Neda72 430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ بچه ها شوخی شوخی به گنجشکها سنگ می زنند، گنجشکها جدی جدی می میرند. آدم ها شوخی شوخی زخم زبان می زنند، قلب ها جدی جدی می شکنند. آدمها شوخی شوخی لبخند می زنند و قلبها جدی جدی عاشق می شوند! من خیلی وقتا نمیتونم مرز شوخی و جدی رو تشخیص بدم، همونطوری که خیلی وقتا دوستام نتونستن مرز شوخی و جدی من رو تشخیص بدن. شوخی های ساده به جدی ترین ها تبدیل شدن و جدی ترین ها مثل یه شوخی از کنارش رد شدم، تو این وسطا هم ضرر کردم، خیلی و خیلی. شما وقتی یه عملی رو از کسی ببینی، چه طوری میفهمی شوخیه یا جدی و چقدر تو تشخیص این تو زندگی درست عمل کردی؟ 8 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ شما وقتی یه عملی رو از کسی ببینی، چه طوری میفهمی شوخیه یا جدی و چقدر تو تشخیص این تو زندگی درست عمل کردی؟ من به شخصه واقعا نمیتونم مرز شوخی و جدی بودن رو تشخیص بدم برای همین همیشه رنجیده خاطرم از دیگران. به دوستای صمیمیم گفتم وقتی دارن شوخی میکنن باهام، تهش بگن شوخی بود، اونام رعایت میکنن بنده خداها... ولی داستان به اینجا ختم نمیشه. با بقیه چیکار کنم؟!... 2 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ منم بعضی وقتا این مرزه رو گم میکنم ... 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ اگه همه چی رو شوخی بگیریم لااقل بهتره 4 لینک به دیدگاه
Neda72 430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ شگفتا،از پاسخ هایی که اینهمه راهکار توش بود. مشکل منم تو تشخیص این مرز شوخی و جدی هست، چیکار کنیم که مرز رو شفاف یا حداقل واضح تر تشخیص بدیم؟ مخصوصا این : 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده