mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ محورهاي همايش-------------- - پدیده های انتقال - ترمودینامیک - فرآیندهای جداسازی - مدلسازی و شبیه سازی - دینامیک سیالات محاسباتی (CFD) - سینتیک، کاتالیست و طرح رآکتور - مهندسی و کنترل فرآیند - زیست فناوری، مهندسی پزشکی، صنایع غذایی و دارویی - فناوری نانو - علوم و مهندسی پلیمر - نفت و مهندسی مخازن - مهندسی محیط زیست و ایمنی استاندارد سازی و آموزش در صنایع شیمیایی برگزار كنندگان: انجمن مهندسی شیمی ایران مهلت ارسال چكيده مقالات: 1 شهریور 1392 تاريخ برگزاري همايش: 5 اسفند 1392 سايت همايش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تلفن تماس دبيرخانه: 66976060 آدرس دبيرخانه: انقلاب- خیابان 12 فروردین- خیابان شهدای ژاندارمری- پلاک 96- واحد 5 محل برگزاري: جزیره کیش ایمیل: secretariat@ichec.ir 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ بچه ها کسی مقاله فرستاده؟ کسی میخواد بفرسته؟ 1 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ بچه ها کسی مقاله فرستاده؟کسی میخواد بفرسته؟ اره من میخوام بفرستم ولی هزینش 400 هزار تومنه اگه بخواد اینجوری باشه که مقاله رو میشه فرستاد برای یک ژورنال 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ آره بابا گرونه!!! بعدشم کیش ه! هزینه بلیط رفت و برگشت و جزئیاتشم که هست! من یه paper 1سال و نیمه فرستادم برا استادم، هنوز نخونده میخواستم بفرستم برا ژورنال برا این کنگره، گفته 4صفحه!!!آخه 4صفحه مقالس؟ باید اونو کمش کنم اما نمی ارزه اگه استاده بخونه، بفرستم همون ژورنال! 2 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ حتما پیگیرش باشین برای ژورنال. مقاله در چه حیزه ای هست؟ داخلی با خارجی؟ 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ همون که فرستادم برا استادم بخونه؟ مال پروژه لیسانسمه میخوام ژورنالش کنم اگه این استاد ه بذاره 2 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ بله اساتید که بدشون نمیاد.بیشتر به نفع خود استاده.حتما میخونه. خودتون رو ناراحت نکنین حالا 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ من نمیدونم والا استاد تمام هم نیس که بگیم نیاز نداره و از شکم سیری میندازه عقب دیگه من بدهکار شدم، فعلا اعصاب نداره!!! 2 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ خب این موضوع پیچیده ای نیست.ببینین اگر کارتون رو راه نمیندازه توسط یک استاد دیگه مقاله رو بفرستین 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ با این راحت ترم دو ساله از دانشگاه دور شدم و ایشالا دیگه بر نمیگردم اون دانشگاه!!!!!! بقیه منو یادشون نمیاد فکر کنم! بعدشم استاد ه خیلی خفنی ه فقط از لحاظ این جور کارا یه کم می لنگه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده