mim-shimi 25686 ارسال شده در 2 آبان، 2013 محورهاي همايش-------------- - پدیده های انتقال - ترمودینامیک - فرآیندهای جداسازی - مدلسازی و شبیه سازی - دینامیک سیالات محاسباتی (CFD) - سینتیک، کاتالیست و طرح رآکتور - مهندسی و کنترل فرآیند - زیست فناوری، مهندسی پزشکی، صنایع غذایی و دارویی - فناوری نانو - علوم و مهندسی پلیمر - نفت و مهندسی مخازن - مهندسی محیط زیست و ایمنی استاندارد سازی و آموزش در صنایع شیمیایی برگزار كنندگان: انجمن مهندسی شیمی ایران مهلت ارسال چكيده مقالات: 1 شهریور 1392 تاريخ برگزاري همايش: 5 اسفند 1392 سايت همايش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تلفن تماس دبيرخانه: 66976060 آدرس دبيرخانه: انقلاب- خیابان 12 فروردین- خیابان شهدای ژاندارمری- پلاک 96- واحد 5 محل برگزاري: جزیره کیش ایمیل: secretariat@ichec.ir 2
Amir Sadeghipour 1640 ارسال شده در 2 آبان، 2013 بچه ها کسی مقاله فرستاده؟کسی میخواد بفرسته؟ اره من میخوام بفرستم ولی هزینش 400 هزار تومنه اگه بخواد اینجوری باشه که مقاله رو میشه فرستاد برای یک ژورنال 2
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 2 آبان، 2013 آره بابا گرونه!!! بعدشم کیش ه! هزینه بلیط رفت و برگشت و جزئیاتشم که هست! من یه paper 1سال و نیمه فرستادم برا استادم، هنوز نخونده میخواستم بفرستم برا ژورنال برا این کنگره، گفته 4صفحه!!!آخه 4صفحه مقالس؟ باید اونو کمش کنم اما نمی ارزه اگه استاده بخونه، بفرستم همون ژورنال! 2
Amir Sadeghipour 1640 ارسال شده در 2 آبان، 2013 حتما پیگیرش باشین برای ژورنال. مقاله در چه حیزه ای هست؟ داخلی با خارجی؟ 2
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 2 آبان، 2013 همون که فرستادم برا استادم بخونه؟ مال پروژه لیسانسمه میخوام ژورنالش کنم اگه این استاد ه بذاره 2
Amir Sadeghipour 1640 ارسال شده در 2 آبان، 2013 بله اساتید که بدشون نمیاد.بیشتر به نفع خود استاده.حتما میخونه. خودتون رو ناراحت نکنین حالا 2
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 2 آبان، 2013 من نمیدونم والا استاد تمام هم نیس که بگیم نیاز نداره و از شکم سیری میندازه عقب دیگه من بدهکار شدم، فعلا اعصاب نداره!!! 2
Amir Sadeghipour 1640 ارسال شده در 2 آبان، 2013 خب این موضوع پیچیده ای نیست.ببینین اگر کارتون رو راه نمیندازه توسط یک استاد دیگه مقاله رو بفرستین 2
mim-shimi 25686 مالک ارسال شده در 2 آبان، 2013 با این راحت ترم دو ساله از دانشگاه دور شدم و ایشالا دیگه بر نمیگردم اون دانشگاه!!!!!! بقیه منو یادشون نمیاد فکر کنم! بعدشم استاد ه خیلی خفنی ه فقط از لحاظ این جور کارا یه کم می لنگه 2
ارسال های توصیه شده