honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ من با مهسا کاملا موافقمهانی جان برای اینکه که متوجه منظور بشید پیشنهاد میکنم استادیوم ورزشی رفسنجان طراحی مرحوم میرمیران رو ببینید ،همینطور موزه هنر های معاصر کامران دیبا ،اصولا آثار معماری نماد فرهنگ واعتفادات جامعه محسوب میشن مثلا شما با دیدن برج ناقوس در یک شهر متوجه می شید که در اون شهرکسانی زندگی می کنند که به دین مسیحیت اعتقاد دارن .یا با دیدن گنبد وگلدسته وجود اعتقادات اسلامی مشخص میشه اما قرار نیست که ما دقیقا همون مناره وگنبد هایی رو بسازیم که 500سال قبل می ساختن مطمئنا باید این عناصر به روز بشه نمونه های بارزش رو هم برات گفتم کارهایی که دیبا ها،میرمیران ها،سیحون هاوامانتها کردن ببینید من نگفتم نمیشه دیگه گنبد ساخت نمیشه مناره ساخت ولی منطقی و به جای خودش و فکر شده ! من اصلا کارای این بزرگان رو انکار نکردم اول بحثمم از کاراشون گفتم ! گفتم که اگه حسین امانت از طاق استفاده کرد میخواست نماد بسازه از معماری ایران ، نه اینکه دهنه بپوشونه ! بازم تاکید میکنم و سر حرفم هستم چون از اول نیاز بود گنبد ساخته بشه ساخته شد و چون تو دوره ی اسلامی رواج پیدا کرد یه جورایی شده نماد ! و بازم میگم معماری باید در پاسخ به شرایط باشه اگه اون معماری که برای اولین بار گنبد رو ساخت الان تو این دوره بود هیچوقت اینکارو نمیکرد ! و اگر هم میخواست نشانه شهری بسازه متناسب با معماری روز بود! نمیدونم چرا منظور منو متوجه نمیشین ! من میگم معماری ایران اگه یه روزی حرفی برای گفتن داشت بخاطر این بود که فکر شده بود ! :imoksmiley: 3 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ عزیزم منم همون اول عرض کردم من نمیگم که اجرای این گونه گنبد ها به درستی در ایران انجام میشه. من نمیدونم از نظر سازه ای تا چه حد اون گنبد مصلا به درستی اجرا شده. من شاید منظور شما رو درست متوجه نشدم . فقط اینو خواستم بگم که استفاده نمادین از برخی عناصر کاملا هم نمیشه ردش کرد اگه به درستی اجرا بشه قابل قبوله. نه عزیزم منم هنوز شاگردی بیش نیستم و دوس دارم درکنار دوستانی چون شما به اطلاعاتم اضافه بشه و از هم صحبتی تون لذت میبرم. ممنون که تو بحث شرکت میکنی. من بحثم سر درست اجرا شدن یا نشدن نیست که :icon_pf (34): اصلا درستِ درستم که اجرا شده باشه وقتی با همون بتن میتونیم اون دهنه رو پوشش بدیم چرا میایم گنبد میزنیم آخه ! اون گنبد الان اونجا کارایی نداره که :icon_pf (34): اگه واقعا میخوایم گنبد و نشون بدیم بیایم با تکنولوژی الان با همین گنبد ژئودزیک که خودت گفتی درست کنیم ! این چه کاریه آخه ! 4 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ خب دوستان از بحث گنبد و اینا خارج بشیم به نظرم بهتره. گویا دوستان دیگه علاقه ای به شرکت در بحث ندارن یا اینکه انقد معماری ایران رو بی عیب و نقص میدونن که راجع به اون حرفی ندارن. لااقل دوستان اگه معماری ایران بی عیبو نقصه بیاید از خوبی هاش بگید ... یه کم امیدوار بشیم 5 لینک به دیدگاه
uzf 1982 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ من بحثم سر درست اجرا شدن یا نشدن نیست که :icon_pf (34): اصلا درستِ درستم که اجرا شده باشه وقتی با همون بتن میتونیم اون دهنه رو پوشش بدیم چرا میایم گنبد میزنیم آخه ! اون گنبد الان اونجا کارایی نداره که :icon_pf (34): اگه واقعا میخوایم گنبد و نشون بدیم بیایم با تکنولوژی الان با همین گنبد ژئودزیک که خودت گفتی درست کنیم ! این چه کاریه آخه ! بحث با شما جالبه !!!بازم از مشارکتت تشکر می کنم چند وقت پیش یه نفر که خیلی هم ادعای معماری داشت می گفت ما طاق و گنبد رو از معماری غرب گرفتیم وسالهاست بهش چسبیدیم وبا چنان آب و تابی هم صحبت می کرد که نگو. خیلی سعی کردم سکوت کنم ولی خوب نشد ومجبور شدم واقعیتها رو بیان کنم . ببینید بحث ما اینه که چرا ما فقط دنبال تقلیدیم بعد شما می گید مثل گنبد ژئودزی درست کنیم تکنیک طاق وگنبد رو ما ابداع کردیم سالها پیش رومی ها از ما الگو گرفتن وتو معماری شون استفاده کردن وحالا ما دوباره باید بریم همون عنصرو از اونها تقلید کنیم ؟ 5 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ بحث با شما جالبه !!!بازم از مشارکتت تشکر می کنمچند وقت پیش یه نفر که خیلی هم ادعای معماری داشت می گفت ما طاق و گنبد رو از معماری غرب گرفتیم وسالهاست بهش چسبیدیم وبا چنان آب و تابی هم صحبت می کرد که نگو. خیلی سعی کردم سکوت کنم ولی خوب نشد ومجبور شدم واقعیتها رو بیان کنم . ببینید بحث ما اینه که چرا ما فقط دنبال تقلیدیم بعد شما می گید مثل گنبد ژئودزی درست کنیم تکنیک طاق وگنبد رو ما ابداع کردیم سالها پیش رومی ها از ما الگو گرفتن وتو معماری شون استفاده کردن وحالا ما دوباره باید بریم همون عنصرو از اونها تقلید کنیم ؟ منم از بحث با شما لذت می برم حرفای هر دوتون رو هم قبول دارم ولی بعضی چیزا واقعا واسه خودمم سئواله که نمیتونم ازشون بگذرم نه دوست من ، من نمیگم دقیقا همون گنبد ژئودزیک رو بیاریم به جای گنبد استفاده کنیم منظورم این بود که اگه واقعا لازمه گنبد زده بشه یه چیزی ساخته بشه با نیاز امروز و تکنولوژی روز ، یعنی ما ابداع کننده باشیم ، سر هر چیزی که داریم می سازیم فکر کنیم که هم امروزی باشه هم از معماری اصیل خودمون فاصله نگیره 5 لینک به دیدگاه
archneg 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ چرا معماری ایران که روزی تکنیک ها وروشهای جدید معماری رو به دنیا عرضه می کرد امروز حرفی برای گفتن نداره؟خواهش میکنم دوستان نظرات و راح حل هایی که دارن مطرح کنن ؟ وبگن نقش خود ما یعنی معمارها تو این روند اصلاحی چیه ؟ متشکرم مخلص شما امید:icon_pf (34): به نظر میرسه تقلید صرف باعث ایجاد این مشکل شده، طوری که مفهومی پس کارها نیست! شاید نگاه به گذشته کمکی به شناخت این مفهوم بکنه ولی در اصل مفهوم و فرم باید هم جهت بشن، در واقعتوجه به شناخت کاربر و نیازها میتونه اثر بهتری رو خلق کنه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده