Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ سلام منم به نوبه خودم به هم رشته ای گرامی و مدیر گروه مکانیک تبریک میگم و بهترین آرزو ها رو براشون دارم ماه رمضونیه نمیشه کیک هم ازش گرفت به ما ربطی نداره بعد افطار باید کیک بیاری برا هممون لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک :aghosh: عزیز دلم تولدت یه عالمه مباااارک :aghosh: همیشه شاد باشی همیشه خندون باشی همیشه موفق باشی :w31: ممنون آجی جونم بهترین ها رو برای دل مهربونت آرزومندم:icon_gol: سلام مریم جان تولدت مبارک................ :happy::w71::cakesmileyf: همیشه شاد و سلامت باشی :hapydancsmil::w14::4uboxsmiley: درود گلمسپاسگزارم....:icon_gol: تولدت مبارک مریم جونم انشالله به همه آرزوهای قشنگت برسی گلم ممنون عزیزم ایشالا تک تک آرزوهای دوست داشتنی خودت هم برآورده بشه:icon_gol: تبریک میگــــــــــــم با آرزوی موفقیت:icon_gol: ممنونم خانوم مدیر سلامت باشی گلم:icon_gol: بــــــــــه بـــــــــــــــــه ببین تولد کیــــــه :w330:هـــــــــــورااااااااااااااااااااااااااااا:w14: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vمریم ژون تولدت مبارکککککک:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :happy: :w31:مردادیا پرچم بالاااااااس:w31: به به ببین کی اومده یک مرداد ماهی گل مچکرم میتن جان:icon_gol: تولدت مبارک عزیزم شاد باشی ممنون مهربونم شاد و سرزنده بمانی:icon_gol: به به مریم خانوم تو چه روزهای گرمی بدنیا اومدی... تولدت مبارک آبجی آرزوی بهترین ها رو برات دارم وامیدوارم موفق و موید باشی به به خان داداش خودم سلامت باشید و ایشالا خودتون هم در کنار مهسای عزیزم، روزهای زیبایی رو پیش رو داشته باشید:icon_gol: به به تبریک می گم گل دختر 120 سال شاد و موفق زندگی کنی به به دوست عزیز خودم ممنونم عزیزم....خودت نیز همچنان قله های زندگی رو فتح کنی:icon_gol: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ به به!!تولدت مبارک مریم خانم. همیشه شاد و سربلند و پرافتخار باشی. به به خانوم دکتر ممنون عزیزم....همیشه شاد و سرزنده بمانی:icon_gol: مریم بانوی عزیزمتولدت مبارک سپاس سوده جان به به تولد یک استاد همیشه در صحنه مریمی تولدت رو تبریک میگم انشالله زندگی شادی داشته باشی و همیشه موفق باشی تاپیک رو اشتباه اومدید استاد نداریم اینجا سپاسگزارم...:icon_gol: شما نیز موفق باشید و بزرگترین مسئول نرم افزاری کشور بشید دیر پای و شاد زی thank you very much:icon_gol: تولدت مبارک مریم جان امیدوارم ثانیه های باقی مانده از زندگیت سرشار از موفقیت و شادی باشه :happy::happy: ممنونم خانوم وکیل تک تک ثانیه های عمرت همراه با شادی:icon_gol: تولدتون مبارکبا آرزوی بهترین ها متشکرم بانو بهترین ها رو پیش رو داشته باشید همدانشگاهی:hapydancsmil: ممنونم همدانشگاهی:icon_gol: سلاممنم به نوبه خودم به هم رشته ای گرامی و مدیر گروه مکانیک تبریک میگم و بهترین آرزو ها رو براشون دارم ماه رمضونیه نمیشه کیک هم ازش گرفت به ما ربطی نداره بعد افطار باید کیک بیاری برا هممون درود...سپاس فراوان کاربر با دانش تالار :icon_gol: کیک بگیرم شمع های روش رو چیکار کنم لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ مرییییییییییییییییییمممممممممممممممممممم، عشقمممممممممممممممممممم، ابجیییییییییییییییییییییییییییی، نفسسسسسسسسسسسسسسسسسس، عزیززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززممممممممممممممممممممممم تولدتتتتتتتتتتتتتتتتت مبااااااااااااااااااااارکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک :aghosh::aghosh::aghosh: اینم کیک تولدتتتتتتتتتتتت این گلهای خوشگلم تقدیم توووووووووو عشقممممممممممم اینم کادو البته من کادوتو گرفتم وقتی رفتیم همون همیشگی میدم بهتتتتت عزیزززززززززززززززم لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ تولدتون مبارک باشه خانوم مدیر سیالات:w71: لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ این تاپیک چرا هی باز و بسته میشه؟ تـــولـــدت مــبـــارک دوســــی مـــریـــمِ گــــل لینک به دیدگاه
Hamed.Ahmadi 1006 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ به به تاحالا تولد مدیر خودمون رو تبریک نگفته بودیم . پدر شدن مدیر های مختلف زندگیمون رو تبریک گفته بودیم ولی تولدشون رو نه تولدتون مبارک خانم مدیر ، انشالله همیشه موفق و سربلند باشید . اون بالا چندتا شکل گل بود که متاسفانه در این لحظه که پست میدم ، شکلک ها غیر فعال شدن :d لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ تبریک میگم. :w71: امیدوارم همیشه سالم و سرزنده باشین . لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ این تاپیک چرا هی باز و بسته میشه؟ این تاپیک هی باز و بسته نشداااا فقط یک بار به دلیل نقض قوانین بسته شد و بعدم باز شد به قوانین احترام بگذاریم سپاس لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ سلام .اینا.... تولدت خیلی خیلی مبارک.:icon_gol: لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ تولدت مبارک باشه مریم جان:4uboxsmiley:امیدوارم به همه ی آروزهات برسی عزیزم :4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ خانم مهندس تولدت مبارک ایشالا سالهای سال با خوبی و خوشی همراه باشی لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ تولدت مبارک خانوم گل ممنونم عزیزم مرییییییییییییییییییمممممممممممممممممممم، عشقمممممممممممممممممممم، ابجیییییییییییییییییییییییییییی، نفسسسسسسسسسسسسسسسسسس، عزیززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززممممممممممممممممممممممم تولدتتتتتتتتتتتتتتتتت مبااااااااااااااااااااارکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک :aghosh::aghosh::aghosh: اینم کیک تولدتتتتتتتتتتتت این گلهای خوشگلم تقدیم توووووووووو عشقممممممممممم اینم کادو البته من کادوتو گرفتم وقتی رفتیم همون همیشگی میدم بهتتتتت عزیزززززززززززززززم صبای دوست داشتنیم دوست پایه و همراه همیشگی...خودت که میدونی چقدر دوست دارم ....:aghosh: ممنون عزیزم یک عالمه کی بریم همیشگی؟ تولدتون مبارک باشه خانوم مدیر سیالات:w71: سپاسگزارم.:icon_gol:..البته 4 ماهی میشه که دیگه مدیر سیالات نیستما این تاپیک چرا هی باز و بسته میشه؟ تـــولـــدت مــبـــارک دوســــی مـــریـــمِ گــــل ممنونم سحر خانم نازنین :ws3::ws3::ws3: یعنی چی داخلش میتونه باشه به به تاحالا تولد مدیر خودمون رو تبریک نگفته بودیم . پدر شدن مدیر های مختلف زندگیمون رو تبریک گفته بودیم ولی تولدشون رو نه تولدتون مبارک خانم مدیر ، انشالله همیشه موفق و سربلند باشید . اون بالا چندتا شکل گل بود که متاسفانه در این لحظه که پست میدم ، شکلک ها غیر فعال شدن :d به به متخصص کاردرست تالار مکانیک..متشکرم آقا حامد:icon_gol: کاری نداره که از این بعد حواستون به تولد مدیرهاتون باشه، در افزایش حقوق تاثیر بسزایی خواهد داشت لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ تبریک میگم. :w71:امیدوارم همیشه سالم و سرزنده باشین . ممنونم بانو لب شما همیشه خندون و دل مهربونت هم شاد باشه:icon_gol: سلام .اینا....تولدت خیلی خیلی مبارک.:icon_gol: خیلی خیلی تشکر تولدت مبارک باشه مریم جان:4uboxsmiley:امیدوارم به همه ی آروزهات برسی عزیزم :4uboxsmiley: ممنونم فاطمه جان خودت نیز بهترین ها رو همیشه پیش رو داشته باشی:icon_gol: خانم مهندس تولدت مبارک ایشالا سالهای سال با خوبی و خوشی همراه باشی سپاس آقا مهدی شما نیز موفق و موید باشید:icon_gol: تولدت مبارک ممنونم..:icon_gol: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ تولدت مبارک عزیزم.. امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی.. لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ هی وای من ، قبلا تایپیک رو دیده بودم فکر کردم تبریک گفتم.........:icon_pf (34):.نگو اومدم تایپیک بسته بود........عاقا شرمنده.......... مریمی نازنینم تولدت مبارک............. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده