Javid Maleki 11668 ارسال شده در 28 مهر، 2013 درود و دو صد بدرود امروز سالروز همسر گرامی بنده ما یعنی مهسا کماندوس ششم مردادماه Mahsa.Gha کاش می مردم و بدنیا اومدنت رو نمیدیدم من به نوبه خودم مهسا جان سالروز به دنیا اومدنت رو که با سالروز تولد هیتلر یکیه و تو هم به نوبه خودت هیتلری (جاوید به قول دوستان باید امشب تو یکی از مسجد ها بخوابی)بهت تبریک میگم..... سالروز تولد همسری مهربان(بشنو باور نکن)همسری دلسوز(بشنو باور نکن)همسری پول دوست(این یکی رو بشنو باور کن) را به عموم دوستان وآشنایان تریک میگم..... من کادو قرار براش یه چی بخرم که آرزوی دیرینشه 40
شقایق31 40377 ارسال شده در 28 مهر، 2013 تبریک میگم :hapydancsmil::hapydancsmil: جاوییییییییید خونت حلال شد
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 28 مهر، 2013 برای تولد من جشن نگیرید بگذارید باد شمع ها را خاموش کند من همان روز تولدم خواهم مرد. . . مرسی از دوستان بابت تبریک
شقایق31 40377 ارسال شده در 28 مهر، 2013 برای تولد من جشن نگیرید بگذارید باد شمع ها را خاموش کند من همان روز تولدم خواهم مرد. . . مرسی از دوستان بابت تبریک :hanghead:
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 28 مهر، 2013 یکسال که بزرگتر میشوی گویا بار هایت سنگین تر میشود زندگیت سنگین تر میشود انگار عمرت هم سنگین تر میشود گذر زمان هم برایت سنگین میشود خودت هم سنگین میشوی دیگه راحت نمیتونی قدم برداری برای هر کاری یک سال که میگذرد انگار چیزی ته دلت ته نشین شده یک سال که میگذرد انگار جایت را با انسانی دیگر که نمیشناسیش عوض کرده ای یک سال که میگذرد خیلی چیزها در تو عوض میشوند یک سال شاید خیلی راحت به زبان آید ولی در واقع خیلی اتفاقات می افتد که گفتنش هم راحت نیست چه برسد به فراموشی اش اما میگذرد . . . هر چه که باشد میگذرد . . . دله تنگم تولد تلخت مبارک
دل مانده 7714 ارسال شده در 28 مهر، 2013 :hapydancsmil:تولدتون مبارکـــــــــــــــــــــــــ:hapydancsmil:
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 28 مهر، 2013 سلاااااااااااااااااااااااااام. مهسایی مهربونم تولدت مبارک.:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:
*mini* 37778 ارسال شده در 28 مهر، 2013 مهسا جوننننننننننننننننننننننننننننننننننننممممممممممممممممممممممممممم تولدت مبارککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک اخماتم باز کن نبینم اخخمو باشی همیشه شاد باشی جیگررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر
black banner 9103 ارسال شده در 28 مهر، 2013 سلام بر دو كفتر عاشق تبريك ميگم مهسا انشالله سالهاي سال كنار هم باشيد تولد 127 سالگيت جاويد برات يك دست دندون مصنوعي كادو بياره تبريك تبريك
آرتاش 33340 ارسال شده در 28 مهر، 2013 تولدتون میارک مهسا خانوم ایشالله به هر چی میخواین برسین:hapydancsmil:
Ala Agrin 14476 ارسال شده در 28 مهر، 2013 تولدت مبارک مهسای نازنین........امیدوارم زندگی همیشه بر وفق مرادت باشه خانومی..........
.Apameh 25173 ارسال شده در 28 مهر، 2013 تولدت مبارک مهسا جان یه زندگی آروم ،سالم و خوشبخت داشته باشی و به همه آرزوهای خوبت برســــــی
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 28 مهر، 2013 تـــــــولدت مبارک باشه مهسا جان امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی و به همه آرزوهای قشنگت برسی
M!Zare 48037 ارسال شده در 28 مهر، 2013 ادم ها دو دسته هستن، یا مردادی هستن و یا دوست دارن مردادی باشن مهسا جون شما هم در این افتخار با ما شریکی تولدت مبارک بانو، بهترین ها رو پیش رو داشته باشی
ارسال های توصیه شده