رفتن به مطلب

عکس برتر از نظر شما؟  

153 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. عکس برتر از نظر شما؟

• 17
    • 13
    • 18
    • 13
    • 12
    • 11
    • 16
    • 8
    • 15
    • 30

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 281
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام میلاد خان:ws3:باغ که نمیشه ولی به قول حمید عکس بگیر موضوع خوبیه واسه مسابقه های بعدی به موضوع باغ فکر میکنیم:w16:

بعدشم کاری نداره یه زمین کشاورزی گیر بیآر عکس بگیر دیگه:ws3:نکنه تو هم بدنسازی نکردی حوصله نداری بری:w02:

میلاد کجاش خنده داره قاسم؟:ws3:آخه مشکل اینجاست که شهری که من زندگی میکنم کشاورزیش مبتنی بر محصولات باغیه اینه که زمین کشاورزی از نوع کلاسیکش نداریم اینجا هرچی هست باغه.

اتفاقا من تو دوره ام اینه که یه چند وقتیه فشار زیادی رومه،به قول سرباز جماعت «نمیکشه»:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
میلاد کجاش خنده داره قاسم؟:ws3:آخه مشکل اینجاست که شهری که من زندگی میکنم کشاورزیش مبتنی بر محصولات باغیه اینه که زمین کشاورزی از نوع کلاسیکش نداریم اینجا هرچی هست باغه.

اتفاقا من تو دوره ام اینه که یه چند وقتیه فشار زیادی رومه،به قول سرباز جماعت «نمیکشه»:ws3:

من کلا از این شکلک استفاده میکنم:ws3:

حالا زمین کلاسیک نمیخواد پیدا کنی غیر کلاسیکم بود ایراد نداره:w02:هرجایی باغ باشه حتما اطراف و دور و ورش زمین زراعی هم هستش:w16:بگرد میلاد پیدا میشه:ws3:الان که سرباز نیستی:w58:

• Like 5
لینک به دیدگاه
من کلا از این شکلک استفاده میکنم:ws3:

حالا زمین کلاسیک نمیخواد پیدا کنی غیر کلاسیکم بود ایراد نداره:w02:هرجایی باغ باشه حتما اطراف و دور و ورش زمین زراعی هم هستش:w16:بگرد میلاد پیدا میشه:ws3:الان که سرباز نیستی:w58:

آقا باور میکنی کشاورزان زحمت کش ما فقط باغ دارن ،زمین غیر کلاسیکشم موجود نیست.نزدیکترین مزرعه موجود 200کیلومتر با شهرمون فاصله داره:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
از کجا معلوم موضوع مسابقه بعدی باغ باشه حمید؟حمید متلکم متلکای قدیم:ws3:

میتونه باغ باشه ... البته کم کم بسته به منطقه داریم میریم سمت برداشت محصولات باغی و میتونه موضوع خوبی واسه مسابقه باشه!

نه بابا متلک چیه بابا اختیار داری :whistle:

باهم دوست باشید بچه ها :ws3:

آناهیتا تو برو اونور ... نزار من دستمو بندازم این دهنه منو جر میدم! :w58:

سخت گیری نکن مدیر. بذار عکس باغ هم بفرستن تعداد شرکت کننده ها بره بالا.

موضوع مزرعه است ... :icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه

آناهیتا تو برو اونور ... نزار من دستمو بندازم این دهنه منو جر میدم! :w58:

موضوع مزرعه است ... :icon_pf (34):

به اعصابت مسلط باش حمید جان:(87):

:there: چرا مدیرو اذیت میکنید آخه؟

به قول الهه تا ساعت 23:59 امشب وقت ارسال عکس دارید...

:banel_smiley_52:

• Like 5
لینک به دیدگاه

درود بر نواندیشانی های گل گلاب :icon_gol:

مهلت ارسال تصاویر نمیدونم چندمین دوره مسابقات عکس تالار کشاورزی هم تموم شد. :ws3:

موضوع مسابقه این دوره ما *مزرعه* بود ... گرچه بهتر بود چنین موضوعی توی فصل بهار اجرا میشد اما توی فصل بهار هم ما مسابقات مختلفی داشتیم.

زحمت این دوره مسابقه رو هم داداش گلم قاسم خان کشید و دستش حسابی درد نکنه ... اما من خواستم پست اول نظرسنجی رو بزنم که یه سری توضیحات هم قرار بدم ... توی پستهای بعدی آقا قاسم عکسها رو به نمایش میزاره ...

این دوره مسابقه ما داور نداریم. یعنی قاسم جان چون اجرا کردن و گفتن تنوع داشته باشیم و این نوبت رو بدون داور اجرا کنیم منم پذیرفتم.

حالا که داور نداریم و قراره تمام امتیازات توسط شما داده بشه طبق معمول همیشه سعی کنیم منصفانه رای بدیم

برای منصفانه رای دادن باید دقت و توجه داشته باشیم. من چندتا مثال میزنم و شما هم خودتون میتونید موارد دیگه ای رو لحاظ کنید.

به ارتباط عکس با موضوع دقت کنید و قسمتی از امتیازتون رو به ارتباط عکس با موضوع بدید. یعنی شما توی نگاه اول واقعا مزرعه رو یاد میارید یا نه!؟

به ارتباط عکس با خودتون یا ارتباط عکس با مخاطب امتیاز بدید. یعنی این عکس تونست حسی توی شما پدید بیاره یا نه، خیلی بی تفاوت از کنار عکس عبور میکنید!؟ حتی اگر عکسی باعث میشه که شما بیشتر بهش نگاه کنید یا اینکه ذهنتون رو قلقلک بده و مجذوب عکس بشید، (حتی برای یک ثانیه) این هم امتیاز داره.

به اصول و فنون عکاسی امتیاز بدید. مثلا من از اصول و فنون عکاسی فقط ترکیب رنگ و کادربندی رو متوجه میشم، پس به این دوتا توجه میکنم و امتیاز میدم.

به زیبایی عکس توجه کنید و امتیاز بدید، خداییش به این مورد همه توجه خاص دارید.

به نوآوری عکس توجه کنید. بعضی عکسا شاید برامون تکراری باشه ... اما شاید یه عکاسی سعی کرده یه عکس جدید بگیره که ما امثالش رو کمتر دیده باشیم.

به شکار عکس یا اصطلاحا ثبت صحنه های بدیع امتیاز بدید. گرچه توی این دوره شاید بخاطر موضوع مسابقه چنین چیزی مشاهده نشه، اما واسه آینده مد نظر داشته باشیم. شکار عکس توی عکاسی خبرنگاری زیاد میبینیم! یا مثلا عکاسی از لحظه شکار پلنگ! یا پرواز یک پرنده!

و موارد دیگه که شاید الان به ذهن من نرسیده ...

پیشاپیش از حسن توجهتون ممنونیم. همونطور که قاسم جان گفته 10 تا عکس داریم.

دوره پیش که گفته بودم سعی کنیم به 3 عکس برتر رای بدیم ماشاله 3 تا از عکسا امتیازی بالا اورده بودن و فاصله ای بس باور نکردنی با سایر عکسا داشتن! ... واسه این دوره چیزی نمیگم!

به 3 عکس برتر امتیاز و مدال عکاس برتر تعلق خواهد گرفت. :a030:

صبر میکنیم آقا قاسم بیاد و عکس ها رو قرار بده. :banel_smiley_4:

موفق باشیم. :icon_gol:

• Like 26
لینک به دیدگاه

خب دوستان، قاسم جان اجازه دادن تا بنده استارت تاپیک نظرسنجی رو بزنم

نظرسنجی مسابقه عکس تالار کشاورزی با موضوع مزرعه

:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

عکس 1 : مزارع اطراف بهبهان

nGX.jpg

عکس2 : مزرعه اسماعیلی ها - طالقان

mGX.jpg

عکس 3:مزارع جاده کیاسر - ساری

lGX.jpg

عکس4: مزارع گیاهان دارویی - روستاهای اطراف آذربایجان شرقی

kGX.jpg

عکس5: مزارع روستای کلین - شهر پاکدشت - استان تهران

jGX.jpg

• Like 15
لینک به دیدگاه

عکس 6: مزارع روستای مقدم - همدانچی

hGX.jpg

عکس7: مزارع شهر بانه - کردستان

gGX.jpg

عکس 8: مزارع شهر تشان

fGX.jpg

عکس9: مزارع شهرستان ملایر - همدان

dGX.jpg

عکس10: مزارع شهرگرماب - جاده سلطانیه - زنجان

pGX.jpg

• Like 21
لینک به دیدگاه

فکر کنم آناهیتا خبر داشته من و قاسم تلفنی تاپیک زدن رو هماهنگ کرده بودیم! سریع خودشو رسونده!

توی مسابقات قبلی به هیچ وجه تبلیغ عکس بجز یکی دو مورد کوچولو بیشتر نداشتیم (که با تذکر حل شد)

تبلیغ بشه سنسورهای ما حس میکنه!

اصن نواندیشانی ها نواندیشن. توی مرامشون تبلیغ کردن نیست.

منم عکسا رو تازه دیدم. دست همه عکاسا درد نکنه ... فقط از دوستان خواهش میکنم با دقت رای بدن ...

• Like 7
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...