Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ :gnugghender:حدس بزنید :gnugghender: دور دهم گودزیلا ؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ lal[/url];1313204]مار جعفری درسته آفرین عکس بعدی با شماست مار جعفری گونه ای از افعی های زهر دار که در مناطق خشک هند -سریلانکا -آفریقا - خاورمیانه پیدا میشوند آنها نمایش تهدیدی مشخصی دارند که با مالش بخشی از بدنشان به یکدیگر برای تولید صدای هشداری "هیسگونه" همراه است. نام انگلیسی آن اکیس (Echis) است که کلمهای یونانی به معنای «افعی» (Viper) میباشد. آنها به یکی از گونههای تعلق دارند که مسئول ایجاد بیشتر موارد مارگزیدگی در جهان هستند این مارها از نظر اندازه نسبتاً کوچک هستند و بزرگسالان آنها هرگز بزرگتر از حدود ۹۰ سانتیمتر (۳۵ اینچ) در طول نخواهد بود. آنهای دارای سری کوتاه، پهن، گلابی شکل و مجزا از گردن هستند. پوزهشان کوتاه و گرد است، در حالی که چشمها نسبتاً بزرگ و برآمده است. فرق سر آنها با پولکهای کوچک، نامنظم و نیمهنیمه پوشیده شدهاست که میتواند صاف و یا پوشاندهشده باشد. بدن آنها نسبتاً بلندوباریک و استوانهای شکل است. فلس پشتی عمدتا پولکدار زروقی شکل است. با این حال، پولکها در جناح پایینی در یک زاویه ۴۵ درجه متمایز و مرکزی بیرون آمدهاند و دندانه دار است. دم آنها نیز کوتاه است. 3 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ lal[/MENTION];1313210]] آرمادیلوی زره پوش نیستن؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ m_a[/MENTION]rch;1313215]lal[/url'>;1313210]] آرمادیلوی زره پوش نیستن؟؟ آرمادیلو هست ولی پسوندش زره پوش نیست 4 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ lal[/url'>;1313232]m_arch;1313224] نوچ نیست آرمادیلو(زره پوش کوچک) که البته غول پیکرش هم هست. آرمادیلوی زره پوش آرمادیلو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بدن ارمادیلوقطعات سخت استخوانی (مانند زره) پوشیده شده است. در طبقهبندی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، در همان خانوادهای قرار دارد که برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قرار میگیرند. آرمادیلو در مناطقی از آمریکای شمالی و در ، آرمادیلوی غولپیکر باطولی برابربا5متر است همه جای امریکا یافت می شود.آرمادیلوها، انواع مختلفی از گیاهان، حشرات و جانوران کوچک را میخورند. آنها به خوردن مورچهها و موریانهها بسیار علاقه دارند، این جانوران با پاهای جلو و پنجههای نیرومندشان زمین را میکنند و مورچهها و موریانهها را پیدا میکنند و میخورند.آرمادیلوها به تنهایی یا به صورت زوج یا گروه در حفرههایی که زیرزمین حفر کردهاند، زندگی میکنند. آنها شبهاآرمادیلوها جانورانی ترسو هستند و هر گاه احساس خطر کنند، به سرعت به طرف لانههای خود فرار میکنند .با وجود پوشش سنگین بدن، آرمادیلوها میتوانند به خوبی شنا کنند، آنها برای شناور شدن در آب، مقداری هوامیبلعند..کوچکترین نوع آرمادیلو، آرمادیلوی صورتی است که فقط 16 سانتیمتر طول دارد..پوشش سخت آرمادیلوها معمولاً از نه بند تشکیل شده است. 4 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ درسته ولی اونجایی که من این عکسو برداشتم نوشته بود ارمادیلوی سه بندی برزیلی . حالا زود عکس بعدیو بذار تا صاحبش نیومده 4 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ دور دوازدهـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم... 4 لینک به دیدگاه
z.b 6335 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ با تشکر از سرعت عمل فزاینده ی دوستان، ادامه بدهید لطفا!:hapydancsmil: فقط چند تا خواهش: 1. لطفا از ارسال پاسخ های تلگرافی بی محتوا مثل «نه» ، «آره» ، «آفرین» و ارسالهایی که فقط شکلک خالی هستن، خودداری کنید. 2. اگه دوستی که داره به حدسا پاسخ میده، آخر هر دور مثل خیلی هاتون اطلاعات مختصری در مورد عکس خودش قرار بده، میتونیم یه آرشیو خوب داشته باشیم. 3. لطف کنید اندازه ی عکستون معقول باشه، نه خیلی بزرگ، نه خیلی کوچیک 4. سعی کنید عکساتونو تو آپلود سنتر همینجا آپ کنید تا هیجان مسابقه پایین نیاد 5. پیشنهادات و انتقادات رو «اینجا» مطرح کنین تا نظم تاپیک بهم نخوره zb جان من یه پیشنهاد تکمیلی درمورد پست اول دارم...فک کنم اگه زیر هر عکس این شکلی بنویسی خوب باشه ها.... دور اول- نام موجود:گاریال - برنده:Adel00 و همینطور الی آخر...به نظرم هم جای کمتری اشغال میکنه هم بچه هایی که وارد میشن با اسامی حیواناتی که تا حالا حدس زده شده هم آشنا میشن دوستان گلم من یه پیشنهاد دارم چون خودم اول اشتباهی متوجه شدم این قسمت زیر عکسا که نفری که درست اشاره کرده رو از جلوی پاسخ صحیح بردارید لینک ها سرجاشون باشن فقط این فلش جلوشو بردارید چون بچه ها با اسم مستعار هستن اشتباه برداشت میشه موفق باشید خیلی مرسی الان من چه کنم این وسط؟؟ میتونین دوتایی تشریف بیارین اینجا سنگاتونو با هم وا بکنین تا نتیجه اعمال بشه! 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ m_a[/MENTION]rch;1313288]دور دوازدهـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم... موش ستاره پوزه موش ستارهپوزه (نام علمی: Condylura cristata) موشکور کوچکی است از خانواده کورموشها (Talpidae)، جنس کوندیلورا (Condylura) که در شرق کانادا و شمال شرقی آمریکا یافت میشود. زیستگاه آن مناطق پست و نمناک است و از حشرات آبی، کرمها، نرم تنان، و ماهی کوچک تغذیه میکند. پوست جانور از خز سیاه ضدآبی پوشیده شده و دم و پاهای بزرگی دارد. طول آن میان ۱۵ و ۲۰ سانتیمتر است و ۵۵ گرم وزن و ۴۴ دندان دارد. ۲۲شاخک گوشتین در انتهای پوزهٔ جانور آن را از دیگر موشکورها متمایز میکنند. گمان میرود این شاخکهای بسیار حساس با استفاده از تشخیص جریان الکتریکی در شکار، غذا را شناسایی میکنند. موش ستارهپوزه به تنها ۲۳۰ میلی ثانیه از شناسایی تا مصرف شکار احتیاج دارد و از این لحاظ سریعترین پستاندار شناخته میشود. 4 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ lal[/url];1314913]پس چرا نمیاین جواب بدین ؟؟ پاسخ شما اشتباه بود دوست عزیز z.b درخواست کرده در مورد پاسخ های درست من نقل قول بگیرمو اسپم الکی نکنم از شما هم همین درخواستو دارم یا مجموع پاسخ ها رو نقل قول بگیرم پس از این به بعد کسی اشتباه حدس بزنه منتظر نقل قول نباشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده