M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ درود...دوستان این یک بحث اجتماعی است و خواهشا سیاسی نکنید. حقوق شهروندی و اجتماعی حق مسلم همه ماست که باید از آن به خوبی آشنا باشیم و اگر در جایی پایمال می شود، برای گرفتن آن اقدام کنیم...آیا همه ما این حقوق را می شناسیم؟ با یک مثال ساده منظورم رو ساده تر بیان میکنم. این روزها گرمترین روزهای سال است، با توجه به ترافیک و کرایه ها اتوبوس یکی از وسایل نقلیه ای است که بسیار مورد استفاده همه اقشار قرار میگیره. اما بسیاری انها فاقد کولر و یا صندلی های سالم هستند...چند نفر از ما با 1888 تماس میگیریم و اعتراض خودمون رو بیان میکنیم... تا چه حدی دچار بی تفاوتی اجتماعی شده ایم؟ وقتی دیگران چیزی نمیگن، چرا من خودم رو خسته کنم؟ ولی اگر همه ما با هم و هماهنگ اعتراض کنیم، سازمان مربوطه ترتیب اثر خواهد داد... مثال دیگه، بحث نخریدن کالاهایی است که گران می شود و همه به خیال خودشون زرنگی میکنند و مقدار بیشتری از آن کالا را ذخیره میکنند. در صورتیکه هر چقدر ذخیره کنند بزودی پایان می باید و اگر از ابتدا با تدبیر برخورد کرده بودند....نتیجه بهتری حاصل می شد... هدف از این تاپیک بحث در مورد موارد ساده اجتماعی است که فراموش کرده ایم و با اتحاد میشه نتیجه مطلوب رو گرفت... 14 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ من چندین و چند بار به اتوبوس رانی استان خودمون در رابطه با کولر اعتراض کردم ولی هیچ جوابی دریافت نکردم.....از قدیم گفتم یه دست صدا نداره 12 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ من چندین و چند بار به اتوبوس رانی استان خودمون در رابطه با کولر اعتراض کردم ولی هیچ جوابی دریافت نکردم.....از قدیم گفتم یه دست صدا نداره چقدر بقیه رو تشویق کردید که آنها هم اعتراض کنند؟ 9 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ چقدر بقیه رو تشویق کردید که آنها هم اعتراض کنند؟ با تشویق کسی به اتوبوس رانی شکایت یا اعتراض نمیکنه باید مردم به اون فهم و آگاهی برسن تا کارساز باشه.... 9 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ با تشویق کسی به اتوبوس رانی شکایت یا اعتراض نمیکنه باید مردم به اون فهم و آگاهی برسن تا کارساز باشه.... منظورم این بود که با دلایل مختصر ولی منطقی اونها رو تشویق به مشارکت عمومی کنید...مثلا من به یک خانم یکبار در اتوبوس کلی توضیح دادم...ولی در نهایت گفت، دو ایستگاه که بیشتر نیست 8 لینک به دیدگاه
مريم14 298 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ سلام ممنون از تاپیکتون اما خدایی اتوبوسرانی مشهد خیلی خوبند اتوبوساش هم کولر دارند وهم نو اند ومشکلی با اتوبوسا نداریم 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ سلام ممنون از تاپیکتوناما خدایی اتوبوسرانی مشهد خیلی خوبند اتوبوساش هم کولر دارند وهم نو اند ومشکلی با اتوبوسا نداریم دوست عزیز مریم برای ملموس شدن از اتوبوس ها مثال زد..... 4 لینک به دیدگاه
مريم14 298 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ ما 200تومن کرایه میدیم فکر کنم شما پنجاه تومن میدین؟ 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ ما 200تومن کرایه میدیم فکر کنم شما پنجاه تومن میدین؟ ما 150 تومن میدیم بنظرم ربطی به کرایه های که میدیم نداره شهرداری ها از عوارض و جریمه های که میگیرم موظفن زیر ساخت های شهری و خدمات شهری رو رونق بدن.... 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ من چندین و چند بار به اتوبوس رانی استان خودمون در رابطه با کولر اعتراض کردم ولی هیچ جوابی دریافت نکردم.....از قدیم گفتم یه دست صدا نداره چقدر بقیه رو تشویق کردید که آنها هم اعتراض کنند؟ با تشویق کسی به اتوبوس رانی شکایت یا اعتراض نمیکنه باید مردم به اون فهم و آگاهی برسن تا کارساز باشه.... منظورم این بود که با دلایل مختصر ولی منطقی اونها رو تشویق به مشارکت عمومی کنید...مثلا من به یک خانم یکبار در اتوبوس کلی توضیح دادم...ولی در نهایت گفت، دو ایستگاه که بیشتر نیست یه چیزی میگم بین خودمون بمونه... یادمه یه بار داشتم از مشهد برمیگشتم اتوبوس بلیط گرفتم و اومدم تو ایستگاه دیدم یه اتوبوس در حد قبل از میلاد اومده وایشاده از مشهد میخواد ما رو ببره تهران!!! تو اتوبوسم گررررررررررم ملت صداشون در اومد و گفتن ما نمیخوایم با این اتوبوس بریم قرار شد پیاده بشیم به نشونه ی اعتراض حالا چی شد تنها کسی که از اتوبوس پیاده شد من بودم این یعنی ملت حتی حال اعتراض هم ندارن!!! 5 لینک به دیدگاه
مريم14 298 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ یه چیزی میگم بین خودمون بمونه...یادمه یه بار داشتم از مشهد برمیگشتم اتوبوس بلیط گرفتم و اومدم تو ایستگاه دیدم یه اتوبوس در حد قبل از میلاد اومده وایشاده از مشهد میخواد ما رو ببره تهران!!! تو اتوبوسم گررررررررررم ملت صداشون در اومد و گفتن ما نمیخوایم با این اتوبوس بریم قرار شد پیاده بشیم به نشونه ی اعتراض حالا چی شد تنها کسی که از اتوبوس پیاده شد من بودم این یعنی ملت حتی حال اعتراض هم ندارن!!! کجا؟؟؟؟؟؟کی؟؟؟؟؟بخدا راست میگم من چون 14سالمه گواهینامه ندارم همش با اتوبوس میرم اینور اونور 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ ما 200تومن کرایه میدیم فکر کنم شما پنجاه تومن میدین؟ از ماه گذشته کرایه های تهران دو نرخی شد، که با کارت 100 تومن ارزان تر از نقدی است و در برخی از مسیرها کرایه به 500 تومن هم رسید...ولی مشکل این هست که با افزایش این کرایه ها ، کیفیت وسایل بالا نرفت..در این میان خود رانندگان بیشتر از همه اذیت میشن ما 150 تومن میدیم بنظرم ربطی به کرایه های که میدیم نداره شهرداری ها از عوارض و جریمه های که میگیرم موظفن زیر ساخت های شهری و خدمات شهری رو رونق بدن.... دقیقا 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ یه چیزی میگم بین خودمون بمونه...یادمه یه بار داشتم از مشهد برمیگشتم اتوبوس بلیط گرفتم و اومدم تو ایستگاه دیدم یه اتوبوس در حد قبل از میلاد اومده وایشاده از مشهد میخواد ما رو ببره تهران!!! تو اتوبوسم گررررررررررم ملت صداشون در اومد و گفتن ما نمیخوایم با این اتوبوس بریم قرار شد پیاده بشیم به نشونه ی اعتراض حالا چی شد تنها کسی که از اتوبوس پیاده شد من بودم این یعنی ملت حتی حال اعتراض هم ندارن!!! متاسفانه وقتی برای خودمون ارزش قائل نباشیم این اتفاق می افته، عزت نفس خیلی مهم است...خدا نکنه عزت نفس ملتی از بین بره 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ کجا؟؟؟؟؟؟کی؟؟؟؟؟بخدا راست میگم من چون 14سالمه گواهینامه ندارم همش با اتوبوس میرم اینور اونور پارسال مشهد بعد ماه رمضون متاسفانه وقتی برای خودمون ارزش قائل نباشیم این اتفاق می افته، عزت نفس خیلی مهم است...خدا نکنه عزت نفس ملتی از بین بره خیلی اون موقع اعصابم خورد شد آدمایی که این همه اعتراض کردن حاضر به اعتصاب نشدن!!! از مشهد تا تهران (با توجه به خرابی اتوبوس و مشکلاتی که پیش اومد) با فک قفل شده (جراحی فک کرده بودم) توی اتوبوس گرم 15ساعت طول کشید!!!! 5 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ پارسال مشهد بعد ماه رمضون خیلی اون موقع اعصابم خورد شد آدمایی که این همه اعتراض کردن حاضر به اعتصاب نشدن!!! از مشهد تا تهران (با توجه به خرابی اتوبوس و مشکلاتی که پیش اومد) با فک قفل شده (جراحی فک کرده بودم) توی اتوبوس گرم 15ساعت طول کشید!!!! سلام اگر منظور اتوبوس های داخل شهری باشه من مشکلی ندیدم تا حالا.(البته مشهد) ولی در رابطه با اتوبوس های بین شهری: قانونی هست که برای مسیر های مثلا بالاتر از 200 یا 300 کیلومتر (دقیق نمیدونم) نباید از اتوبوس های قدیمی و فاقد کولر استفاده بشه. در رابطه با مسیر مشهد به تهران و بالعکس.منم دیدم تا بحال که از این اتوبوس ها استفاده بشه. و فقط میتونم بگم مشکل از خودمونه متاسفانه که اعتراضی نمیکنیم 5 لینک به دیدگاه
مريم14 298 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ پارسال مشهد بعد ماه رمضون خیلی اون موقع اعصابم خورد شد آدمایی که این همه اعتراض کردن حاضر به اعتصاب نشدن!!! از مشهد تا تهران (با توجه به خرابی اتوبوس و مشکلاتی که پیش اومد) با فک قفل شده (جراحی فک کرده بودم) توی اتوبوس گرم 15ساعت طول کشید!!!! آها اتوبوسایه بیرون شهری منظورتون بود؟آره منم یه بار رفتم نیشابور این اتوبوسه خراب شد تو ترمینال یه ربع مارو معطل کرده بود راننده اتوبوسه در رو هم بسته بود هیچکس نمیرفت بگه مارو حداقل پیاده کن من رفتم اینقدر بوق زدم همشون میخندیدن بعد رانندهه اعصابش خورد شد همه مونو پیاده کرد تازه اونجا همه تشکر میکردن بعدشم رفتم دعوا پیش مسوول ترمینال 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ سلاماگر منظور اتوبوس های داخل شهری باشه من مشکلی ندیدم تا حالا.(البته مشهد) ولی در رابطه با اتوبوس های بین شهری: قانونی هست که برای مسیر های مثلا بالاتر از 200 یا 300 کیلومتر (دقیق نمیدونم) نباید از اتوبوس های قدیمی و فاقد کولر استفاده بشه. در رابطه با مسیر مشهد به تهران و بالعکس.منم دیدم تا بحال که از این اتوبوس ها استفاده بشه. و فقط میتونم بگم مشکل از خودمونه متاسفانه که اعتراضی نمیکنیم بین شهری اتوبوس نبود که!!! صد رحمت به مینی بوس!!!!!!!! از این بیشتر سوختم که هیچ کس جز من به نشونه ی اعتراض پیاده نشد!!! 5 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ بین شهری اتوبوس نبود که!!! صد رحمت به مینی بوس!!!!!!!! از این بیشتر سوختم که هیچ کس جز من به نشونه ی اعتراض پیاده نشد!!! شما بلیطی که تهیه کردین توش نوشته بود ازین اتوبوس استفاده میشه؟ تا اونجایی که یادم بود این اتوبوسه اصلا بلیط نداشت :دی همینجوری سوار میکرد 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ تاپیک به مسیر تهران مشهد و اتوبوس هاش کشیده شد اسپمرها راه حل ارائه بدید 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ اتفاقا دیروز با دوستم راجب همین حرف میزدیم.مدل قدیمیها که واقعا اسفباره وضعش در ایران اصلا مفهومی به نام اجتماع وجود نداره.زندگی اجتماعی,حقوق اجتماعی,حرکت اجتماعی... اصلا و ابدا دنبالش نباشید. این محیط کسل و رخوت بار جولانگاه تکخوریه فقط ,هر چی بیشتر موفقتر.به قول خودتون فکر و ذکر این مردم انباشت بیشتر با هزینه کمتر هست. جمعیت حداقلی هم یا تن به مُردار شدن میدن یا میرن.همه محتاجیم به ظهور 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده