*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ سلاااام به دوستای گل نواندیشآمدیم با یک مسابقه شاد و مفرحِ دیگه موضوع مسابقه این سری نرده و راه پله هست. سایز عکس ها800*600 باشه میتونید تا تاریخ92/5/9 عکس های قشنگتونو واسه من خصوصی بزارید تا نظرسنجی رو روزِ بعدش یعنی 92/5/10 برگزار کنیم راستی..ذکر مکان فراموش نشه منتظر عکساتون هستمااااااااااااااااااااا ااااااااااااا 31 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ درود.... بسیار عالی...تمام سعیم رو میکنم شرکت کنم 11 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ پیدا کردن نرده و پله خوشگل این روزا سخت شده یکم 9 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ سلام...(عمومیه!!!!!!!!!!!!!) باید مکان خاصی باشه 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ پیدا کردن نرده و پله خوشگل این روزا سخت شده یکم پیدا میکنی سلام...(عمومیه!!!!!!!!!!!!!)باید مکان خاصی باشه سلام نه نسیم جون...مکان خاصی نداره...فقط پله برای هر ینایی که هست اسم بنا رو هم به من بگید با عکستون 9 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ چه عجب اطلاع رسانی شد و ماهم خبر دارشدیم چشم اگه عکس خوبی گرفتم شرکت میکنم 10 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ چه عجب اطلاع رسانی شد و ماهم خبر دارشدیمچشم اگه عکس خوبی گرفتم شرکت میکنم چه کسی مسئول اطلاع رسانیه!!!!!!!!!:vahidrk: حالا مهندس پله چی هست؟ 8 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ چه کسی مسئول اطلاع رسانیه!!!!!!!!!:vahidrk:حالا مهندس پله چی هست؟ مسوولین ذی صلاح تالار معماری رو هم میخوای آپ نگه داری با سوالات 8 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ مسوولین ذی صلاحتالار معماری رو هم میخوای آپ نگه داری با سوالات خوب کاری کردن که اطلاع دادن!بچه زدن نداره که.... من مسئولیت پذیرم سخت...بگو خبببب:icon_razz: من کسی هستم که همه جا به من نیاز دارن...ولی نمیگن!تعارف دارن...... 7 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ بابا این مسابقاتو چرا یهو همشو پشت هم برگزار میکنید آخه!!!آخه پله خوشگل هست تو این دور و زمون؟؟؟ اصلا معماری ای وجور داره که بخواد پله ای وجود داشته باشه... الان پله فقط سکوییه برای رفتن به طبقات بالاتر 8 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ مینایی عکسارو باید حتما خودمون بندازیم؟یا از کتابم میشه؟ 8 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ مینایی عکسارو باید حتما خودمون بندازیم؟یا از کتابم میشه؟ سلام. من جای مینا جون جواب میدم. ببخشید ... باید حتما خودتون بندازید. البته اگه پله زیبایی به چشمتون خورد... 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ بابا این مسابقاتو چرا یهو همشو پشت هم برگزار میکنید آخه!!!آخه پله خوشگل هست تو این دور و زمون؟؟؟اصلا معماری ای وجور داره که بخواد پله ای وجود داشته باشه... الان پله فقط سکوییه برای رفتن به طبقات بالاتر اره بابا هست...توو کافی شاپا هتلا و مراکز تجاری هست بخداااااااااااااااااااا هست خوب باید پشت هم باشه که جو قشنگ بشه 8 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ مینایی عکسارو باید حتما خودمون بندازیم؟یا از کتابم میشه؟ سلام.من جای مینا جون جواب میدم. ببخشید ... باید حتما خودتون بندازید. البته اگه پله زیبایی به چشمتون خورد... مریم جونی همین که مهسا گفت مهساااااااااااااااا...نا امیدشون نکن دیگه....هست پله قشنگ یکیش پله یونی ما 8 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ سلام. چه موضوع جالبی . اگه یه عکس خوب گرفتم حتما میام. 6 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ مریم جونی همین که مهسا گفت مهساااااااااااااااا...نا امیدشون نکن دیگه....هست پله قشنگ یکیش پله یونی ما باشه ناامیدشون نمیکنم... کدوم قسمتشو دقیقا میگی؟؟؟؟ دانشکده خودمون منظورته؟ آخه اون کجاش قشنگه؟؟؟ بعدشم دانشگامون تا 25 مرداد دیه تعطیله نمیشه برن عکس بندازن 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ باشه ناامیدشون نمیکنم...کدوم قسمتشو دقیقا میگی؟؟؟؟ دانشکده خودمون منظورته؟ آخه اون کجاش قشنگه؟؟؟ بعدشم دانشگامون تا 25 مرداد دیه تعطیله نمیشه برن عکس بندازن دانشکده قبلیمون 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ اولیش رسید بقیه هم یالااااااااااااااااااااااااااا 4 لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ سلام. ممنون. هر شرکت کننده چندتا عکس میتونه بفرسته؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده