NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ جاوید به تو میگن یه مرد واقعی تبریک میگم به امید موفقیت های روز افزون در زندگیتون. لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ مهسا جان تولدت مبارک ............همیشه شاد و سلامت باشی:hapydancsmil: :happy::w330::4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ منم تبریک میگم مهسا خانوم ایشالا به شادی همیشه لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ مهسا خانم تولدتون مبارک باشه براتون آرزوی شادکامی و سلامتی دارم لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ تولدت مبارک خانومی لحظه های زندگیت قشنگ لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ تبریک میگم امیدوارم همیشه در کنار خانواده احساس شادی و خوشبختی کنین. :w70::w70::w70::w70::w70: لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ تبریک مجدد آبجی مهسا خانم گل ایشالا 10000 ساله شی کنار عمو جاوید .ل:icon_gol: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ مهسا جان تولدت مبارک.برات آرزوی یه عالمه خوشبختی و شادی دارم :hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ مهسا خانوم تبریک میگم .... امیدوارم همیشه زندگی خوبی رو با همسرتون داشته باشید.... لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ تبریک میگم مهسا خانوم موفق و شاد باشی لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ سلام مهسا جون تولدت خیلی خیلی خیلی مبارک:icon_gol: لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ مهسا جان تولدت مبارک:icon_gol: امیدوارم همیشه درکنار آقا جاوید شاد و سلامت باشید:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ تبریک می گم 120 سال شاد و موفق زندگی کنی لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ منم به نوبه خودم تبریک میگم و آرزوی موفقیت و سرزندگی و شادابی براشون میکنم:icon_gol: لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ ممنون از تک تک دوستان گلم بابت تبریک. امیدوارم همگیتون همیشه شاد باشید و خنده رو لباتون باشه... این گلا تقدیم به همتون لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ درود و دو صد بدرود امروز سالروز همسر گرامی بنده ما یعنی مهسا کماندوس ششم مردادماه Mahsa.Gha کاش می مردم و بدنیا اومدنت رو نمیدیدم من به نوبه خودم مهسا جان سالروز به دنیا اومدنت رو که با سالروز تولد هیتلر یکیه و تو هم به نوبه خودت هیتلری (جاوید به قول دوستان باید امشب تو یکی از مسجد ها بخوابی)بهت تبریک میگم..... سالروز تولد همسری مهربان(بشنو باور نکن)همسری دلسوز(بشنو باور نکن)همسری پول دوست(این یکی رو بشنو باور کن) را به عموم دوستان وآشنایان تریک میگم..... من کادو قرار براش یه چی بخرم که آرزوی دیرینشه واااای...چقـدر خندیدم! آخر رمانتیک بازی شده این تبریک شمـا! نخنــد! دِهــه! :(2310): آرزوی دیرینه اش چی بوده؟ :th_scratchhead: حس فضولی گُل کرده! مهســــا جــــان؛ تــولــــدت مبــــارکــــــــــ امیـدوارم امسـال بهتــرین ها برات رقم بخـوره عزیـــزم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پ.ن: می بخشی عزیزم؛ من کمتر میام انجمن برای همین دیر متوجه شدم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده