آرتاش 33340 ارسال شده در 23 فروردین، 2014 ستاره پري باوشهههههههههههههههههههههه تو شدی ستاره پری:hapydancsmil: کنکور دارم به امداد های غیبی شما هم اکنون نیازمندیم آغا خدا شاهده من شیطون پری کارمو به نحو احسن انجام میدم در بابت کنکور بچه ها شما برید خیالتون نباشه حله حله 6
Gandom.E 17805 ارسال شده در 5 خرداد، 2014 کیه که آرزوی منو ندونه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 :ws21::ws21::ws21::ws21::ws21: آمین:girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel: 5
.Yaprak 15748 ارسال شده در 8 خرداد، 2014 آخا جون من ابر پری رو میخوام زود تند سریع دلم براش خیلی تنگولیده نیستش
manjari 2934 ارسال شده در 6 تیر، 2014 سلام من برگشتم اما قول نمیدم زود به زود بیام فعلا چند وقتی کم میام سرم شلوغ شده انشالله آرزوهاتون برآورده بشه و به بهترین ها برسید :hapydancsmil:
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 21 تیر، 2014 پـــــــــــــــــــــــــریاااااااااااااااااااااا آرزو هامون محو شد.
manjari 2934 ارسال شده در 26 مرداد، 2014 چه پریهای بدی هستیم ما خدا خواسته مسولیتهای بزرگتری بهمون نداده :vahidrk:
raz-raz 3612 مالک ارسال شده در 28 مرداد، 2014 سلام به همه بچه ها مخصوصا پریا ی انجمن..... یه روزی اینجا پر از آرزو بود... البته پر از پری هم بود پریهایی که ..می اومدن ..و می تونستن آرزو ها رو برآورده کنن اینجا شاید خنده بود و شادی اینجا یه باغ بود،با کلی بری و رویا و گل و آرزو نمی دونم چی شد که رویاهامون رفت و بعد از اون هم آرزو هامون دونه دونه نمی دونم چرا پریا رفتن؟یعنی دیگه کسی آرزو یی نداشت؟؟؟ یعنی دیگه پری ای نبود که آرزو برآورده کنه؟ نمی دونم :icon_gol:
ارسال های توصیه شده