قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ماهی سیاه کوچولو نویسنده: صمد بهرنگی راوی: نفر دوم زمان: ۳۵ دقیقه حجم: 8MB (Download Server: 4Shared Format: Mp3 Archive Type: RAR 5 لینک به دیدگاه
anjello 2427 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ این کتاب برای کودکان نیست کتابی فوق العاده عمیق وبسیار عالی که بارها وبارها باید خونده بشه مثل سایر کتابهای این نویسنده مبارز من کتاب صوتیش رو هم دارم اگه پیداش کردم میزارمش ممنون 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ این کتاب برای کودکان نیستکتابی فوق العاده عمیق وبسیار عالی که بارها وبارها باید خونده بشه مثل سایر کتابهای این نویسنده مبارز من کتاب صوتیش رو هم دارم اگه پیداش کردم میزارمش ممنون ممنون از اين توجه زيبا بلي اين كتاب كاملا با درونمايه ي سياسي نوشته شده منتهي در لايه هاي كودكانه . حتي به ياد دارم مدتي پس از انتشار توقيف شد ( البته بعدها دوباره مجوز گرفت ) و راستي اگر دقت كنيد نسخه ي اعلام شده نسخه ي صوتي هست . :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
anjello 2427 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ممنون حواسم نبود خب پی دی افشو میزارم راستش همه کتابهای صمد بهرنگی تا مدتها ممنوع بودن برای چاپ کتابهاش واقعا ساده وعمیقند 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ خاطراتم تازه شد.....همیشه وقتی کوچولو بودم داییم میومد خونمون...شبا تا ماهی سیاه کوچولو رو برام تعریف نمی کرد خوابم نمی برد.... مرسی ایلیا... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده