*mini* 37778 ارسال شده در 26 مهر، 2013 سلام به معمارای هنرمندمون:w31: این تاپیک مخصوص بچه هایی هست که هنرستانی بودن بچه ها قرار بر این شده که از کارای هنری که توو هنرستان انجام میدادید یه گالری درست کنیم پ.ن :دوستان فقط هیچ پستی توو این تاپیک به جز کارهاتون نگذارید منتظر کارای قشنگتون هستــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــم پ.ن 2: دوستان..اگه کارایی مثه تذهیب، کارای اسلیمی با چوب پنبه و بالسا....و از این قبیل کارها دارین خصوصی واسه من بفرستین تا تو مسابقات شرکت بدم..اینجا فقط کارای طراحی پلانتون رو بزارید و ماکتاشو......اگر ماکتتون از یه موضوع خاص هست(مثه عمارت های تاریخی...سردر تخت جمشید..کلیساها و ...) که به خواست و انتخاب خودتون ساختیدش هم به صورت خصوصی واسه من بفرستید 7
zahra22 19501 ارسال شده در 29 مهر، 2013 این ماکت سال سوم هست..2تا دیگه کار دارم عکس میگیرم میزارم. این ماکت بالایی این ماکت گروهی سال سوم ماس ...ماکت منم عکس اول اون خونه پایینیس.. 9
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 5 آبان، 2013 دوستان..اگه کارایی مشابه کار زهرا(پست بالا) تذهیب، کارای اسلیمی با چوب پنبه و بالسا....و از این قبیل کارها دارین خصوصی واسه من بفرستین تا تو مسابقات شرکت بدم..اینجا فقط کارای طراحی پلانتون رو بزارید و ماکتاشو......اگر ماکتتون از یه موضوع خاص هست(مثه عمارت های تاریخی...سردر تخت جمشید..کلیساها) که به خواست و انتخاب خودتون ساختیدش هم به صورت خصوصی واسه من بفرستید 4
ارسال های توصیه شده