hamid_shahrsaz 28920 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستان متاسفانه با خبر شدم یکی از بچه های انجمن که نمیتونم اسمش رو بگم ضربه ای به سرش خورده و بیمارستان هستن البته قراره mri و ct scan بگیرن که امیدوارم چیزی نباشه. از دوستانی که این تاپیک رو میخونن میخوام که دعایی بکنن برای دوستمون با تشکر ------- دوستان کاربر مورد نظر elh@m_arch هست که خودش گفت بیام و بگم که موقع افطار حتما دعاش کنین متاسفانه توی عکسش موردی دیده شده و باید توی بیمارستان باشه. روحیه خووبی هم نداره گفت که از همه دوستانی که تو این مدت اذیتش کردن حلالیت بگیرم امیدوارم زود خوب شن و خودشون بیان 54 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ ایشالا مشکل جدی نباشه و زودتر خوب بشه!ما هم دعاگوش هستیم 9 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستان متاسفانه با خبر شدم یکی از بچه های انجمن که نمیتونم اسمش رو بگم ضربه ای به سرش خورده و بیمارستان هستن البته قراره mri و ct scan بگیرن که امیدوارم چیزی نباشه. از دوستانی که این تاپیک رو میخونن میخوام که دعایی بکنن برای دوستمون با تشکر دعا می کنم که چیزیش نباشه .. و ختم به خیر بشه... لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ ایشالا که حالشون هرچه زودتر خوب شه 7 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ ایشالله هیچیشون نمیشه حتما دعا میکنم 7 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ ایشالا به حق ِهمین شب صادق حالش خوب شه و هیچ مشکلی نباشه 9 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ الهی....نگاهت رو کمی از آن دیگری که عزیز کرده ات هست...بگیر... این بار یک عزیزی در یک قدم آنورتر نگاهت را آرزو دارد... . . . سلامت آرزو دارم براشون... 8 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ ان شالله خوب میشن...حتما دعا میکنم.... 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ انشالله به حق همین ماه عزیز ،دوستمون سلامتی خودشون رو بدست بیارن و مشکل حادی نباشه....[h=3][/h] 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ امیدوارم با تلاش پزشکان و دعای خیر دوستان زودتر به جمعمون برگردن.. 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ انشالله که چیزیشون نباشه و حالشون هرچه سریعتر خوب بشه 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ ای بابا ایشالا که حالش زودتر خوب بشه 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ انشا الله و به امید خدا ارزوی سلامتی ایشان را از خدای منان خواهانم 5 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ انشالله که مشکل حادی نیست.... خدا مهربونه...دعا میکنیم واسش 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ ایشالا زود زود خوب میشه 5 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ به امید خدا زودتر خوب میشن. :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده