش پریحسود خودتی یکی دوتا بود که به لطف شما دوستان تارش ضعیف شده و داره بر باد میره، اصلا این نامجو میگفت زلف بر باد مده تا ندهی بر بادم یه چیزی می دونست، این جریان هوایی که از بین موها رد میشه باعث میشه اختلاف فشار باد دو سر یه تار مو بیشتر بشه و پتانسیل تهویه طبیعیش بالاتر بره و دیگه نمیخوام زیاد تخصصیش کنم همین بسه آره فرنوش پری. تویی تا چند روز دیگه اونم میریزه:ws28: لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۳ آره فرنوش پری. تویی تا چند روز دیگه اونم میریزه:ws28: اتفاقا همین 2 ساعت پیش اون دو تار مو هم ریخت ولی به قول خودت توی امضات بر آنچه گذشت آنچه شکست آنچه ریخت غصه نخور لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۳ اتفاقا همین 2 ساعت پیش اون دو تار مو هم ریخت ولی به قول خودت توی امضات بر آنچه گذشت آنچه شکست آنچه ریخت غصه نخور دست دعاهامون درد نکنه ، اپیلاسیون رایگان شدی لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۳ . . . . . مینا جون به همین حلت دعا کن من یه دوربین عکاسی میخوام صاحاب دوریبن شم لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۳ مینا جون به همین حلت دعا کن من یه دوربین عکاسی میخوام صاحاب دوریبن شم بارالهی به جمله بالایی توجه داشته باش . . . لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۳ بارالهی به جمله بالایی توجه داشته باش . . . زحمت که کشیدی ، فامیلم که شدیم . یه گوشی گلکسی 4 هم میخوام لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۳ زحمت که کشیدی ، فامیلم که شدیم . یه گوشی گلکسی 4 هم میخوام بارالهی یه آیفون .... لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۳ بچه ها دور از شوخی جون هرکی دوست دارید برام دعا کنین ارشد روزانه قبول شم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 زندگیم بسته به همونه لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۳ بارالهی یه آیفون .... خیلی طول میکشه فامیل؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده