MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ جراحی فک دارین شما هم؟کدوم فک؟ هردوتا فک .اما انجام نمیدم.... لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ هردوتا فک .اما انجام نمیدم.... چرا؟ مشکلش چیه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ چرا؟مشکلش چیه؟؟؟ برای این که میگن خیلی سخته . بعدم من با فکم مشکل ندارم (در حد پیشنهاد دکتر قبلیم بود،که جراحی کنم).یکی از دندونام مشکل داره که اونم ارتودنسی کردم. 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ برای این که میگن خیلی سخته . بعدم من با فکم مشکل ندارم (در حد پیشنهاد دکتر قبلیم بود،که جراحی کنم).یکی از دندونام مشکل داره که اونم ارتودنسی کردم. من فک پایینم 12 میل جلو بود! بعد عمل کلی قیافم عوض شد اما خب مسلما سخته 40 روز خوردن مایعات لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ من فک پایینم 12 میل جلو بود!بعد عمل کلی قیافم عوض شد اما خب مسلما سخته 40 روز خوردن مایعات روی قیافه که خیلی تاثیر داره ....اما دیدم تحمل سختیشو ندارم...واسه همین پشیمون شدم... لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ من یکسال ارتودنسی دارم...دهنم سرویس شده :)) بهم گفتن باید فکمو عمل کنم اما راضی نشدم چون اصلا به جز دکتر کسی نمیفهمه فکم مشکل داره تو این یکسال همش لثم زخم های جورواجور میزنه.دکترم گفت 2 سال باید بمونه اما فکر نمیکنم 2 ساله تمومش کنن لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ همون اولش عکس گرفتم دکتر گفت احتیاجی به جراحی فک نداری اگرم احتیاج داشتم عمراااااااااا اگه میزاشتم جراحی کنن لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ همون اولش عکس گرفتم دکتر گفت احتیاجی به جراحی فک نداری اگرم احتیاج داشتم عمراااااااااا اگه میزاشتم جراحی کنن آره بابا خیلی اذیت میکنه جراحی .دوست خواهرم جراحی کرده بود 8ماه فقط مایعات میخورد لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ آره بابا خیلی اذیت میکنه جراحی .دوست خواهرم جراحی کرده بود 8ماه فقط مایعات میخورد من همین الانشم برا اورتو کلی وزن کم کردم ماهی یک بار باید برم و وقتی که میرم تا 10 روز نمیتونم قشنگ چیزی بخورم تا میاد خوب شه نوبت بعدیم میرسه لابد اگر جراحی فک داشتم الان از لاغری محو شده بودم 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ آره منم همینم خیلی بده.البته من فقط صورتم کلی لاغر شد.دیگه لپ ندارم لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ من تقریبا 1سال و 4 ماه ارتودنسی دارم اوایلش بسی زیاد سخت بوووووووووووووووووووود ولی من ارتودنسی تنها ندارم قراره فکم رو عمل کنم بسی زیاد میترسمممممممممم ( عملم کلا زیبایی نبود چند سال پیش دکترا گفتن فکت داره میاد جلو استخون ها نزدیک میشن راه نفستو میگیره باید عمل بشی) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده