آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ ای وای تسلیت میگم غم اخرتون باشه خدا رحمتشون کنه اللهم صل علی محمد و آل محمد لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ واییییییییییییییییی خدا رحمتشون کنه!خیلی ناراحت شدم... لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ از دست دادن مادربزرگ خیلی سخته :icon_gol: تسلیت میگم روحشون شاد :icon_gol: لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ تسلیت میگم انشاالله که خدا رحمتشون کنه اونم تو همچین ماه عزیزی لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ از همه دوستانی که به من لطف دارن، پیام دادن و همدردی کردن تشکر میکنم :icon_gol: امیدوارم همیشه شاد باشید و تو شادی هاتون بتونم لطفتون رو جبران کنم ممنون از همه لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ پذیرای تسلیت مانیز باشید ... روحشان شاد . لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ تسلیت من رو هم پذیرا باشید روحشون شاد لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ تسلیت میگم روحشون شاد مادربزرگا فرشته اند.خوش به حالتون که تا این سن در کنارتون بودن. لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ من همیشه نفر آخرم :| تسلیت میگم دائی عباس لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده