Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ سلام و عرض ادب خدمت همه بچه های گل انجمن با ارزوی قبولی نماز روزه ها یه صندلی داغ دیگه داریم براتون این هفته هم مثل هفته ی قبل یه دختر گل دیگه رو صندلی هست پسرا این شما واین فرنوش Farnoosh Khademi با توجه به تذکرات قبل اسپم ممنوع سوال تکراری هم نپرسید هر وقت سری سوالاتتون جواب داده شد بعدیا را بپرسید شروع:gnugghender: 39 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ سلام فرنوشی خوبی خوشی سلامتی مماغت چاقه؟ خوب برو عملش کن بهت بگم دختر مماغویه عملی فرنوش اسمت چیه؟ متولد چندی؟ اهل کجایی؟ منو میشناسی عایا؟ مگه دست خودته نشناسی؟ فرنوش دنیا چه رنگیه؟ میشه رنگ دنیارو تغییر داد؟ آدم نامرد چه ویژگی هایی داره؟ تا حالا آدم نامرد تو زندگیت بوده؟مجازی یا واقعی؟ چرا برا خیلیا بدی کردن راحت تر از خوبی کردنه؟خودت چطوری؟ تا حالا چند بار بدی کردی؟بدترینش در خق کی بوده؟چیکار کردی؟ انتقاد پذیر هستی ؟چی باعث میشه آدم ظرفیت انتقاد پذیری داشته باشه؟ تو انجام کارا بیشتر فکر میکنی بعد عمل کنی یا سریع وارد عمل میشی؟ چرا ماها عادت داریم تو زندگی مردم دخالت کنیم و به اصطلاح بگیم کنجکاویم اما در اصل فضولی میکنیم؟این از کجا ناشی میشه؟ تا کجا میخوای درستو ادامه بدی؟ دین برات چه معناییی داره؟ به نظرت دین و خدا رو باید اثبات کرد؟ تو دنیا چه کسی رو بیشتر از همه دوس داری؟ واسه من یه جمله و یه شکلک بذار بازم میام:gnugghender: 16 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ به ببین کی رو صندلی نشسته.:gnugghender: سلینگ. الان در چه حالی؟؟ دمای صندلی ات چنده؟؟ چرا به سوالایی که بچه ها میپرسن درست جواب نمیدی؟؟ معنی صندلی داغ را برای من ودوستان روشنفکرمون تعریف کن ؟ چند ساعت در شبانه روز برایِ نت وقت میذاری؟ اسم چه کسایی تو دنیای مجازی تا همیشه تو خاطرت میمونه؟ دل کسیو بشکنی بعدش عذاب وجدان میگیری؟ امیدوار کننده ترین جمله ای که شنیدی؟ اگه روز احساس كنی به ته خط رسيدی چی كار ميكنی؟ فکر می کنی بنده خوبی واسه خدا بودی ؟ از یه دوست چه انتظاری داری؟ قشنگ ترین اتفاقِ زندگیت تا حالا. کدوم دوره از زندگیت برات بیشتر خاطره داره؟ به نظرت چرا تو دانشگاه همه دنبال جزوه دختر خانوم ها هستن ؟ ماندگارترین نصیحت در ذهنت چی بوده و از کی بوده؟ سه لحظه فراموش نشدنی؟ با مورچه ای که پاهاش تاول زده چیکار می کنی؟ در اخر یه بیت شعر در وصف حال الانت بگو الان دمای صندلیت چنده؟؟ دوست داری بازم بیام؟؟؟؟:gnugghender: 15 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ سلام من اومدم بی دعوت هم اومدم میریم که Farnoosh Khademi رو با سوالات صندلی داغ به چالش بکشونیوینیمینوییمینویمیمننینیمینیمینیممممنینینیونیمشون اول بگو چرا مهندسی شیمی؟ دوس داشتی کی باشی که الان نیستی ؟ بچگیات اسب خیالی داشتی ؟ ( همون چوبی که سوارش میشدیم ) اگه یکی یه ساعت شنی جلوت بگیره و بگه تا افتادن اخرین ماسه یه جمله بگو ، چی میگی ؟ نظرت درمورد ماهی تابه به عنوان یه سلاح سرد چیه ؟ بهترین sms یی که نا حالا دریافت کردی و بیشتر از بقیه تو inbox نگه داشتی ؟ از علایقت بگو ؟ هیجان انگیز ترین كاری كه كردین چی بوده؟ :hapydancsmil: چه نوع سبك موسيقي رو ميپسنديد؟خواننده ی مورد علاقتون؟ وقتی عصبانی میشی چی یا کی یاچه کاری بهت آرامش میده؟ عصبانی بشی چه عکس العملی داری؟ اگر بخواید به هوش خودتون یه نمره بدید چه نمره ای میدید ؟ زیباترین جمله از نظر شما؟ مهمترين و پر تكرارترين نصيحتي كه باباتون بهتون كرده چی بوده؟ اولین چیزی که تو سختیا بهش متوسل میشی چیه؟ دوست داشتی جای چه کسی بودی؟ اولین چیزی که به ذهنت میرسه: دوچرخه همکلاسی سوسک کدو افغانستان کنکور عشق پول و ثروت جنیفر مسی کریس پسر شجاع کوکب خانم آجیل عید شازده کوچولو عاشق شدی؟ چند تا خواهر برادرید؟ خواهر کوچولوت شبیه کدوم یکی از شخصیت های کارتونیه؟ رنگ/غذا/هنرمند/ورزشکار/کارتون/فیلم/کتاب/شهر/ماشین مورد علاقه ات؟ آخرین باری که گریه کردی؟چی میتونه گریه اتو در بیاره؟ یه جوک بگو!!! آشپزی بلدی؟ دوست داشتی چه سوالی ازت پرسده بشه که نشده؟ ضایع شدن چه حالی داره؟ از اسمت راضی هستی؟ بزرگترين آرزوي زندگيت؟ هدف اصلي زندگيت ؟ سوغات شهرتون؟ نفر بعدی دوست داری کی بشینه رو صندلی داغ؟ یه جمله هم بااین کلمات بساز: سوسک-- خوشمزه-- خورد-- صندلی داغ----تنبل--مارمولک--ساندویچ اشتباهی که هرگز تکرار نمیکنی؟ بچه بودی دوست داشتی جای کدوم شخصیت کارتونی باشی؟ از اعضای نواندیشان: بهترین: بدترین: بی نمک ترین: درسخون ترین: بیخیال ترین: مغرور ترین: خوشتیپ ترین: خوش اخلاق ترین: بد اخلاق ترین: شوخ ترین: با شخصیت ترین: بچه ترین: بزرگترین: خاص ترین: خواب هات چه رنگی اند؟بهترین خوابی که دیدی؟آخرین خوابی که دیدی؟ همینا کافیه! موفق باشی 11 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ سلام به همه. امیدوارم که روزه و نمازاتون قبول باشه حالا نوبت به من رسیده تا چند روزی روی این صندلی بشینم. امیدوارم با نیت الهی(نه سوزاندن) تو صندلی داغم شرکت کنید. شرکت برای همه آزاد میباشد و از هیچکس هم دعوت نکردم.(که عدالت رعایت شه) تمام سعیمو میکنم به سوالاتی که پرسیده میشود صادقانه جواب بدهم .پس خواهش میکنم که سوالات خصوصی و سیاسی مطرح نکنید.(چون جواب نمیدم) فرنوش خادمی 28 تیر 1392 17 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ سلام فرنوشی خوبی خوشی سلامتی مماغت چاقه؟ سلام آرتاشی گلم.مرسی خوبم.یه ذره شوکه شدم تاپیکو دیدم. خوب برو عملش کن بهت بگم دختر مماغویه عملی فرنوش اسمت چیه؟فرنوش متولد چندی؟1369 اهل کجایی؟کرمانشاه منو میشناسی عایا؟پ ن پ نمیشناسم مگه دست خودته نشناسی؟ فرنوش دنیا چه رنگیه؟رنگاوارنگه میشه رنگ دنیارو تغییر داد؟یه تغییر کوچیک گاهی وقتا شدنیه آدم نامرد چه ویژگی هایی داره؟از نظر من خیانتکاره تا حالا آدم نامرد تو زندگیت بوده؟مجازی یا واقعی؟نه چرا برا خیلیا بدی کردن راحت تر از خوبی کردنه؟خودت چطوری؟ اگه خوشبینانه نگاه کنیم اینجوری نیس.من دخمل مهربونی میباشم. تا حالا چند بار بدی کردی؟بدترینش در خق کی بوده؟چیکار کردی؟ یادم نمیاد. انتقاد پذیر هستی ؟چی باعث میشه آدم ظرفیت انتقاد پذیری داشته باشه؟ آره.همیشه به دوستام میگم که در حضور خودم ازم انتقاد کنن نه پشت سرم. واقع بینی چون هر آدمی یه سری خصوصیات خوب و بد داره. تو انجام کارا بیشتر فکر میکنی بعد عمل کنی یا سریع وارد عمل میشی؟ اول فکر میکنم خو چرا ماها عادت داریم تو زندگی مردم دخالت کنیم و به اصطلاح بگیم کنجکاویم اما در اصل فضولی میکنیم؟این از کجا ناشی میشه؟ دلیلش فقط حس کنجکاویه تا کجا میخوای درستو ادامه بدی؟ اگه ارشد قبول شم تا phd دین برات چه معناییی داره؟یه برنامه برای زندگی به نظرت دین و خدا رو باید اثبات کرد؟ ثابت که نه میشه حسش کرد ، تو وجود هر انسانی میل به خداپرستی وجود داره تو دنیا چه کسی رو بیشتر از همه دوس داری؟ تو دنیا خونوادمو واسه من یه جمله و یه شکلک بذار خیلی دوست دارم. بازم میام:gnugghender: باوشه منتظرم. 18 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ به ببین کی رو صندلی نشسته.:gnugghender: سلینگ. سلینگ رفیخ الان در چه حالی؟؟ دارم سوال جواب میدم. بنظرم سوالات آشناس. سوالای خودم نیس احیانا دمای صندلی ات چنده؟؟ دمای محیط چرا به سوالایی که بچه ها میپرسن درست جواب نمیدی؟؟ اول بذار به یه سوال جواب بدم بعد اعتراض کن:icon_razz: معنی صندلی داغ را برای من ودوستان روشنفکرمون تعریف کن ؟ صندلی که داغ میباشد چند ساعت در شبانه روز برایِ نت وقت میذاری؟ بستگی داره.از 1-16 ساعت:icon_pf (34): اسم چه کسایی تو دنیای مجازی تا همیشه تو خاطرت میمونه؟ اسم همه ی دوستای گلم.خصوصا بچه های شبستان دل کسیو بشکنی بعدش عذاب وجدان میگیری؟ آره خیلی امیدوار کننده ترین جمله ای که شنیدی؟ خدا بزرگه اگه روز احساس كنی به ته خط رسيدی چی كار ميكنی؟ یه ذره باید تنها باشم و فکر کنم ، بعد از اول شروع میکنم فکر می کنی بنده خوبی واسه خدا بودی ؟ حدی سعی میکنم که باشم از یه دوست چه انتظاری داری؟ صادق و وفادار باشه قشنگ ترین اتفاقِ زندگیت تا حالا. دیدن دوستای دوره دبستانم ، جشن فارغ التحصیلیم و ....... کدوم دوره از زندگیت برات بیشتر خاطره داره؟ دبیرستان و دانشگاه به نظرت چرا تو دانشگاه همه دنبال جزوه دختر خانوم ها هستن ؟ بس که خوش خط و مرتب و کامل نت برمیدارن ماندگارترین نصیحت در ذهنت چی بوده و از کی بوده؟ یادم نمیاد سه لحظه فراموش نشدنی؟ با مورچه ای که پاهاش تاول زده چیکار می کنی؟ پماد سوختگی برای این روزاس دیگه در اخر یه بیت شعر در وصف حال الانت بگو الان دمای صندلیت چنده؟؟ بازم دمای محیط دوست داری بازم بیام؟؟؟؟:gnugghender: هر جور صلاح میدونی 17 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ اقا من همه سوالای بچه هارو نخوندم سلای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه شیمی نمیخوندی چی میخوندی؟ با شیمی و شهرسازی یه جمله بساز (، مدیونی اگه شهرسازی رو کمتر ببینی ها ) فرنوش در 5 سال آینده ؟ ( از همه لحاظا ) فرنوش در 10 سال آینده ؟ فرنوش در 20 سال آینده ؟ فرنوش در تابستان چه کارهای مفیدی انجام میدهد؟ به فرنوش از 1 تا 20 نمره بده فرنوش تو چند تا سایت عضوه؟ چرا؟ هنرهای فرنوش رو رو کن معدل کل کارشناسی؟ زندگی رو تعریف کن چقدر از زندگی که تا حالا کردی راضی هستی؟ از 1 تا 20 چقد زندگیت پر بار بوده؟ تیپ فرنوش؟ اسپرت؟ رسمی؟ دیگه دارم هنگ میکنم میرم دوباره برمیگردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ من باز اودم روي چه چيزايي تعصب داري؟ قشنگ ترین هدیه که گرفتی؟ ازدواجِ سنتی یا مدرن؟ اوِل عشق بعد ازدواج یا بر عکس؟ در چه مواقعي حاضري پا روي غرورت بذاري؟ نظرت راجع به تبعیض بین زن و مرد چیه؟ توي زندگي بيشتر به كي وابسته هستي؟ بهترين اتفاق ممكني كه دوست داري برات بيفته چيه؟ دوست داري كسي بهت وابسته باشه؟ چقدر تا حالا تونستي حرفت رو به كرسي بنشوني؟ یه نصیحت خوب و مفید واسه من. 10 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ من باز اودم روي چه چيزايي تعصب داري؟ روی خانواده ام قشنگ ترین هدیه که گرفتی؟ همه ی هدیه هایی که گرفتم قشنگ بوده ازدواجِ سنتی یا مدرن؟ یه چیزی بین سنتی و مدرن اوِل عشق بعد ازدواج یا بر عکس؟ اوِل عشق بعد ازدواج. البته به شرطی که عشق باعث نشه که اتصمیم اشتباهی بگیرم. در چه مواقعي حاضري پا روي غرورت بذاري؟ اگه واقعا اشتباه کرده باشم حاضرم رو غرورم پا بذارم. نظرت راجع به تبعیض بین زن و مرد چیه؟ بدیهاش بیشتره. توي زندگي بيشتر به كي وابسته هستي؟ خانواده و تا یه حدی دوستام بهترين اتفاق ممكني كه دوست داري برات بيفته چيه؟ داشتن یه شغل خوب و مرتبط با رشته ام و فبولی ارشدم دوست داري كسي بهت وابسته باشه؟ نه وابستگی ،زیادش خوب نیس چقدر تا حالا تونستي حرفت رو به كرسي بنشوني؟ میشه گفت بیشتر جاها. یه نصیحت خوب و مفید واسه من. سوالات خودمو کپی نکن. مرسی که اومدی 15 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ سلامم خوبی فرنوش؟ من کلی تایپ کردم فایر فاکس بیمزه ریست شد چرااااااااااااااا؟ کلی سوال باحال نوشته بودم برمیگردم 10 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ ســــنــــــــــام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دعوت شــــــدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 فـــرنـــوشــــــــــم؟ خوبی؟ چخبرا؟ فرنوش بوگو ببینم... از نظر تو،ملاک انتخاب دوست چیه؟ انتظارت از دوست؟ کسی تا حالا دلت رو شکسته؟ عکس العملت چی بوده؟ اهل تلافی هستی؟ دروغ میگی اصلا؟ اهلِ غیبت هستی؟ زودرنجی یا دیررنج؟ زود صمیمی میشی با دیگران؟ حالا نظرتو راجع به اینا بگو: زهرا(آپامه): آریودخت: امین دهقان: سارا (نهال): سحرنازبانــــــو::(87): حالا فهلا همینا میام بازم 8 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ سلاااااااااام همشهری:hapydancsmil: خوبی عجیجم؟؟ عبادات مقبول صندلیت فلزیه یا چوبی؟؟ چرا تو دیر فهمیدی من همشهریتم؟؟ کجا میشینین؟؟ توام مث ناصر طرفای برق و نوبهار زیاد می پلکی؟؟ دانشگاه کجا بودی؟؟ چرا کامبادن؟؟ چرا منو دعوت نکردی؟؟ منو تعریف کن(18 نمره) خودتو تعریف کن یه شکلک واسه من بزار یکی واسه خودت منو میبینی یاد کسی یا چیزی میافتی؟؟ اگه آره کی؟ چرا؟ چرت بودن سوالام ببخشید. موفق باشی:hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ سلامم خوبی فرنوش؟ من کلی تایپ کردم فایر فاکس بیمزه ریست شد چرااااااااااااااا؟ کلی سوال باحال نوشته بودم برمیگردم سلام به روی ماهت.مرسی. اکشال نداره.:there: من منتظر سوالات میمونم.:hapydancsmil::hapydancsmil: سلام.:(2310):من میرم تو پروفم منتظر میمونم....:w589: دعوتم کردید، میام پست رو ادیت میکنم، نکردید این پست به عنوانِ اسپم میمونه:w589::viannen_38: سلام سحر ناز بانو. :ws28: ای جانم.باشه خودم میام رسما ازت دعوت میکنم.:icon_gol: 11 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ ســــــــــلام چطوری؟ چه خبرا؟ توام گرفتار این صندلی شدی؟ به نطرت منم بشینم؟ خب درصد حضور خدا تو زندگی فرنوش؟ رنگ زندگیت؟ رنگ مرگ؟ دنیای فرنوش چه فرقی با دنیای بقیه داره؟ تا حالا عذاب وجدان گرفتی؟برای چی؟ کلا تو چه مواردی با وجدان درد رو به رو میشی؟ دوس داری به گذشته برگردی؟ دوس داری چیزی رو عوض کنی از گذشتت؟ با خودت صوبت میکنی؟ کجا؟ از خودت راضی هستی؟چند درصد؟ از چه چیزایی متنفری؟ چه ویژگی هایی تو 1 شخص باعث میشه ازش بدت بیاد؟ چه چیزایی باعث میشه خوشت بیاد ازش؟ تیکه کلامت چیه؟ بازم میام 9 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ اقا من همه سوالای بچه هارو نخوندم سلای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام عشقم. اگه شیمی نمیخوندی چی میخوندی؟ منظورت مهندسی شیمیه دیگه. شاید مکانیک یا حسابداری با شیمی و شهرسازی یه جمله بساز (، مدیونی اگه شهرسازی رو کمتر ببینی ها ) خیلی سخته. با استفاده از ترکیب شیمیایی شهرسازا شهر میسازن فرنوش در 5 سال آینده ؟ ( از همه لحاظا ) دانشجوی دکتراست. و یه شغل خوبم داره. به ازدواجم فکر میکنه فرنوش در 10 سال آینده ؟ درسم تموم شده. شغلم هم که دارم به نی نی م فکر میکنم فرنوش در 20 سال آینده ؟ نگران آینده بچم میباشم فرنوش در تابستان چه کارهای مفیدی انجام میدهد؟ این تابستون آشپزی مو کامل کردم. خیاطی هم دارم از مامانم یاد میگیرم آموزش نرم افزار متلب هم دنبال میکنم قصد دارم درسم بخونم به فرنوش از 1 تا 20 نمره بده 16 فرنوش تو چند تا سایت عضوه؟ چرا؟ 4 تا که تو دوتا از فروم ها فعالم هنرهای فرنوش رو رو کن عاشق سفره آرایی و درست کردن جعبه و اینام دوره سرویس خودرو و انژکتور گذروندم. شنام خوبه انگلیسیم تا حدی بلدم. معدل کل کارشناسی؟ کاردانی 17.67 کارشناسی 18 زندگی رو تعریف کن زنده بودن و جریان داشتن. چقدر از زندگی که تا حالا کردی راضی هستی؟ از همه ی زندگیم بجز این یک سال اخیر راضیم. این یک سال خیلی کم کاری کردم از 1 تا 20 چقد زندگیت پر بار بوده؟ 16 تیپ فرنوش؟ اسپرت؟ رسمی؟ همیشه اسپرت ولی بعضی از جاها رسمی دیگه دارم هنگ میکنم میرم دوباره برمیگردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باشه گلم.منتظرم:hapydancsmil::hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ سلاااااااااام همشهری:hapydancsmil: سلام :hapydancsmil::hapydancsmil: خوبی عجیجم؟؟ مرسی مهربونم عبادات مقبول مرسی. صندلیت فلزیه یا چوبی؟؟ فلزی باشه که میسوزم حسابی چرا تو دیر فهمیدی من همشهریتم؟؟ آخه هیشکی به من نگفت کجا میشینین؟؟ دقیقا دور میدون سمت چپ تو پ.خ بهت میگم توام مث ناصر طرفای برق و نوبهار زیاد می پلکی؟؟ خیلی زیاد نه دانشگاه کجا بودی؟؟ کرمانشاه بودم چرا کامبادن؟؟ چون اسم قدیمی کرمانشاه بوده چرا منو دعوت نکردی؟؟ هیچکسی رو دعوت نکردم خو منو تعریف کن(18 نمره) هانیه هستی .n ساله از کرمانشاه یه دوست خوب و مهربون که خیلی دوست دارم ببینمت. خودتو تعریف کن یه شکلک واسه من بزار یکی واسه خودت منو میبینی یاد کسی یا چیزی میافتی؟؟ اگه آره کی؟ چرا؟ یاد اون وقتا که نبودی.پروفتم بسته بودی چرت بودن سوالام ببخشید. موفق باشی:hapydancsmil: نه خوب بود خیلی مرسی:icon_gol: 11 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ ســــــــــلام سهلااااااااااااااااااااام خواهری گلم چطوری؟ خوف میباشم چه خبرا؟ سلامتی توام گرفتار این صندلی شدی؟ بلـــــــــی به نطرت منم بشینم؟ چرا که نه:gnugghender: خب درصد حضور خدا تو زندگی فرنوش؟ تقریبا همه جای زندگیم هست. رنگ زندگیت؟. سبز و قهوه ای رنگ مرگ؟ میتونه سفید باشه دنیای فرنوش چه فرقی با دنیای بقیه داره؟ مثل دنیای بقیه اس.تلاش میکنم که بهترین باشم. تا حالا عذاب وجدان گرفتی؟برای چی؟ آره وقتایی که احساس میکنم دیگران از دستم ناراحت شدن. کلا تو چه مواردی با وجدان درد رو به رو میشی؟ بالا گفتم که دوس داری به گذشته برگردی؟ آره.خصوصا وقتایی که دلم برای بچگیام تنگ میشه دوس داری چیزی رو عوض کنی از گذشتت؟ چیزی نیس که بتونم عوض کنم..تنها میتونم قدر کسایی رو که حالا نیستن و بیشتر بدونم. با خودت صوبت میکنی؟ کجا؟ گاهی وقتااااااااااااااااا.تو خونه از خودت راضی هستی؟چند درصد؟ آره.70% از چه چیزایی متنفری؟ از دروغ ، خیانت ، دو رویی و.......... چه ویژگی هایی تو 1 شخص باعث میشه ازش بدت بیاد؟ از آدمهای لوس بدم میاد چه چیزایی باعث میشه خوشت بیاد ازش؟ روابط عمومی بالایی داشتن مهربونی صداقت و فداکاری ، صبور بودن تیکه کلامت چیه؟ ندارم. بازم میام مرسی که میای:hapydancsmil::hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ سلام فرنوشی خوبی خانومی؟ چه خبرا؟ منم اومدم نمیدونم سوال زیاد بپرسم یا نه اصلن اجازه هست سوال بپرسم؟ سوالای سوزند بپرسم، فردا باهام حرف میزنی؟ چند تا سوال باید بپرسم؟ 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ فرنوش جونممممم نخسته دوست سلام .خیلی مرسی 1.عشقو تو ی جمله بتعریف؟ علاقه و وابستگی زیاد 2.اگه ادم نبودی دوست داشتی چی باشی؟ تا حالا بهش فکر نکردم. 3.شمالو بیشتر دوس داری یا جنوب؟(از نظر اب و هوا) شمال.سرسبزی طبیعت خیلی بهم انرژی میده 4.شب و بیشتر دوس داری یا روز؟چرا؟ شب بیشتر دوس دارم. روز برای کار و فعالیت مناسب تره. خیلی مرسی که اومدی 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده