major7 280 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ خب بنظر شما فرهنگ صحیح راه رفتن شامل چه مواردی میشه ؟ 4 لینک به دیدگاه
major7 280 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ در هنگام رد شدن از در باز خانه ها ، به داخل آن خانه نگاه نکردن، از نظر من نشان از فرهنگ صحیح داره. سعی کنیم تا در خیابان راه نرویم و از پیاده رو استفاده نماییم. سعی کنیم در پیاده رو مسیر مستقیم انتخاب کنیم و از چپ و راست شدن های غیر ضروری در هنگام راه رفتن بپرهیزیم. 4 لینک به دیدگاه
-eila- 806 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ من از آدمهایی که تمام مسیر پیاده رو رو می گیرن و به دیگران اجازه حرکت نمی دن ,از کسانی که موقع راه رفتن تنه می زنن ؛از کسانی که بلند بلند صحبت می کنن و آلودگی صوتی ایجاد می کنند و از کسانی که تو یه پیاده رو شلوغ با فک و فامیل یا دوستاشون قدم می زنن و تمام مسیرو می بندن و به نفر پشت سرشون توجه نمی کنن اصلا خوشم نمی یاد در عوض از آدمهایی که وقتی تو یه مسیری که باریک می شه قرار می گیرن و به طرف مقابلشون احترام می گذارند تعارف می کنند و اول به اون اجازه می دن که حرکت کنن خیلی خوشم میاد 6 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ از کسایی که توی پیاده رو راه میرن عاجزن خواهش میکنم که به این نکته توجه کنن که پیاده رو ملک شخصیشون نیست ؛ آدمای دیگه ایی هم هستن که دارن رد میشن و ازشون خواهش میکنم از کشیدن سیگار و وارد کردن دودش به حلق مردم جداً خود داری کنن و موقع عطسه و سرفه کردن حتی الامکان دستمالی چیزی بگیرن جلوی دهنشون .... :vahidrk: زشته بخدا 5 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ موقع راه رفتن تو پیاده رو آقایون باید خانومها یا بچه ها و افراد مسن رو بین خودشون و دیوار قرار بدن و خانومها هم بچه ها و مسنها رو به این ترتیب از خطرات احتمالی حفظ کنن. و هنگام عبور از عرض خیابان آقایون باید طرفی باشن که ماشین میاد. هنگام بالا رفتن از پله ها آقایون پشت سر خانومها و یا بچه ها و افراد مسن باشند و موقع پایین اومدن جلوی اونها. برای وارد شدن به یه مکان باید آقایون در رو برای خانومها باز کنن و اجازه بدن اول اونها وارد بشن و در رو باز نگه دارن تا اونا عبور کنن و برای خارج شدن هم همین طوره. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده