Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ درود و دو صد بدرود امروز سالروز همسر گرامی بنده ما یعنی مهسا کماندوس ششم مردادماه Mahsa.Gha کاش می مردم و بدنیا اومدنت رو نمیدیدم من به نوبه خودم مهسا جان سالروز به دنیا اومدنت رو که با سالروز تولد هیتلر یکیه و تو هم به نوبه خودت هیتلری (جاوید به قول دوستان باید امشب تو یکی از مسجد ها بخوابی)بهت تبریک میگم..... سالروز تولد همسری مهربان(بشنو باور نکن)همسری دلسوز(بشنو باور نکن)همسری پول دوست(این یکی رو بشنو باور کن) را به عموم دوستان وآشنایان تریک میگم..... من کادو قرار براش یه چی بخرم که آرزوی دیرینشه 40 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ تبریک میگم :hapydancsmil::hapydancsmil: جاوییییییییید خونت حلال شد لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ تولدت مبارک خانومی کنار جاوید خان به بهترین ها برسید لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ تولدت مبارک مهسا جان:cakesmileyf::4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ برای تولد من جشن نگیرید بگذارید باد شمع ها را خاموش کند من همان روز تولدم خواهم مرد. . . مرسی از دوستان بابت تبریک لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ برای تولد من جشن نگیرید بگذارید باد شمع ها را خاموش کند من همان روز تولدم خواهم مرد. . . مرسی از دوستان بابت تبریک :hanghead: لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ یکسال که بزرگتر میشوی گویا بار هایت سنگین تر میشود زندگیت سنگین تر میشود انگار عمرت هم سنگین تر میشود گذر زمان هم برایت سنگین میشود خودت هم سنگین میشوی دیگه راحت نمیتونی قدم برداری برای هر کاری یک سال که میگذرد انگار چیزی ته دلت ته نشین شده یک سال که میگذرد انگار جایت را با انسانی دیگر که نمیشناسیش عوض کرده ای یک سال که میگذرد خیلی چیزها در تو عوض میشوند یک سال شاید خیلی راحت به زبان آید ولی در واقع خیلی اتفاقات می افتد که گفتنش هم راحت نیست چه برسد به فراموشی اش اما میگذرد . . . هر چه که باشد میگذرد . . . دله تنگم تولد تلخت مبارک لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ :hapydancsmil:تولدتون مبارکـــــــــــــــــــــــــ:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ غم و ناراحتی نداریما مهسا خانم.. شادیت آرزوست.. لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ سلاااااااااااااااااااااااااام. مهسایی مهربونم تولدت مبارک.:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ مهسا جوننننننننننننننننننننننننننننننننننننممممممممممممممممممممممممممم تولدت مبارککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک اخماتم باز کن نبینم اخخمو باشی همیشه شاد باشی جیگررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ سلام بر دو كفتر عاشق تبريك ميگم مهسا انشالله سالهاي سال كنار هم باشيد تولد 127 سالگيت جاويد برات يك دست دندون مصنوعي كادو بياره تبريك تبريك لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ تولدتون میارک مهسا خانوم ایشالله به هر چی میخواین برسین:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ مهسا جان تولدت مبارک امیدوارم همیشه شاد باشی عزیزم لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ تولدت مبارک مهسای نازنین........امیدوارم زندگی همیشه بر وفق مرادت باشه خانومی.......... لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ تولدت مبارک مهسا جان یه زندگی آروم ،سالم و خوشبخت داشته باشی و به همه آرزوهای خوبت برســــــی لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ تـــــــولدت مبارک باشه مهسا جان امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی و به همه آرزوهای قشنگت برسی لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ ادم ها دو دسته هستن، یا مردادی هستن و یا دوست دارن مردادی باشن مهسا جون شما هم در این افتخار با ما شریکی تولدت مبارک بانو، بهترین ها رو پیش رو داشته باشی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده