nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ یکی دوهفته نظرسنجی بازه دیگه تا رأی ها ثبات پیدا کنه اون وقت استارت مسابقه میخورهشما فکرکنم جز شهرساختنو و اتوکد چیزی دیگه نمیشناسیآبزیان تمام جانورانی که در آب زندگی میکنن رو شامل میشه! متین متخصص دریا اینجاست من باید جواب بدم سعی میکنم تعریف تمام موضوعاتو بذارم حالا شهر چی هسسسسسس؟! اوکی مهندس منم پایبندم به همین تاپیک.ازاین شکلکه خیلی خوشت اومده...کاملا معلومه من یخوام اینجا آپ بمونه وگرنه فرقی نمیکنه موضوع چی باشه.... 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ یکی دوهفته نظرسنجی بازه دیگه تا رأی ها ثبات پیدا کنه اون وقت استارت مسابقه میخورهشما فکرکنم جز شهرساختنو و اتوکد چیزی دیگه نمیشناسیآبزیان تمام جانورانی که در آب زندگی میکنن رو شامل میشه! متین متخصص دریا اینجاست من باید جواب بدم سعی میکنم تعریف تمام موضوعاتو بذارم ابزی جانداری است که به اب نیاز دارد .. اینم تعریف یه اکولوژیست دریا 5 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ ابزی جانداری است که به اب نیاز دارد .. اینم تعریف یه اکولوژیست دریا این برا من بود! سپاسگذارم بانووووو.... 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ این برا من بود!سپاسگذارم بانووووو.... اوا حواسم نبود نسیم بانو شوخی کردما:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ نه بابا نامه اداری چیه بحث جدی و علمی بود یه چندتا یوزرای مختلف دارم ..حیف که دوست ندارم از این جنگولک بازیا وگرنه اول میشد چندتا یوزرایشالا دوره های بعد یکی از بخت های قهرمانیه آبزیان 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ اوا حواسم نبود نسیم بانوشوخی کردما:icon_pf (34): شوخیهپس ابزی چی میشه!!! 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ نسیم جان یه لحظه تاپیکو آپ نگه ندار من تعاریف همه رو بذارم 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ کشتزار یا مزرعه، زمینی است شامل ساختارهایی گوناگون است که به کشاورزی، فرآوری و مدیریت خوراک سود میرساند و پایهایترین عنصر فرآوری و تولید میباشد. کشتزارها میتوانند یک دارنده داشته باشند، یا خانواده و یا گروهی از مردم و یا آنکه بنگاه یا شرکتی بر آن نظارت داشته باشد. یک کشتزار میتواند اندازههای گوناگونی داشته باشد، از جزئی از یک هکتار تا هزاران هکتار گسترده باشد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عکسای هیچکدومو نمیذارم که تاپیک سنگین نشه به لینکا رجوع کنید دوستان تصاویر اونجا موجوده: 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ کشاورز به فردی گفته میشود که برای تولید غذا و بهرهبرداری اقتصادی به کشت و کار در زمینهای کشاورزی و یا نگهداری دامهای اهلی میپردازد. یک کشاورز ممکن است در زمین خود به عنوان مالک و یا در زمینهای افراد دیگر به عنوان کارگر مشغول به کار باشد. [h=2]اصطلاح کشاورز به کسی که در تولید محصولات زراعی، باغی، دامی و طیور فعال است، صدق میکند. محصولات کشاورزی میتواند تنها برای مصرف خانواده کشاورز و یا جامعه تولید شود. [/h]در بسیاری از جوامع اصطلاحات گوناگونی برای فعالین بخشهای مختلف کشاورزی در نظر گرفته شده است؛ به عنوان مثال، به کسانی که برای بهرهبرداری اقتصادی از گاو، گوسفند و بز نگهداری میکنند، دامدار یا چوپان و به کسانی که در باغها فعال میباشند، باغدار و به کسانی که در زمینهای زراعی فعال میباشند، کشاورز گفته میشود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ بیابان سرزمین گستردهای است که بهنوعی از منطقه خشک و کمباران در جغرافیای کره زمین گفته میشود و به خاطر بارندگی سالیانه کم دارای پوشش گیاهی کمی است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ در تعریف سد که منظور از سازه آبی میتواند باشد در ویکی پدیا آمده است: سَد به زبان فارسی دری «بَند»دیواری محکم که به منظور مهار کردن یا تغییر مسیر آب در عرض دره یا میان دو کوه و در مسیر رود ایجاد میکنند. افزودن ارتفاع آب بهوسیله ایجاد سد، میتواند فقط به منظور مهار یا تغییر مسیر آب رودخانه باشد و یا ذخیره کردن آب در پشت سد برای کشاورزی، آبیاری وآبرسانی و یا حتی تولید انرژی برقابی منظور اصلی در ایجاد سد بوده باشد. از آنجا که آب جمع شده در پشت یک سد، میتواند نیروی بسیار عظیمی به سد وارد کند، در طراحی سدها، اصلیترین مسئله استاتیکی(ایستایی)، غلبه بر این نیرو و رسیدن به شرایط پایداری است که با تخلیه و یا آبگیری سد، پیوسته برقرار باشد. از نقطه نظر استاتیکی، سدها به دو گروه عمده تقسیم میگردند: سدهای وزنی سدهای قوسی علاوه بر این انواع دیگری از سدها نیز وجود دارد مانند سدهای پایه دار، سدهای پشت بند دار و سدهای چوبی که به لحاظ اهمیت کمتر و استفاده ناچیز تر به آنها پرداخته نمیشود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ دام یا چارپایان اهلی یا احشام به مجموعه حیوانات چارپای اهلی گفته میشود که در دامداریها یا مزرعهها برای مصرف خوراکی و پوشاکی و کمک در کار، پرورش داده میشوند. پرورش دامها به خاطر بدست آوردن سود و منفعت و استفاده از محصولات آنها میباشد که در تقسیمبندیهای مدرندامداری زیر مجموعه کشاورزی محسوب میگردد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) ** ماکیان یا طیور به دستهای از پرندگان اهلی گفته میشود که توسط انسانها به منظور جمعآوری تخم مرغ و یا کشتار آنها برای گوشت یا پرمورد استفاده قرار میگیرند. این پرندگان معمولاً از راسته ماکیانسانان (از جمله مرغ خانگی، بوقلمون اهلی) و خانواده اردکیان (از راستهغازسانان) که بخشی از پرندگان آبزی شناخته میشود، میباشند. بعضی از دیگر پرندگان همچون کبوتر نیز برای گوشتشان کشته میشوند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ آبزیان به جاندارانی گفته میشود که در آبهای سطح زمین زندگی میکنند. [h=2]آبزیان مهم آبزیان شناختهشدهتر عبارتاند از:[/h] ارهماهی اسب دریایی خارپوست دریایی دلفین ستاره دریایی سفره ماهی سمندر آبی و ... http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2%D8%A8%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D9%86 ** شیلات عبارت از مجموعه علومی است که به شناسایی، اکولوژی، تکثیر و پرورش، صید و بهره برداری، نگهداری، عمل آوری و فرآوری ماهیان و سایر آبزیان و یا محصولات حاصل از آنها میپردازد. واژه شیل برگرفته از نام نوعی دام ماهیگیری رودخانه ای است. از مهمترین حوزههای تخصصی شیلات که مجموعا علوم و صنایع شیلاتی نامیده می شوند، میتوان به موارد زیر اشاره نمود: ماهی شناسی. تکثیر و پرورش (ماهی، میگو، صدف، نرم تنان و گیاهان دریایی). لیمنولوژی یا اکولوژی آب شیرین. اکولوژی دریاها. صید و بهره برداری (ماهیگیری صنعتی). فرآوری محصولات شیلاتی. تغذیه آبزیان پرورشی. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ قارچها موجوداتی هتروتروف بوده، فاقد ریشه ، ساقه و برگ هستند و در یکی از پنج سلسله موجودات زنده قرار داده شدهاند. این موجودات به علت فقدانکلروفیل (سبزینه) قادر به سنتز مواد آلی نیستند و در نتیجه ناگزیرند به صورت ساپروفیت بر روی مواد آلی مرده گیاهی و جانوری و یا به صورت انگل بر روی یاختههای زنده و یا داخل آنها زیست کنند. نوع دیگر زندگی همزیستی قارچها با دیگر موجودات است که در میکوریزا و گلسنگها دیده میشود. [TABLE=align: left] [TR] [TD=align: right][/TD] [/TR] [/TABLE] ساختار قارچ ساختار اغلب قارچها از رشتهها و یا ریسههای نخی شکل به نام هیف تشکیل شده است. در قارچهای پست ، ریسهها یا هیفها فاقد دیواره عرضی هستند. انشعابات هیفها یا ریسهها شبکهای به نام میسیلیومرا بوجود میآورند. شبکه میسیلیوم را میتوان به صورت کپک بر روی مواد آلی مختلف مشاهده کرد. آنزیمهایی که توسط قارچهای مختلف بوجود میآیند میتوانند انواع مواد آلی را تجزیه کرده و به مواد سادهتری مبدل کنند. قارچها از لحاظ ساختار یاختهای جزء یوکاریوتها هستند در اطراف هسته و دیگر اجزای یاخته غشای دو لایه وجود دارد. در اطراف یاخته ، دیواره یاختهای حاوی کیتین قرار میگیرند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ** کَپَک عنوانی کلیاست که به همهٔ گونههای قارچهای ذرهبینی که به صورت رشتههای چندسلولی رشد میکنند اطلاق میشود. در زمان قدیم از کپکها برای درمان بیماریها استفاده میکرده اند. کپکها دارویی به نام پنیسیلین تولید میکنند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ نسیم خانم الان میتونی دیگه تاپیکو آپ نگه داری 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ به به 18 نفر رای دادن! 180 پست قرار داده شده! چقدر منو هی صدا میزنید! 8 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ سلام منم رای دادم آقا قاسم چرا فضای سبز یا صنعت غذا رو تو نظر سنجی قرار ندادی؟؟ 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ به به 18 نفر رای دادن! 180 پست قرار داده شده! چقدر منو هی صدا میزنید! حمییییییییید بگو موضوع رو بذارن مزرعه تا اعصاب مصابم نریخت به هم در ضمن بگو من به نسیم عکس میدم وچون دوسش میدارم حمیییید میخوان منو مجازات کنن بیا بگو من بی گناهم حمیییییییییییییییییییید 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ سلام منم رای دادمآقا قاسم چرا فضای سبز یا صنعت غذا رو تو نظر سنجی قرار ندادی؟؟ سلام بر آق مهدی خودمون،مرسی که رأی دادی ایشالا واسه دوره های بعد از گزینه هات استفاده میشه فضای سبز قرار بود بود بیآد تالار خودمون! نمیدونم چی شد! حمیددددددددددددد... 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ حمیییییییییدبگو موضوع رو بذارن مزرعه تا اعصاب مصابم نریخت به هم در ضمن بگو من به نسیم عکس میدم وچون دوسش میدارم حمیییید میخوان منو مجازات کنن بیا بگو من بی گناهم حمیییییییییییییییییییید نظرسنجی بذار تموم بشه هرچی شد همونه... حالا عکسم میخواین ردوبدل کنید در خفا! چرا دیگه جار میزنید 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده