Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 17 مهر، 2013 اصلا تو بگو مزرعه چی هست!!!؟؟؟فقط به خاطره اغتشاش در افکار عمومی میگم مزرعه...نظر شما قابل احترامه:(87):(ولی به مزرعه رای بده) بگم به جرم اغتشاش و تشویش اذهان بگیرنت 1
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 17 مهر، 2013 قاسم جان ارشدش با عنوان ((مهندسی کشاورزی-مهندسی فضای سبز گرایش گیاهان زینتی در منظر)) در دانشگاه آزاد ارسنجان امسال گذاشته انجمن شما باید فضای سبز تو بخش کشاورزی قرار بده چه خوب دانشگاه آزاد پیشتازهسراسریشم ایشالا بیآدپیگیریم مهدی جان فضای سبز بیآدش اینجا 2
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 17 مهر، 2013 قاسم میگم چرا هی از 2 روز پیش میگی رای دادی یا نه!!!نمیفهمیدم منظورتو و بدلیل پایین بودن سرعت همش یادم میرفت ازت بپرسم... الان دیدم این تاپیک رو رای دادیـــــــــــــــــــــم! از اونجایی ک تازه گرفتم چیو قراره به بچه ها ارسال کنم...الان ارسال کردماونم بدلیل قطع و وصل شدن نت فک کنم 2 بار ارسال شده:icon_pf (34): میگم الهه کجاست نه خبر میده! نه رأی میده! نه تشکر میزنهبازم مرسی که خبر دادی؛ این لیست بچه هارو بعدا به منم بده داشته باشم 3
zahra22 19501 ارسال شده در 17 مهر، 2013 رااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای داااااااااااااااااااااااااااااااااااادم:hapydancsmil: زودی برگزار کنید مسابقه رو دیگه 4
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 17 مهر، 2013 رااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای داااااااااااااااااااااااااااااااااااادم:hapydancsmil: زودی برگزار کنید مسابقه رو دیگه مرسی بزودی استارت مسابقه میخوره 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 17 مهر، 2013 بنده باز هم اومدم تازه یادم اومد یه عکس کشاورز دارم حیف شد رای ندادم بهش حمیییییییییییییید بعدی کشاورز بذاریاا حمید چرا حرف نیمزنی؟ 3
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 17 مهر، 2013 بنده باز هم اومدمتازه یادم اومد یه عکس کشاورز دارم حیف شد رای ندادم بهش حمیییییییییییییید بعدی کشاورز بذاریاا حمید چرا حرف نیمزنی؟ موضوع این مسابقه و مسابقه بعد که مشخص شده مزرعه و بیابان حالا بعدیاش شاید 2
food111 785 ارسال شده در 17 مهر، 2013 موضوع این مسابقه و مسابقه بعد که مشخص شده مزرعه و بیابانحالا بعدیاش شاید بعدش باید صنایع غذایی باشه 5
soil eng 17164 ارسال شده در 17 مهر، 2013 میگم الهه کجاست نه خبر میده! نه رأی میده! نه تشکر میزنهبازم مرسی که خبر دادی؛ این لیست بچه هارو بعدا به منم بده داشته باشم در واقع نگرانیت از نبود تشکر من بوده نه اینکه الهه کجاست...رای نمیده...شوخی میکنم 6
nasim184 12256 ارسال شده در 17 مهر، 2013 بگم به جرم اغتشاش و تشویش اذهان بگیرنت این چیزایی که برای شما تجربه ست برا ما خاطرس...بگو بیان بگیرنم شاید شما راحت شین بنده باز هم اومدمتازه یادم اومد یه عکس کشاورز دارم حیف شد رای ندادم بهش حمیییییییییییییید بعدی کشاورز بذاریاا حمید چرا حرف نیمزنی؟ بعد راضیه جوووون از این کشاورزاااااااا هم دوتا داری دیگه!من نگران نباشم 3
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 17 مهر، 2013 این چیزایی که برای شما تجربه ست برا ما خاطرس...بگو بیان بگیرنم شاید شما راحت شین بعد راضیه جوووون از این کشاورزاااااااا هم دوتا داری دیگه!من نگران نباشم سطل زباله هم سوزوندین واسه اغتشاش دوباره دارن تو ملأ عام کار غیرقانونی میکنندر خفا... 2
nasim184 12256 ارسال شده در 17 مهر، 2013 سطل زباله هم سوزوندین واسه اغتشاشدوباره دارن تو ملأ عام کار غیرقانونی میکنندر خفا... من رو در ملحقه مخمسه.مسحقهمقلته.....همون که تو فیلمه میگه ..قراااااار نده!:icon_razz: بده داریم آشکارا کار غیر قانونی میکنیم!ما خیلییییی ادمای خاکی هستیم با ما به از این باش که با خلق جهانی....ی بده 3
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 17 مهر، 2013 من رو در ملحقه مخمسه.مسحقهمقلته.....همون که تو فیلمه میگه ..قراااااار نده!:icon_razz:بده داریم آشکارا کار غیر قانونی میکنیم!ما خیلییییی ادمای خاکی هستیم با ما به از این باش که با خلق جهانی....ی بده باشه ما که نفهمیدیم ولی تو اون موقعیت بس خطرناک قرار نمیدم کشته مرده خاکی بودنتونم یارا یارا یارا... 2
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 17 مهر، 2013 سه چهار روز دیگه نظرسنجی هستش تا 7روز بشه بعد استارت مسابقه رو میزنیم 2
nasim184 12256 ارسال شده در 17 مهر، 2013 باشه ما که نفهمیدیم ولی تو اون موقعیت بس خطرناک قرار نمیدمکشته مرده خاکی بودنتونم یارا یارا یارا... ما بیشتر:w139:ریا نشده باشه.... ای یار ای یار ای یار....... 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 18 مهر، 2013 آره نسیم جان کشاورز هم دوتا دارم ولی یکیشون خودم با کشاورزه عکس انداختم رفته بودیم یه جایی اطراف اصفهان به نام خرزو یه پیرمردی اونجا داشت تو زمینش کار میکرد منم رفتم پیشش وآقا کلی درد دل کردیم برا هم بعد بدون اینکه خودم بدونم مسئول امور فرهنگیمون ازم عکس گرفت در ادامه مباحث شعر با (ی): یارم چو قدح به دست گیرد /بازار بتان شکست گیرد (د) بده 3
nasim184 12256 ارسال شده در 18 مهر، 2013 آره نسیم جان کشاورز هم دوتا دارم ولی یکیشون خودم با کشاورزه عکس انداختمرفته بودیم یه جایی اطراف اصفهان به نام خرزو یه پیرمردی اونجا داشت تو زمینش کار میکرد منم رفتم پیشش وآقا کلی درد دل کردیم برا هم بعد بدون اینکه خودم بدونم مسئول امور فرهنگیمون ازم عکس گرفت در ادامه مباحث شعر با (ی): یارم چو قدح به دست گیرد /بازار بتان شکست گیرد (د) بده خودت از داخلش کات میکنم!اون مسئول فرهنگیم حواسش به من بوده...اصا خدا هم منو دوست داره...:hapydancsmil: یواش بگو الا یکی میاد باز بمون گیر میده!!از خاکی بودنمون سوء استفاده میشه دلی کز معرفت نورو صفا دید به هر چیزی که دید اول خدادید د ده 3
ارسال های توصیه شده