raz-raz 3612 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ سلام سلام به همه برو بچ انجمن ما پریای انجمن دوس داریم همه شما رو . از امروز تا عید فطر چیز زیادی نمونده یه معرفی کوچولو من ابر پری با اجازه پریای دیگه گروه می خواییم از امروز آرزو هاتونو برآورده کنیم به خاطر عید قشنگی که داره می اد هر کسی آرزو داره بیاد بگه ما همه پریا اینجاییم که.... خودتون می دونید دیگه آرزوهاتون خیلی مختلف می تونه باشه چون ما تو گروهمون خیلی پریهای مختلف و ناز داریم :w16: :w70::w70::w70: معرفی می کنم آرتاش جونم شیطون پری هستی جون سبز پری آریودخت جون برف پری بدری جون آب پری سحر جون عاشق پری شهلا بانوی ناز ،ناز پری مینا خانوم ، مینا پری. دنیز جونم ،آرام پری آرزو جونم که می شه آرزو پری..اسمشم که خیلی به کار پریا میاد. صبا خانم گل ،صبا پری جیغ پری فرنوش خانم خوف،فرنوش پری گندم 71 گل پری چنتا پری دیگه اومدن از خونه همساده معرفی می کنم پری بنویس،مسعود65 عشق پریmanjari مه پری جونم هست مرضیه خانوم ناز هست دل پری :w14::w14::w14: هممون اینجاییم تا بدونیم دلای شما چی می خوان زود باشید بیایید :w16: خوب خوب خوب ... برو بچ می خوام حالا همتون دعوت کنم بیایید تو باغ ما پریا.. که می اومدید دم درش آرزو می کردید.. آرزوهاتون براورده شد عیدتون مبارک.. بیایید ببینید چی ساختید باغ پریا با آرزو های قشنگتون ببینید این کوچمونه..آشناس نه؟ تا اینجاش که همتون اومده بودید دیگه با خوب حالا از پلها تشریف بیارید بالا بیاید از آسمونا بالاتر حالا بیایید تو دشت ما قبل از اینکه وارد بشید به پری مهربون گفتم بهتون گل بدن خوب اینم در باغ نمی خواد در بزنید بفرمایید خوب از این ور بیایید. تو راه گم نشید بچه ها هواستون به شاخه ها باشه ها.. خوش اومدید بفرمایید اینم خونمون. هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااا حالا چی می خوایید هر چی دوس دارید بگید بیاریم براتون 82 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ نه آجی جون من اومدم پری ها هم میتونن آرزو کنن؟ مگه پری ها دل ندارن ؟؟ 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ مگه پری ها دل ندارن ؟؟ منظورم این بود که مگه پسرا هم پری میشن 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ منظورم این بود که مگه پسرا هم پری میشن نه بابا ... من پری نیستم ... ولی سرپرست پری ها هستم 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ نه بابا ... من پری نیستم ... ولی سرپرست پری ها هستم یعنی یه "آدم" که سرپرست پری هاس؟ 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ یعنی یه "آدم" که سرپرست پری هاس؟ ما فرشته ایم 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ مگه پری ها دل ندارن ؟؟ عه ای بابا من فک کردم اینو بخاطر اون تعجب کردنم گفتین نگو بخاطر اون بوده که از آرامه پرسیدم "میشه پری ها هم آرزو کنن؟":ws3: ای خدا چه باحالم من ابر پری جون بیا اسم منو از "دل پری "بکن "سوتی پری":ws28: ما فرشته ایم 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ عهای بابا من فک کردم اینو بخاطر اون تعجب کردنم گفتین نگو بخاطر اون بوده که از آرامه پرسیدم "میشه پری ها هم آرزو کنن؟":ws3: ای خدا چه باحالم من ابر پری جون بیا اسم منو از "دل پری "بکن "سوتی پری":ws28: حالا اگه خود من آرزو داشته باشم چی میشه ؟؟؟ سوتی پری جواب بده 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ حالا اگه خود من آرزو داشته باشم چی میشه ؟؟؟ سوتی پری جواب بده سوتی پری جواب بده یعنی شما الان جدی جدی پری شدی 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ سوتی پری جواب بدهیعنی شما الان جدی جدی پری شدی سرپرست پری ها شدم :ws28: 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ نه بابا ... من پری نیستم ... ولی سرپرست پری ها هستم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ چه خبرا شده اولا تبریک برای ورود یه پری!!! دوما تاسف برای رفتن دل پری!!! دیگه چه خبر؟ سلومتی شما شما آرزو ندارین؟ 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ سرپرست پری ها شدم :ws28: خوب بوگو ببینم آرزوت چی هس حالا آقای سرپرست 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ خوب بوگو ببینم آرزوت چی هس حالا آقای سرپرست سرپرست خودمم 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ خوب بوگو ببینم آرزوت چی هس حالا آقای سرپرست آرزوم اینه که همه آرزوهام برآورده بشه 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ سرپرست خودمم صاحبش اومد خب تو نبودی گفتم من وایسم جات 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ سرپرست خودمم آره بابا میدونم شیطون پری خانوم:banel_smiley_52: اشتباهی نقل قول گرفتم:banel_smiley_52: وگرنه میخواستم بگم "خانوم سرپرست آرتاش شیطون پری فریماه":whistle: 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ آرزوم اینه که همه آرزوهام برآورده بشه منو می پیچونین 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ صاحبش اومد خب تو نبودی گفتم من وایسم جات من گفتم آرزو های بزرگو برآورده کنید نه اینکه صاحب اینجا بشید جذبه ی پری اینه ها:2i1d1co: آره بابا میدونم شیطون پری خانوم:banel_smiley_52:اشتباهی نقل قول گرفتم:banel_smiley_52: وگرنه میخواستم بگم "خانوم سرپرست آرتاش شیطون پری فریماه":whistle: اشخال نداره این دفعه رو چشامونو در ویش میکنیم:biggrin: این اسمایی که ردیف کردی منم همشون؟ 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ من گفتم آرزو های بزرگو برآورده کنید نه اینکه صاحب اینجا بشیدجذبه ی پری اینه ها:2i1d1co: اشخال نداره این دفعه رو چشامونو در ویش میکنیم:biggrin: این اسمایی که ردیف کردی منم همشون؟ عجب جذبه ای هم داره آوره همشون شومایی:banel_smiley_52: اگه میخوای 3-4تا صفت خفن هم میزارم روش:banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده