hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ سلام کسی فایلای بافت فرسوده محله نواب رو داره؟ 2 لینک به دیدگاه
0 faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ من اطلاعاتشو ندارم ولی یکی از دوستامو یادمه میخاست روی بریانک کارکنه اطلاعاتشو از مشاورش گرفت اگه نواب هم توی منطقه 10 باشه شما باید از مشاور طرح و معماری که مال دکتر اعتماد هست اطلاعات بگیرین 2 لینک به دیدگاه
0 hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ من اطلاعاتشو ندارم ولی یکی از دوستامو یادمه میخاست روی بریانک کارکنه اطلاعاتشو از مشاورش گرفت اگه نواب هم توی منطقه 10 باشه شما باید از مشاور طرح و معماری که مال دکتر اعتماد هست اطلاعات بگیرین آخه مهندس مشاورا فایل نمیدن که :( فایلاش رو لازم دارم :( 1 لینک به دیدگاه
0 faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ آخه مهندس مشاورا فایل نمیدن که :( فایلاش رو لازم دارم :( حالا یه امتحان بکن من یادمه اون گرفته بود! 1 لینک به دیدگاه
0 hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ حالا یه امتحان بکنمن یادمه اون گرفته بود! کجاس آدرسش؟؟ 1 لینک به دیدگاه
0 Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ سلام کسی فایلای بافت فرسوده محله نواب رو داره؟ نواب که خودش اسم محله نیست کجای نوابو میخوای؟ 1 لینک به دیدگاه
0 faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ کجاس آدرسش؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این سایتشه اینم آدرسش تهران - خيابان خرمشهر، پلاک 194، طبقه همکف، واحد 104 1 لینک به دیدگاه
سوال
hamid_shahrsaz 28920
سلام
کسی فایلای بافت فرسوده محله نواب رو داره؟
لینک به دیدگاه
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده