Ala Agrin 14476 ارسال شده در 25 مهر، 2013 مریمی حاصل زحمات و شب زنده داریام به پای باغچه ام... ...گل برای گل...........
H O P E 34652 ارسال شده در 25 مهر، 2013 مبــــــــــــــــــــارکــــــــــــــــهههههه مریمــــــــــــــی ایشالا تاپیک عروسیتو بزنیم جیگرررررر :icon_gol:
M!Zare 48037 ارسال شده در 26 مهر، 2013 تولدت مبارک عزیزم.. امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی.. ممنون عزیز دلم پایتده بمانی:icon_gol: هی وای من ، قبلا تایپیک رو دیده بودم فکر کردم تبریک گفتم.........:icon_pf (34):.نگو اومدم تایپیک بسته بود........عاقا شرمنده.......... مریمی نازنینم تولدت مبارک............. سپاس خانوم دکتر....با طرح سوپرایز مینا گلی، شما اومدی پروفایلم تبریک گفتی:icon_gol: مریمی حاصل زحمات و شب زنده داریام به پای باغچه ام... ...گل برای گل........... چه زیباست آرام نازنینم، یک دنیا ممنون مبــــــــــــــــــــارکــــــــــــــــهههههه مریمــــــــــــــی ایشالا تاپیک عروسیتو بزنیم جیگرررررر :icon_gol: ممنونم عزیزم دلت میاد من هنوز کلی آرزو دارم
M!Zare 48037 ارسال شده در 27 مهر، 2013 مریم جان تولدت مبارک باشه یه عالمهالهی که زنده باشی همیشه سپاس فراوان دوست عزیز:icon_gol: پاینده و سرزنده باشید.
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 27 مهر، 2013 بانوی همیشه انرژی مثبتمون تولدت مبارک ایشالا همیشه شاد و موفق و سلامت باشی بهترین هارو برات آرزو دارم مریم جان
M!Zare 48037 ارسال شده در 27 مهر، 2013 بانوی همیشه انرژی مثبتمون تولدت مبارک ایشالا همیشه شاد و موفق و سلامت باشی بهترین هارو برات آرزو دارم مریم جان ممنونم سپیده عزیزم شاد و سرزنده بمانی گلم:icon_gol:
آرانوس 6500 ارسال شده در 27 مهر، 2013 تولدت مبارک مریم جون همشه خونه دلت اروم و لبت حندون باشه :icon_gol::icon_gol:
M!Zare 48037 ارسال شده در 27 مهر، 2013 تولدت مبارک مریم جون همشه خونه دلت اروم و لبت حندون باشه :icon_gol::icon_gol: سپاس مهربونم شادی و بهروزی رو برات آرزو میکنم:icon_gol:
ارسال های توصیه شده