Hanaaneh 28168 ارسال شده در 9 مهر، 2014 آره راس میگی همین اتفاق واسم افتاد انقدر ضربه بدی خوردم که....ولی این آرزو... شاید بزرگ باشه... 4ساله که آرزومه... بخاطره همون ضربس که دیگه هیچ آرزویی ندارم جزء اون که 4ساله شده... گاهی طرف یه عمر یه آرزو داره اما بعد ها میفهمه اشتباه بوده سال ها و زمان ما با زمان خدا فرق داره واسه همینه که باید صبر کنیم:5c6ipag2mnshmsf5ju3
Tamana73 28835 ارسال شده در 9 مهر، 2014 گاهی طرف یه عمر یه آرزو داره اما بعد ها میفهمه اشتباه بودهسال ها و زمان ما با زمان خدا فرق داره واسه همینه که باید صبر کنیم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 شاید..
raz-raz 3612 مالک ارسال شده در 26 مهر، 2014 آرزو ..می کنم....که ...... همه آرزو داشته باشن آرزو ..می کنم...که.........منم آرزو داشته باشم آرزو ..می کنم..که .........آرزو داشته باشه...یه آرزو ..مثل آرزو زهرا...یا..................:icon_gol: آرزو ..می کنم ..که ........عید ..آرزو هامون...به همه ...خوش بگذره
Lean 56968 ارسال شده در 26 مهر، 2014 آرزو ..می کنم....که ...... همه آرزو داشته باشنآرزو ..می کنم...که.........منم آرزو داشته باشم آرزو ..می کنم..که .........آرزو داشته باشه...یه آرزو ..مثل آرزو زهرا...یا..................:icon_gol: آرزو ..می کنم ..که ........عید ..آرزو هامون...به همه ...خوش بگذره خیلی قشنگ بود
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 26 مهر، 2014 آرزوی من اینه که بچه های کوچیک هرجای دنیا هستن،همیشه شاد باشن
آریودخت 43941 ارسال شده در 26 مهر، 2014 آرزوی من اینه که بچه های کوچیک هرجای دنیا هستن،همیشه شاد باشن فقط کوچیکا ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 26 مهر، 2014 این خوشگل پری من غیبش زده اگر کسی پیداش کرد یه خبر بده ممنون میشم ... خیلی گلید پریا جمیعا
raz-raz 3612 مالک ارسال شده در 27 مهر، 2014 این خوشگل پری من غیبش زده اگر کسی پیداش کرد یه خبر بده ممنون میشم ... خیلی گلید پریا جمیعا غیبش زده ؟مطمئنی شما؟یا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پری مگه غیبش می زنه ...؟؟؟؟؟ نکنه ..خودت ..می خواستی ؟؟مهندس خوش .....چی ؟؟؟؟ببخشید آخرشو متوجه نشدم
raz-raz 3612 مالک ارسال شده در 27 مهر، 2014 آرزوی من اینه که بچه های کوچیک هرجای دنیا هستن،همیشه شاد باشن آمین:icon_gol:
raz-raz 3612 مالک ارسال شده در 27 مهر، 2014 اینجا برای من ...آخرین جای دنیاست...این صفحه...این باغ....این آرزو ها.... من به آرزوم رسیدم..اینجا.... همینجا.... :icon_gol:
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 27 مهر، 2014 اینجا برای من ...آخرین جای دنیاست...این صفحه...این باغ....این آرزو ها....من به آرزوم رسیدم..اینجا.... همینجا.... :icon_gol: خوشبحالت
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 27 مهر، 2014 غیبش زده ؟مطمئنی شما؟یا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پری مگه غیبش می زنه ...؟؟؟؟؟ نکنه ..خودت ..می خواستی ؟؟مهندس خوش .....چی ؟؟؟؟ببخشید آخرشو متوجه نشدم پری که غیبش نزنه پری نیست... این نقطه چینا رو من باید پر کنم ؟ نکنه میلاد خودت نون خامه ای میخواستی؟؟ مهندس خوش فکر خوش تیپ باحال لوتی دیگه چی؟؟؟؟ این اخرش منظورت دقیقا چیه؟ کجاش گنگه؟
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 27 مهر، 2014 اینجا برای من ...آخرین جای دنیاست...این صفحه...این باغ....این آرزو ها....من به آرزوم رسیدم..اینجا.... همینجا.... :icon_gol: ارزوت چی بود راز- راز؟
raz-raz 3612 مالک ارسال شده در 28 مهر، 2014 پری که غیبش نزنه پری نیست...این نقطه چینا رو من باید پر کنم ؟ نکنه میلاد خودت نون خامه ای میخواستی؟؟ مهندس خوش فکر خوش تیپ باحال لوتی دیگه چی؟؟؟؟ این اخرش منظورت دقیقا چیه؟ کجاش گنگه؟ پس منتظر باش....حتما ،میاد.چون ...حتما ..پری هست مهندس ... خوش فکر الان .... دقیقا.... آخرشو.... می تونم بخونم
ارسال های توصیه شده