رفتن به مطلب

فرهنگ راه رفتن

major7

ارسال های توصیه شده

در هنگام رد شدن از در باز خانه ها ، به داخل آن خانه نگاه نکردن، از نظر من نشان از فرهنگ صحیح داره.

سعی کنیم تا در خیابان راه نرویم و از پیاده رو استفاده نماییم.

سعی کنیم در پیاده رو مسیر مستقیم انتخاب کنیم و از چپ و راست شدن های غیر ضروری در هنگام راه رفتن بپرهیزیم.

• Like 4
لینک به دیدگاه

من از آدمهایی که تمام مسیر پیاده رو رو می گیرن و به دیگران اجازه حرکت نمی دن ,از کسانی که موقع راه رفتن تنه می زنن ؛از کسانی که بلند بلند صحبت می کنن و آلودگی صوتی ایجاد می کنند و از کسانی که تو یه پیاده رو شلوغ با فک و فامیل یا دوستاشون قدم می زنن و تمام مسیرو می بندن و به نفر پشت سرشون توجه نمی کنن اصلا خوشم نمی یاد

در عوض از آدمهایی که وقتی تو یه مسیری که باریک می شه قرار می گیرن و به طرف مقابلشون احترام می گذارند تعارف می کنند و اول به اون اجازه می دن که حرکت کنن خیلی خوشم میاد

• Like 6
لینک به دیدگاه

از کسایی که توی پیاده رو راه میرن عاجزن خواهش میکنم که به این نکته توجه کنن که پیاده رو ملک شخصیشون نیست ؛ آدمای دیگه ایی هم هستن که دارن رد میشن و ازشون خواهش میکنم از کشیدن سیگار و وارد کردن دودش به حلق مردم جداً خود داری کنن و موقع عطسه و سرفه کردن حتی الامکان دستمالی چیزی بگیرن جلوی دهنشون .... :vahidrk:

زشته بخدا :hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه

موقع راه رفتن تو پیاده رو آقایون باید خانومها یا بچه ها و افراد مسن رو بین خودشون و دیوار قرار بدن و خانومها هم بچه ها و مسنها رو به این ترتیب از خطرات احتمالی حفظ کنن.

و هنگام عبور از عرض خیابان آقایون باید طرفی باشن که ماشین میاد.

هنگام بالا رفتن از پله ها آقایون پشت سر خانومها و یا بچه ها و افراد مسن باشند و موقع پایین اومدن جلوی اونها.

برای وارد شدن به یه مکان باید آقایون در رو برای خانومها باز کنن و اجازه بدن اول اونها وارد بشن و در رو باز نگه دارن تا اونا عبور کنن و برای خارج شدن هم همین طوره.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...