dalvory 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ سلام، هم خدمت شما و هم بقیه دوستان راستش (صندلی داغ) خیلی برام جذاب بود شاید چون بار اولمه که میبینم! خیلی حسّ خوبی داره البته به شرطی که خودت نشسته باشی راستی در مورد این جمله و جوابش: (*مهریه خوبه یا بد؟:gnugghender: مهریه اگه سکه باشه خوب نیست اما اگه شروط ضمن عقد و ملک و املاک باشه خوبهپپپپپ9 باید بگم: اینه، از حقوقیا غیر از اینم نمیشه انتظار داشت ماشالا دوستان همه سوالا رو پرسیدن؛ دیگه من چی بپرسم؟ سوالم اینه که واقعا چرا میاید انجمن؟ اون جوابی رو که به خودت میدی اگر قابل گفتن هست به منم بگو اگر نه که اصلا جواب ندین خلاصه اینکه بگو ببینم Guilty or not Guilt:167:( البته شما فرض کن چکش دادگاه دستشه!) آرزو میکنم هرجا که هستی پیروز موفق باشی، خدا هم یارت باشه 4 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ سلام سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااممممممممسلام عزیزم چه خبر ارزو؟ سلامتی میناجون به نظرت در اینده مدافع خوبی میشی؟ سعی خودمو می کنم از دیدگاهت یه وکیل خوب و مسلط چه ویژگیایی باید داشته باشه؟ اول رازدار باشه بعد درک بالایی داشته باشه ..در هر شرایطی کنار موکلش باشه..صادقانه تمام شرایط پرونده رو به موکلش توضیح بده..در کل اخلاق حرفه ای وکالت رو داشته باشه فکر میکنی از نظر اطلاعاتی درباره رشتت به جایی رسیدی که الان بتونی از کسی دفاع کنی عایا؟معلومه که نه سخت نیست حفظ کردنِ این ماده قانونا؟ حفظ کردنی نیست فهمیدنیه..اگه علاقه داشته باشی خیلی هم جالبه سادنا به چه معناست؟ پرده دار خانه خدا تور بعدی میای باهامون؟ شاید از کسی دلگیر بشی چیکار میکنی؟ بستگی داره کی باشه ...بیشتر مواقع به روش نمیارم منو چندتا دوی داری؟ هوارتا نظرت راجع به من چیه؟ دختر شیطون و دوست داشتنی هستی نواندیشان توو 1 خط؟ دنیایی با کلی دوست مهربون و فهمیده:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مرسی که دعوتم کردییییییییییی عزیزم خواهش می کنم مرسی که اومدی دوست داشتی بازم بیا عزیزم 3 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ سلام، هم خدمت شما و هم بقیه دوستان سلام راستش (صندلی داغ) خیلی برام جذاب بود شاید چون بار اولمه که میبینم! خیلی حسّ خوبی داره البته به شرطی که خودت نشسته باشی بله ...حس خوبیه ..شما هم امتحانش کنید...یعنی چی به شرطی که خودت نشسته باشی؟؟؟ راستی در مورد این جمله و جوابش: (*مهریه خوبه یا بد؟:gnugghender: مهریه اگه سکه باشه خوب نیست اما اگه شروط ضمن عقد و ملک و املاک باشه خوبهپپپپپ9 باید بگم: اینه، از حقوقیا غیر از اینم نمیشه انتظار داشت مرسی ماشالا دوستان همه سوالا رو پرسیدن؛ دیگه من چی بپرسم؟ سوال زیاده ها ایشالا صندلی داغ شما میام ازتون می پرسم سوالم اینه که واقعا چرا میاید انجمن؟ اون جوابی رو که به خودت میدی اگر قابل گفتن هست به منم بگو اگر نه که اصلا جواب ندین دلایل زیادی داره:چون اینجا دوستای زیادی دارم که ارزش وقت گذاشتن رو دارن و از طرفی خودم دنبال پاسخ سوالاتی بودم که تاپیک هاشو در این انجمن گذاشتم امیدوارم کمکی به سایر دوستان حقوقی کرده باشم. خلاصه اینکه بگو ببینم Guilty or not Guilt:167:( البته شما فرض کن چکش دادگاه دستشه!) not Guilt آرزو میکنم هرجا که هستی پیروز موفق باشی، خدا هم یارت باشه منم همین آرزورو برای شما دارم خیلی لطف کردید تشریف آوردید با سپاس 2 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ سلام خدمت بانوی حقوق دان ومحترم انجمن نواندیشان ... توموضوع تحصیلت وارد فعالیت درآمد زا هم شدی؟ به نظرت تو رشته وکالت وقضاوت وحقوق جای نو آوری وکارآفرینی هم داره ؟ وکالت وقضاوت جز مشاغل پر درامده..چه قد برات مهمه یا مهم بوده که انتخاب کردی ؟ اگه خیلی ثروتمند شدی دوست داری تولید کننده بشی ؟یا دوست داری جاهای بیدردسر سرمایه گذاری کنی ؟ سفر باتوریا خانواده؟ به نظر شما روزه عبادت منصفانه ایه؟ بازهم میام.... 3 لینک به دیدگاه
مهری ماه 171 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ سلوممم میگم تاحالا سرتو کردی تو یه هندونه بزرررگ بعد هام هام بخوریش همه صورتت کثیف شه؟ تاحالا مارمولک بغل کردی؟ نظرت راجبه کرم توی گیلاس چیه؟ خیلی ناز غر میده مگه نهه؟؟ حیوون خونگی داشتی تاحالا؟ اسمش چی بوده؟ اونو بیشتر دوس داشتی یا خودتو؟:دی 5 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ سلام خدمت بانوی حقوق دان ومحترم انجمن نواندیشان ...سلام توموضوع تحصیلت وارد فعالیت درآمد زا هم شدی؟ خیر به نظرت تو رشته وکالت وقضاوت وحقوق جای نو آوری وکارآفرینی هم داره ؟ بله..البته بیشتر به عنوان یک حقوقدان :girl_in_dreams: وکالت وقضاوت جز مشاغل پر درامده..چه قد برات مهمه یا مهم بوده که انتخاب کردی ؟ درآمدش برام مهم نبوده و نخواهد بود...دلیل انتخابم کمک به هم نوعم و خانوادم بود اگه خیلی ثروتمند شدی دوست داری تولید کننده بشی ؟یا دوست داری جاهای بیدردسر سرمایه گذاری کنی ؟ دوست دارم کارآفرین باشم چون فکر می کنم بیشترین نیاز جامعه و مشکلات جوانان نداشتن شغل مناسب هست. سفر باتوریا خانواده؟ هر دو خوبه .. به نظر شما روزه عبادت منصفانه ایه؟ اگه مفهوم و هدفش درست درک بشه بله بازهم میام.... خیلی ممنونم :girl_yes2: خوشحال میشم باز هم افتخار بدید 3 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ سلومممسلام عزیزم میگم تاحالا سرتو کردی تو یه هندونه بزرررگ بعد هام هام بخوریش همه صورتت کثیف شه؟ نه ...خیلی به تمیزی حساسم ولی یک بار با ی هندونه خیلی بزرگ قصد خودکشی داشتم تاحالا مارمولک بغل کردی؟ بغل نه ولی دستم گرفتم ...خیلی جدی چرا آفریده شده؟؟ نظرت راجبه کرم توی گیلاس چیه؟ گناه داره کرم بیچاره ...چرا باید خونشو خراب کنیم؟؟!! خیلی ناز غر میده مگه نهه؟؟ حیوون خونگی داشتی تاحالا؟ بله اسمش چی بوده؟ اسپینو و تف تفی اونو بیشتر دوس داشتی یا خودتو؟ اونارو :دی خیلی ممنونم بازم بیا عزیزم 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ به به ارزو خانم گلللللللللم. چطورییییی؟ چقدر تو زندگیت موفقی به نظر خودت؟ چند بار به ته خط رسیدی؟ عزیزترین کسی که تو زندگیت داری؟ قشنگترین ارزوت؟ با کیا تو انجمن از همه صمیمی تری؟ نظرت راجع به من؟ تو یه خط خودتو تعریف کن؟ فعلن همیناااااااااا. ممنون از دعوتت بانوووووو. 3 لینک به دیدگاه
D a D se T a N 117 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ سلام حالتون چطوره؟؟؟این سوالا که تا حالا پرسیدن برای شما راحت بوده//می بخشید من تخصصی نمی پرسم:[TABLE=class: cms_table] [TR] [TD] اهل ورزش هستید//چه ورزشی؟؟ [/TD] [/TR] [TR] [TD]2.نظرتون در عشق به خدا چیه//اونم زودگذره؟؟ [/TD] [/TR] [TR] [TD]3.سه تا از کتاب های مورد علاقتون بنویسید؟؟[/TD] [/TR] [TR] [TD]4.وقتی عصبانی می شید چه کار می کنید؟؟[/TD] [/TR] [TR] [TD]5.تو خانوادتون چه کسی رو بیشتر دوست دارید؟؟[/TD] [/TR] [TR] [TD]6.اگه اونی که دوسش دارید بهتون خیانت کنه چه کار می کنید؟؟[/TD] [/TR] [TR] [TD]7.آینده خودتونو چه کسی می بینید{استاد//وکیل//قاضی و...}؟؟[/TD] [/TR] [TR] [TD]8.بزرگترین سوتی زندگیتون چی بوده؟؟[/TD] [/TR] [TR] [TD]9.بهترین و بدترین غذا؟؟[/TD] [/TR] [TR] [TD]10.نظرت درمورد کله پاچه چیه؟؟[/TD] [/TR] [TR] [TD]11.از شهرای زیارتی کدومو بیشتر دوست دارید؟؟[/TD] [/TR] [TR] [TD]12.متولد چه سالی هستید؟؟[/TD] [/TR] [TR] [TD]13.در مورد آواتارتون بنویسید؟؟[/TD] [/TR] [TR] [TD]14.عکس بچگیتون چرا نذاشتید؟؟[/TD] [/TR] [TR] [TD]15.اگه کسی بهتون تهمت بزنه چه کار می کنید؟؟[/TD] [/TR] [TR] [TD]16.چه عطری دوست دارید؟؟[/TD] [/TR] [TR] [TD]17.قد و وزن؟؟[/TD] [/TR] [TR] [TD]18.یک بیت شعر مورد علاقت ؟؟[/TD] [/TR] [TR] [TD]19.چه گلی دوست دارید؟؟[/TD] [/TR] [TR] [TD]20.زشت ترین و زیباترین حیوان؟؟ [/TD] [/TR] [/TABLE] 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ خو من دوباره اومدم دنیارو چه رنگی میبینی؟ به نظرت خانم ها بیشتر اهل فتنه گری هستن یا آقایون؟ تاحالا دلت خواسته میتونستی کسیو بکشی؟ خرابکارانه ترین شیطونی بچگیت چی بوده؟ چه مجوزی هست که بعضی ها در خصوصی ترین مسائل مردم دخالت میکنن با کدوم قانون خود نوشته؟ تا حالا شیشه خونه کسیو شکوندی بعدش دربری؟ یه شکلک برای من بذار یه کتاب خوب در هر زمینه ای که خوندی و روت تاثیر گذاشته بهم معرفی کن خو من بازم میام چه بخوای چه نخوای 3 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ سهلام آرزو جونم....منم ... * دوست داشتی 1 گربه بودی؟ * این شعر رو کامل کن لدفا: گر بدین سان زیست...... * من یا 1000000$..راستشو بگو؟ *طبق فرموده شاعر پارسال چه موقعی رفته بودیم زیارتی ...برگشتنی به چه موجدی مواجه شدیم؟ * به فال اعتقاد داری؟ * منو چقد دوست داری؟ * چرا من اینقد شادمهرو دوست دارم به نظرت؟؟؟:girl_in_dreams: *1 ترانه از شامهر تقدیم به من کن ............. ___________ تا بعد.....بازم بیام ؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ به به ارزو خانم گلللللللللم.به به صبا جونم چطورییییی؟ خوببببببببببببم مرسی چقدر تو زندگیت موفقی به نظر خودت؟ همیشه تمام تلاشمو برای موفق بودنم می کنم چند بار به ته خط رسیدی؟ فکر می کنم احساس شکست یعنی ته خط رسیدن ولی معمولآ با آغازی بهتر همراهه و اگه اینطوری تصور کنی زیاد عزیزترین کسی که تو زندگیت داری؟ پدرم قشنگترین ارزوت؟ سوال تکراریه با کیا تو انجمن از همه صمیمی تری؟ سوال تکراریه نظرت راجع به من؟ دختری پرشور و با محبت و به گفته خواهرم مدلی زیبا برای طراحی تو یه خط خودتو تعریف کن؟ در کل خصوصیات یک اردیبهشتی رو دارم فعلن همیناااااااااا. بازم بیا ممنون از دعوتت بانوووووو. خواهش می کنم عزیزم مرسی که اومدی 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ #5 پستم را ویرایش نمـــــــــــــودم 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ ســـلــــام عزیزممم خوبی ارزو؟ منم چندتا سوال بپرسم با اژازه؟ تعریفت از زندگی کردن: عشق : گذشت: تفاهم: صندلی داغ چطوره؟ چه زمانی از زندگی نا امید میشی؟ چهقد نا امیدیت طول میکشه؟ یه روز دوروز یه هفته؟ چی میشه دوباره به زندگیت بر میگردی؟به خودت میای؟ معیارات برا همسر اینده ت؟ زندگی تو اایران خوبه یا خارج از کشور؟ اگه اره کدوم کشور؟ یه نصیحتم کن که فکر میکنی بهش نیاز دارم میتینگ خوب بود ؟ بهترین ویژگی ت چیه؟ بازم میام 2 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ سلام حالتون چطوره؟؟؟ سلام خیلی ممنوناین سوالا که تا حالا پرسیدن برای شما راحت بوده//می بخشید من تخصصی نمی پرسم: [TABLE=class: cms_table] [TR] [TD] اهل ورزش هستید//چه ورزشی؟؟ بله.شنا و..... [/TD] [/TR] [TR] [TD]2.نظرتون در عشق به خدا چیه//اونم زودگذره؟؟نخیر ..عشق به خدا زیباترین عشقیه که یک انسان می تونه داشته باشه [/TD] [/TR] [TR] [TD]3.سه تا از کتاب های مورد علاقتون بنویسید؟؟کتاب های زیادی رو دوست دارم یکیش هوا را از من بگیر، خندهات را نه از پابلو نرودا ...کتاب سلامتی زنان از کارول .الف.ترکینگتن ....و کتابهای حقوقی که همشو دوست دارم و جداکردن یکی از بین اونا کار سختیه[/TD] [/TR] [TR] [TD]4.وقتی عصبانی می شید چه کار می کنید؟؟موسیقی و تنهایی رو ترجیح میدم[/TD] [/TR] [TR] [TD]5.تو خانوادتون چه کسی رو بیشتر دوست دارید؟؟سوال تکراریه[/TD] [/TR] [TR] [TD]6.اگه اونی که دوسش دارید بهتون خیانت کنه چه کار می کنید؟؟فکر می کنم ببینم چه مشکلی داشتم که اون اتفاق افتاده[/TD] [/TR] [TR] [TD]7.آینده خودتونو چه کسی می بینید{استاد//وکیل//قاضی و...}؟؟یک حقوقدان پژوهشگر[/TD] [/TR] [TR] [TD]8.بزرگترین سوتی زندگیتون چی بوده؟؟......[/TD] [/TR] [TR] [TD]9.بهترین و بدترین غذا؟؟بهترین غذا همه بجز بدترین کله پاچه[/TD] [/TR] [TR] [TD]10.نظرت درمورد کله پاچه چیه؟؟بدم میاد[/TD] [/TR] [TR] [TD]11.از شهرای زیارتی کدومو بیشتر دوست دارید؟؟کربلا[/TD] [/TR] [TR] [TD]12.متولد چه سالی هستید؟؟سوال تکراریه[/TD] [/TR] [TR] [TD]13.در مورد آواتارتون بنویسید؟؟آواتارم همیشه در حال تغییره [/TD] [/TR] [TR] [TD]14.عکس بچگیتون چرا نذاشتید؟؟کجا[/TD] [/TR] [TR] [TD]15.اگه کسی بهتون تهمت بزنه چه کار می کنید؟؟می بخشمش[/TD] [/TR] [TR] [TD]16.چه عطری دوست دارید؟؟همه جور عطری دوست دارم بیشتر خنک[/TD] [/TR] [TR] [TD]17.قد و وزن؟؟قد 160 وزن 48[/TD] [/TR] [TR] [TD]18.یک بیت شعر مورد علاقت ؟؟سوال تکراریه[/TD] [/TR] [TR] [TD]19.چه گلی دوست دارید؟؟گل رز[/TD] [/TR] [TR] [TD]20.زشت ترین و زیباترین حیوان؟؟زشت ترین و زیباترین حیوان ماهی هستش [/TD] [/TR] [/TABLE] خیلی ممنون بابت حضورتون موفق باشید 3 لینک به دیدگاه
dalvory 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ سلام من اصلاح میکنم: بله ...حس خوبیه ..شما هم امتحانش کنید...یعنی چی به شرطی که خودت نشسته باشی؟؟؟ به شرطی که خودت ننشسته باشی !! یعنی فقط دیگران بشینن ما سوال بپرسیم 5 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ سلام آرزو جون خوبی؟ اوضاع و احوال خوبه؟ صندلیت در چه حال هس؟ همه سوالا رو نخوندم اگه تکراری بود ببخش ولی جوبشون رو بده آرزو رو تو 1 خط تعریف کن؟ 1 مدت کم بودی کجا بودی؟ چرا حقوق؟ دوسش داری؟ رشتتو میگم؟ اگه یکی بخواد بیاد حقوق بخونه و از تو راهنمایی و مشاوره بخواد چی بهش میگی؟ درصد حضور خدا تو زندگی آرزو؟ رنگ زندگی؟ رنگ مرگ؟ دختر کینه ای هستی؟ اگه بخوای از یکی انتقام بگیری اون کیه؟ تا حالا شده از یکی متنفر بشی؟ اگه آره اون کی بوده؟ چرا؟ به جز خونوادت کیو خیـــــــــــــــــلی دوس داری؟ چرا؟ تا حالا ناامید از همه چی شدی؟ چرا؟ دوس داری به گذشته برگردی؟ کلا تو چه زمانی زندگی میکنی؟حال ؛ گذشته؛ امید آینده چجوری با نواندیشان آشنا شدی؟ راضی هستی از اینجا؟ در آخر تعریفت از من؟ اگه بشه میام باز:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ خو من دوباره اومدمخیلی خوش اومدید دنیارو چه رنگی میبینی؟ آبی به نظرت خانم ها بیشتر اهل فتنه گری هستن یا آقایون؟ صادقانه و بی طرف میگم هر دو تاحالا دلت خواسته میتونستی کسیو بکشی؟ نه خرابکارانه ترین شیطونی بچگیت چی بوده؟ چرا منو تو این موقعیت قرار میدید آخه...فکر می کنم پنج سالگی باعث شدم دست خواهرم در بره چه مجوزی هست که بعضی ها در خصوصی ترین مسائل مردم دخالت میکنن با کدوم قانون خود نوشته؟ با قانونی که طرف با رفتار خودش در دیدگاه طرف مقابل ایجاد میکنه تا حالا شیشه خونه کسیو شکوندی بعدش دربری؟ نه یه شکلک برای من بذار یه کتاب خوب در هر زمینه ای که خوندی و روت تاثیر گذاشته بهم معرفی کن فکر می کنم کتابی که به درد شما بخوره کتاب بیا دریا شویم اثر لئو بوسکالیا خو من بازم میام چه بخوای چه نخوای خوشحال میشم و باعث افتخاره 2 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ سهلام آرزو جونم....منم ... سلام عزیز دلم * دوست داشتی 1 گربه بودی؟ نه...گربه ها از همه چی می ترسن * این شعر رو کامل کن لدفا: گر بدین سان زیست......باید پست... من چه بی شرمم اگر فانوس عمرم را به رسوائی نیاویزم...بر بلند کاج خشک کوچه بن بست...گر بدین سان زیست باید پاک...من چه ناپاکم اگر ننشانم از ایمان خود..چون کوه....یادگاری جاودانه بر تراز بی بقای خاک. [h=1]* من یا 1000000$..راستشو بگو؟[/h]تو عزیزم *طبق فرموده شاعر پارسال چه موقعی رفته بودیم زیارتی ...برگشتنی به چه موجدی مواجه شدیم؟ * به فال اعتقاد داری؟ ی روزی داشتم الان خیلی کم * منو چقد دوست داری؟ اندازه سایه های زمین * چرا من اینقد شادمهرو دوست دارم به نظرت؟؟؟:girl_in_dreams: چون منم دوست دارم *1 ترانه از شامهر تقدیم به من کن آینده با تو که حرف میزنم صدامو صاف میکنم دارم به زیبایی تو باز اعتراف میکنم با تو که حرف میزنم آینده من روشنه دنیام دستای توئه که تو دستای منه ثانیه هام کنار تو به مردن عادت میکنه حتی برای رفتن ما همه حسادت میکنند وقتی بهم زل میزنی دیگه نفس نمیکشم اونقدر آرومم پیش تو میترسم از آرامشم ___________ تا بعد.....بازم بیام ؟؟؟؟ مرسی عزیزم بله...بازم بیا 3 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ سلام آرزو جونم.خوبی آیا؟؟سلام عزیزم مرسی خوبم مرسی از دعوتت:hapydancsmil::hapydancsmil: خواهش می کنم تازگیاااااااااااا کم پیدا شدی چرا؟؟؟ کی ؟؟من؟؟ من که همش هستم چرا من همیشه اشتباهی رویا صدات میزدم.:icon_pf (34): واقعآ..اسم قشنگیه..مرسی چرا همه نام کاربریشونو عوض کردن؟؟ چون قراره به انجمن اعتماد داشته باشن و اسم واقعی مد بشه فکر میکنی دوستی مجازی ما تا کی ادامه داشته باشه؟؟ تا خسته شدنمون قصد ترک اینجا رو نداری آیا؟؟ فعلآ نه روزای اول شبستان یادته؟؟ مگه میشه یادم بره ...اولین کسی که پذیرایی کرد ازم تو بودی عزیزم چرا دیگه نمیای؟؟ میام نظرت راجع به من؟؟ فرنوش دوست داشتنی که دلم می خواد از نزدیک ببینمش فعلا همینا باشه. مرسی که وقت میذاری:icon_gol: مرسی که اومدی عزیزم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده