رفتن به مطلب

غیرت خوب یا بد

ارسال های توصیه شده

اولا که واسه حرف مردم نباید زندگی‌ کرد و باید درستو غلطه کارتو به خودت واگذار کنی‌

غیرت تا جاییش لازمه که کسی‌ به ناموست چپ نگاه نکنه...

یه جایی‌ مث تهران شب‌ها شلوغ و یه دختر به راحتی‌ با دوستانش میره بیرون و مشکلی‌ پیش نمیاد

اما یه جایی‌ مث شهر من ساعت ۸ تموم مغازه‌ها می‌بندن و تاکسی و اتوبوس هم از ساعت ۸:۳۰ در دسترس نیس تو این حالت اگه دختری تنها بیرون باشه خوب هزارو یک مشکل ممکن واسش ایجاد بشه..

همونطور که دو سال پیش دوستم دیده بود یه دخترو میخوان زورکی سوار موتور کنن خوب دست به کار شده بود و در گیر...

بدم زنگ زد که بیا منو ببر خونه....(زده بودنش)

اصلا موضوع پیچیده‌ای نیست...

هر جایی‌ هر وقتی‌ هر موقعیتی با بقیه موقعیت‌ها فرق میکنه و بسته به شرایط؛ رفتار خاصی‌ رو میطلبه

من منظورم حرف مردم نیست منظورم اینکه هر کسی غیرت را چه جوری اندازه میگیره

بله توی تهران هم همینطوره شب محیط خوبی نیست

توی شهر من هم که میشه گفت شهر مذهبی هی است زن و شوهر را باهم دزدیدن و جلوی شوهر زنه 3نفری بهش تجاوز کردن

وقتی پرسو جو کردیم فهمیدیم چون زنه یک کمی موهاش بیرون بوده ومانتوای بوده این کار پیش امده

حالا منظور من اینه که ممکنه کسی بخواد کار خلافی بکنه یا یک کاری که نخواد کسی بدونه اگه 2درصد هم غیرت خرجش بکنیم باز میگه شما تعصبی هستی ولی برعکس کس کار مخفیانه نخواد انجام بده اگه 100درصد هم غیرت خرج بکنی اون به شما نمیگه غیرتی

به نظر من غیرت تا جایی خوبه که مزاحمت جدی برای شخصی که ما تعصب داریم روش براش ایجاد نشه و ما رو به عنوان یک پناه بدونه نه مزاحم

بازم ببخشید زیاد پر چونگی کردم

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...