رفتن به مطلب

دو کلام حرف حساب

ارسال های توصیه شده

سلام به همه

همونطور که میدونین توی ایام زیبایی هستیم

ایامی که خالق هممون، اون رو به عنوان شب سرنوشت ساز برامون گذاشته و به نوعی توی این شب تکلیف یک سالمون مشخص میشه

اما اینجا تاپیک نزدم که از عقاید دینی بگم...

خواستم ببینم جدای از عقاید دینی بفرمایید که چقدر با خودتون رو راست بودین؟

آیا به نظر خودتون راهی رو اشتباه رفتین؟ و اینکه تصمیمی برا بازگشت از راه اشتباه دارین اگه اشتباهی داشتین؟

آیا توی زندگی جوری بودین که بعد از (خدایی نکرده، زبونم لال) رفتنتون مردم پشتتون با نیکی صحبت کنن؟

ممنون از همه:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام به همه

همونطور که میدونین توی ایام زیبایی هستیم

ایامی که خالق هممون، اون رو به عنوان شب سرنوشت ساز برامون گذاشته و به نوعی توی این شب تکلیف یک سالمون مشخص میشه

اما اینجا تاپیک نزدم که از عقاید دینی بگم...

خواستم ببینم جدای از عقاید دینی بفرمایید که چقدر با خودتون رو راست بودین؟

آیا به نظر خودتون راهی رو اشتباه رفتین؟ و اینکه تصمیمی برا بازگشت از راه اشتباه دارین اگه اشتباهی داشتین؟

آیا توی زندگی جوری بودین که بعد از (خدایی نکرده، زبونم لال) رفتنتون مردم پشتتون با نیکی صحبت کنن؟

ممنون از همه:icon_gol:

والا راستش رو بخواي توي اين يك ساله همچين قاطي باطي پاتي بودم كه هيچ نميدونم راه درستش چيه كه حالا بخوام غلطش رفته باشم

اصلا همه معيارهام بهم ريخته است بايد كاليبره بشم

ولي خب تمام تلاشم بر اين بوده به حقوق ديگران تجاوز نكنم ، دلي نشكنم خلاصه به كسي ظلم نكنم !! چون هر چقدر معيارهام قاطي باشه حداقل اينو ميدونم تجاوز به حق مردم و ظلم به ديگر غلطه غلطه غلطه !!

توي همين مورد هم اتفاق هاي برام افتاده كه نميدونم توي اون ماجرا من مظلوم بودم يا ظالم !!! تمام تلاشم بر بخشش بوده !! فقط خداكنه ظالم قضيه من نباشم !! در تشخيص اش مشكل دارم و واگذار كردم بخدا و طرف رو بخشيدم !!

توي اين يك ساله هم دور بعضي ها خط قرمز كشيدم !! قهر نكردم اما مراوده اي هم با اونا ندارم

بيشتر كه فكر ميكنم مي بينم از پارسال تا امسال مبهوت تر و گنگ تر شدم بيشتر توي مرداب حقيقت ها فرو ميرم !!

نميدونم مردم ازم به نيكي ياد كنند يا نه ، ولي سعي كردم با آدما خوب باشم مگر خودشون نخواسته باشند !!

و چيزي كه بر من روشنه اينه كه رابطه خوبي با پدر و مادرم نداشتم اونا هم نيز . . . . اميدوارم از اينجا به بعدش خوب بشه :5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام

:sigh:

- تا جائی که در توانم بوده با خودم روراست بودم. با دیگران هم سعی کردم صادق و روراست باشم ولی متاسفانه یک مقدار اذیت شدم.

- بله، ولی جای بازگشت ندارد. فقط یک راه خیلی سخت برایم مانده است.

- تا حدی بله. ولی در مورد مردمی که اهل تفکر و دل نیستند نمیدانم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...