mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ خیلی سادس و البته خوشمزه مواد لازم: خمیر: آرد 200گرم روغن مایع 6 ق س آب 3 ق س ماست شیرین ترجیحا پرچرب 2 ق س بیکینگ پودر نصف ق چ مایه میانی: بادام آسیاب شده 100گرم شکر آسیاب شده 150گرم هل آسیاب شده 1 ق چ تزیین: هل آسیاب شده پسته آسیاب شده پودر قند طرز تهیه: مواد مربوط به خمیر رو با هم مخلوط میکنم و با دست ورز میدیم. خمیری که درست میشه خیلی نرم و لطیفه اگه دیدین شل شده یه ذره آرد اضافه میکنین و اگه سفت بود، کمی آب...اما اگه دقیقا همین مقدار ها رو بریزین، نیازی به اضافه کردن چیزی نیس بعدش میزارین خمیرتون حدود یه ساعت تو دمای محیط استراحت کنه، تو این مدت مایه میانی رو آماده میکنین و پودر ها رو با هم مخلوط میکنین بعد از استراحت خمیر، به اندازه نارنگی ازش برمیدارین و بازش میکنین و با قاشق مایه میانی رو توش میریزین، یا گرد میکنین خمیر رو یا به هرشکلی که دوس دارین، درش میارین بعد توی روغن داغ سرخش میکنین(روغن به اندازه ای توی ظرف باشه که شناور بشه) بعد از سرخ کردن، توی دستمال حوله ای میزارین که روغنش جذب بشه و بعد از خنک شدن، تزیینات رو انجام بدین:hapydancsmil: نوش جون 14 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ خودم از همین دستور، اون هفته درست کردم عالی بود جاتون خالی 10 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ یه جوراییه! خشکه! لوز خییلی خوشمزه تره 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ یه جوراییه!خشکه! لوز خییلی خوشمزه تره چی خشکه دقیقا؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ چی خشکه دقیقا؟ خب قطاب دیگه؟! تاپیک مگه در مورد قطاب یزد نیست؟!؟!؟ 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ خب قطاب دیگه؟!تاپیک مگه در مورد قطاب یزد نیست؟!؟!؟ چرا اما اون قطابایی که شما خوردین، خشک شده بوده 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ چرااما اون قطابایی که شما خوردین، خشک شده بوده خب پس زود خشک میشه احتمالا چون من از حاج خلیفه (معتبر ترین و معروف ترین تولیدی شیرینی جات توی یزد) گرفتم اما زیاد به دلم نچسبید 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ خب پس زود خشک میشه احتمالاچون من از حاج خلیفه (معتبر ترین و معروف ترین تولیدی شیرینی جات توی یزد) گرفتم اما زیاد به دلم نچسبید نه اتفاقا من چند روزم نگه داشتم تو ظرف دربسته، خشک نشد میشناسم اونجارو البته سلیقس دیگه شاید طعمش برا همه خوشایند نباشه 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ نه اتفاقا من چند روزم نگه داشتم تو ظرف دربسته، خشک نشد میشناسم اونجارو البته سلیقس دیگه شاید طعمش برا همه خوشایند نباشه طعمش خوبه اما مشکلم با خشک بودنش بود که الان حل شد!!! بذار یه بار خونه درست کنم ببینم چی به چیه!!! 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ خب پس زود خشک میشه احتمالاچون من از حاج خلیفه (معتبر ترین و معروف ترین تولیدی شیرینی جات توی یزد) گرفتم اما زیاد به دلم نچسبید یکی از دوستام ک یزدی ه میگفت تو هر خیابون یزد ی حاج خلیفه هست. سخته پیدا کردن حاج خلیفه اصلی ه. امیدوارم از همون اصلی ه خریده باشی. 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ یکی از دوستام ک یزدی ه میگفت تو هر خیابون یزد ی حاج خلیفه هست. سخته پیدا کردن حاج خلیفه اصلی ه.امیدوارم از همون اصلی ه خریده باشی. بله حاج خلیفه اصلی همون میدون امیر چخماق یزد بود که ازش گرفتم خیلی هم شلوغ بود 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ طعمش خوبهاما مشکلم با خشک بودنش بود که الان حل شد!!! بذار یه بار خونه درست کنم ببینم چی به چیه!!! درست کنین حتما:gnugghender: یکی از دوستام ک یزدی ه میگفت تو هر خیابون یزد ی حاج خلیفه هست. سخته پیدا کردن حاج خلیفه اصلی ه.امیدوارم از همون اصلی ه خریده باشی. ما از همونی که تو میدون امیرچخماق ه خریدیم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ نه اتفاقا من چند روزم نگه داشتم تو ظرف دربسته، خشک نشد میشناسم اونجارو البته سلیقس دیگه شاید طعمش برا همه خوشایند نباشه مرسی اجی هنرمندم :hapydancsmil: منم از خلیفه خریدم تازه بود و خوشمزه ، عاشق قطابم :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ مرسی اجی هنرمندم :hapydancsmil:منم از خلیفه خریدم تازه بود و خوشمزه ، عاشق قطابم :hapydancsmil: قربون فاطمه گل خودم برم خودت هنرمندی 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ بابا هنوز موقع افطار نشده اینا چیه میذارید؟ 5 لینک به دیدگاه
masoud 65 835 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ واااای منو یاد دوران دانشجویم انداختید. هر موقه از یزد بر می گشتم تهران خونمون می رفتم از حاج خلیفه (شیرینی فروشی معروف یزد) 2 بسته می خریدم... یادش بخیر... 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ افرین دوست هنرمندم:icon_gol: بحث کاملا به سمت حاج خلیفه رفته 2 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ یکی از دوستام ک یزدی ه میگفت تو هر خیابون یزد ی حاج خلیفه هست. سخته پیدا کردن حاج خلیفه اصلی ه.امیدوارم از همون اصلی ه خریده باشی. درود از دوستان هرکی نتونست قطاب درست کنه غصه نخوره یه ندا بدین بهم خودم میرم از حاج خلیفه یه جعبه میخرم واستون ارسال میکنم به همین سادگی :) هرچی باشه پسر یزد هست و مرامش :d 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ درود از دوستان هرکی نتونست قطاب درست کنه غصه نخوره یه ندا بدین بهم خودم میرم از حاج خلیفه یه جعبه میخرم واستون ارسال میکنم به همین سادگی :) هرچی باشه پسر یزد هست و مرامش :d من میخوام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده