Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ سلامی دوباره خدمت دوستان و همراهان عزیز وقت اعلام نتایج اولین نمایشگاه رسید بالاخره... ╰☆نمایشگاه گروهی عکس اعضای نواندیشان╮ ✡ قبل از هر چیز باید از همه دوستانی ک ما رو در اولین نمایشگاه عکس اعضای نواندیشان همراهی کردن و باعث دلگرمی ما شدن تشکر کنم... ابتدا لازم میدونم بترتیب شماره پستها ،اسامی عکاسها و تعداد تشکرها رو اعلام کنم(میتونید با کلیک روی شماره پست عکس مورد نظر رو ببینید): پست شماره #2 /عکاس:M4jid / تعداد تشکر:37 پست شماره #3 /عکاس:memmar / تعداد تشکر:15 پست شماره #4 /عکاس:Ghasem Zare / تعداد تشکر:23 پست شماره#5 / عکاس:shahdokht.parsa / تعداد تشکر:26 پست شماره#6/عکاس:s4r4kh /تعداد تشکر:32 پست شماره#7/عکاس:...Urbanist.../تعداد تشکر:18 پست شماره#8/عکاس:Н α м ί đ _ Ŝ ђ α ђ г $ α ž /تعداد تشکر:30 پست شماره#9/عکاس:Mahsa.Gha /تعداد تشکر:24 پست شماره#10/عکاس:zahra22 /تعداد تشکر:24 پست شماره#11/عکاس:nasim184 /تعداد تشکر:22 پست شماره#12/عکاس:Cannibal /تعداد تشکر:23 پست شماره#13/عکاس:anvil /تعداد تشکر:17 پست شماره#14/عکاس:YektA MoeinI /تعداد تشکر:25 پست شماره#15/عکاس:ali.ghashange13 /تعداد تشکر:21 پست شماره#16/عکاس:mvakili /تعداد تشکر:24 پست شماره#17/عکاس:Hilo /تعداد تشکر:16 پست شماره#18/عکاس:...Urbanist... /تعداد تشکر:11 پست شماره#19/عکاس:Н α м ί đ _ Ŝ ђ α ђ г $ α ž /تعداد تشکر:28 پست شماره#20/عکاس:s4r4kh /تعداد تشکر:21 پست شماره#21/عکاس:shahdokht.parsa /تعداد تشکر:12 پست شماره#22/عکاس:faezeh mzk /تعداد تشکر:16 پست شماره#23/عکاس:Sokoote abi /تعداد تشکر:15 پست شماره#24/عکاس:YektA MoeinI /تعداد تشکر:13 پست شماره#25/عکاس:memmar /تعداد تشکر:14 پست شماره#26/عکاس:Hilo /تعداد تشکر:15 پست شماره#27/عکاس:panisa /تعداد تشکر:29 پست شماره#28/عکاس:mvakili /تعداد تشکر:27 پست شماره#29/عکاس:Ghasem Zare /تعداد تشکر:20 پست شماره#30/عکاس: Н α м ί đ _ Ŝ ђ α ђ г $ α ž /تعداد تشکر:21 پست شماره#31/عکاس:YektA MoeinI /تعداد تشکر:16 پست شماره#32/عکاس:mini /تعداد تشکر:18 پست شماره#33/عکاس:nasim184 /تعداد تشکر:9 پست شماره#34/عکاس:mvakili /تعداد تشکر:9 پست شماره#35/عکاس:Hilo /تعداد تشکر:17 پست شماره#36/عکاس:...Urbanist.../تعداد تشکر:13 پست شماره#37/عکاس:s4r4kh /تعداد تشکر:19 پست شماره#38/عکاس:faezeh mzk /تعداد تشکر:15 پست شماره#39/عکاس:YektA MoeinI /تعداد تشکر:19 پست شماره#40/عکاس:Н α м ί đ _ Ŝ ђ α ђ г $ α ž /تعداد تشکر:10 پست شماره#41/عکاس:seyed mehdi hoseyni/تعداد تشکر:5 پست شماره#42/عکاس:zahra22 /تعداد تشکر:8 پست شماره#43/عکاس:mvakili /تعداد تشکر:16 پست شماره#44/عکاس:Н α м ί đ _ Ŝ ђ α ђ г $ α ž /تعداد تشکر:7 پست شماره#45/عکاس:YektA MoeinI /تعداد تشکر:15 پست شماره#46/عکاس:shahdokht.parsa /تعداد تشکر:9 پست شماره#47/عکاس:s4r4kh /تعداد تشکر:26 پست شماره#48/عکاس:...Urbanist... /تعداد تشکر:15 پست شماره#49/عکاس:Hilo /تعداد تشکر:16 پست شماره#50/عکاس:zahra22 /تعداد تشکر:17 پست شماره#51/عکاس:mvakili /تعداد تشکر:24 پست شماره#52/عکاس:Н α м ί đ _ Ŝ ђ α ђ г $ α ž /تعداد تشکر:29 پست شماره#53/عکاس:nasim184 /تعداد تشکر:23 پست شماره#54/عکاس:YektA MoeinI /تعداد تشکر:15 پست شماره#55/عکاس:...Urbanist... /تعداد تشکر:22 پست شماره#56/عکاس:mvakili /تعداد تشکر:24 پست شماره#57/عکاس:Hilo /تعداد تشکر:13 پست شماره#58/عکاس:mvakili /تعداد تشکر:20 پست شماره#59/عکاس:Н α м ί đ _ Ŝ ђ α ђ г $ α ž /تعداد تشکر:20 پست شماره#60/عکاس:mvakili /تعداد تشکر:12 پست شماره#61/عکاس:Н α м ί đ _ Ŝ ђ α ђ г $ α ž /تعداد تشکر:17 پست شماره#62/عکاس:...Urbanist... /تعداد تشکر:11 پست شماره#63/عکاس:YektA MoeinI /تعداد تشکر:19 پست شماره#64/عکاس:Hilo /تعداد تشکر:18 پست شماره#65/عکاس:...Urbanist... /تعداد تشکر:11 پست شماره#66/عکاس:mvakili /تعداد تشکر:23 پست شماره#67/عکاس:citymaker /تعداد تشکر:11 پست شماره#68/عکاس:mvakili /تعداد تشکر:16 پست شماره#69/عکاس:somayeh mech/تعداد تشکر:11 پست شماره#70/عکاس:...Urbanist... /تعداد تشکر:12 پست شماره#71 /عکاس:s4r4kh /تعداد تشکر:24 پست شماره#72 /عکاس:mvakili /تعداد تشکر:17 پست شماره#73 /عکاس:salamis /تعداد تشکر:12 پست شماره#74 /عکاس:mvakili /تعداد تشکر:15 پست شماره#75 /عکاس:mvakili /تعداد تشکر:11 پست شماره#76 /عکاس:mvakili /تعداد تشکر:15 پست شماره#77 /عکاس:mvakili /تعداد تشکر:15 پست شماره#78 /عکاس:mvakili /تعداد تشکر:18 پست شماره#79 /عکاس:mvakili /تعداد تشکر:21 و اما پنج عکاس برتر همونطور ک از تعداد تشکرها مشخصه بترتیب : یک- 200امتیاز+مدال عکاس برتر ==>M4jid دو- 200امتیاز==>s4r4kh سه- 175 امتیاز==>Н α м ί đ _ Ŝ ђ α ђ г $ α ž چهار- 150امتیاز==>panis پنج- 125امتیاز==>mvakili و به بقیه عزیزان شرکت کننده در نمایشگاه هر کدام 50امتیاز تقدیم میشه... مبارکتون باشه ایشالا شاهد حضورتون در مسابقات و نمایشگاههای بعدی باشیم 40 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ به همه ی دوستای گلم تبریک میگم.انشالله همیشه موفق و پیروز باشند منم دوست داشتم شرکت کنم اما خبر نداشتم 11 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ پنجاه امتیازم پنجاه امتیازه خدا بده برکت. مرسی 6 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ سلام قبل از هر چیز جا داره از خانم معینی تشکر ویژه کنم که واقعا برای برپایی این نمایشگاه از مدت ها پیش تلاش کردند و زحمت کشیدند تا ما شاهد آثار زیبای عزیزان باشیم بنده هم به همه دوستان شرکت کننده تبریک میگم:hapydancsmil: امیدوارم که مانند این نمایشگاه در نمایشگاه های دیگه هم حضور پیدا کنند و عکس های خوبی را به نمایش بگذارند همچنین به عکاسان برتر که موفق شدند تشکر های بیشتری رو به خودشون اختصاص بدند هم تبریک و خسته نباشید عرض میکنم آناهیتا خانم شما هم غصه نخور حتما تو نمایشگاه های آینده اطلاع رسانی بیشتری میشه و ما شاهد آثار زیبای شما خواهیم بود 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ انصافا عکسای خیلی خوبی بود، به همگی تبریک میگم :hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ درود.... خسته نباشید به یکتا جان .....و تبریک به همه دوستان عزیز که شرکت کردند و برنده ها.... البته نظر شخصیه من این هست که مبنای قضاوت عکس ها حداقل مد نظر قرار دادن تشکرات پست ها در کنار بررسی دقیق کارشناسی بود و کمی حرفه ای تر بررسی میشد تا سلیقه ای بهتر بود.... با ارزوی موفقیت روز افزون....:icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ مرسی از برگزاری مسابقه و زحمات یکتا ولی تعداد تشکر مبنای خوبی برای قضاوت نبود 7 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ مبارکتون باشه شما پنج نفر:hapydancsmil: ....و مبارکمون باشه سایر بستگااان این پنج نفر!:w330: خوشحالم که جزء شرکت کننده ها بودم. یکتا جون بابت برگزاری نمایشگاهم ممنون.منتظر نمایشگاه بعدی هستیم. 7 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ درود....خسته نباشید به یکتا جان .....و تبریک به همه دوستان عزیز که شرکت کردند و برنده ها.... البته نظر شخصیه من این هست که مبنای قضاوت عکس ها حداقل مد نظر قرار دادن تشکرات پست ها در کنار بررسی دقیق کارشناسی بود و کمی حرفه ای تر بررسی میشد تا سلیقه ای بهتر بود.... با ارزوی موفقیت روز افزون....:icon_gol: مرسی از برگزاری مسابقه و زحمات یکتاولی تعداد تشکر مبنای خوبی برای قضاوت نبود سلام سلام...مرسی دوستان عزیز چون این اولین نمایشگاه و اولین تجربه بود روا ندونستیم ک سختگیری ها زیاد باشه و همونطور ک تو تاپیکنمایشگاه هم عرض کردیم این اولین نمایشگاه بود و واقعا هدف مسابقه نبود بلکه جمع آوری مجموعه ای از بهترین عکسهای بچه های انجمن بود البته انتقادات شما هم کاملا به جا هست...انشالا که تو نمایشگاههای بعدی با کمک شما به مرور ایرادات رو برطرف میکنیم 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ راستی بچهها من anvil رو پیدا نکردم برای اهدای امتیاز یحتمل ایشون اسمشون رو تغییر دادن و بنده نتونستم پیداشون کنم اگر کسی میشناسه یا اگر خودش این پست رو دیده بمن اطلاع بده ممنون میشم 50امتیاز جایزه این وسط مونده بلاصاحب 6 لینک به دیدگاه
ali.ghashange13 396 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ هورااااا 50 امتیاز دمتون گرم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده