Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ مینا جونم.....عزیز دلم....هر چی که خودت میدونی.... تولدت مبارک، روزهایی سرشار از شادی و سلامتی پیش رو داشته باشی...ردپایت به شادی همه جا باشهیک عالمه تولدت مبارک...چه خوب است روز تولدت:icon_gol: مریم بانو . . . عزیز دلم . . . هرچی که خودت میدونی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:مرسی عزیز دلم مرسم خانم گلم:hapydancsmil: انشالله با هم . . . مرسی عزیزم لپتو بیار جلو امروز چه روزیست روز مراد است امروز:hapydancsmil: امروز نیست:ws3:25 امه مینا جونم.....عزیز دلم....هر چی که خودت میدونی.... تولدت مبارک، روزهایی سرشار از شادی و سلامتی پیش رو داشته باشی...ردپایت به شادی همه جا باشهیک عالمه تولدت مبارک...چه خوب است روز تولدت:icon_gol: 2بار 2بار مرسی عزززززززیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییزم تولدت مبارک باشه دوستم ممنون عزیزم لطف کردی تولدت مبارک مینا جونمممممممممممم چه جالب 25 تیر هم خانوم مهندس میشی و هم روز تولدته انشالله به همه آرزوهات برسی مهربونم :icon_gol: مرسی مینای نازنینم :hapydancsmil::hapydancsmil: تولدت مبارک باشه مینا جان:vi7qxn1yjxc2bnqyf8vامیدوارم به همه ی آرزوهای دلت برسی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v فاطمه عزیزم خودت گلی :hapydancsmil:ممنونم لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ امروز خورشید شادمانه ترین طلوعش را خواهد کرد و دنیا رنگ دیگری خواهد گرفت قلبها به مناسبت آمدنت خوشامد خواهند گفت فرشته آسمانی سالروز زمینی شدنت مبارک . . . 25 تیر تـــــــولد مینــــــا جونه(yosefi) عشق من بدوئیــــــــــــد بیاید تبریک بگیـــــــــــــن فاطمه ی عزیز و مهربونم از اعماق قلبم ازت ممنونم قلمم توانایی بیان احساساتم رو نداره بینهایت ممنونم عزیزدلم امیدوارم زندگیت مثل قلبت سرشار از رئوفی و شادی و سرزندگی و آرامش باشه بینهایت دوستت دارم دوست رد پایی من . . . لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ عایا میدانی از من تشکر نکردی؟؟ بلی میدانم گذاشتم تشکر ویژه کنم صبر هم چیز خوبیست عایا میدانستی لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ بلی میدانم گذاشتم تشکر ویژه کنم صبر هم چیز خوبیست عایا میدانستی نه نمیدانستــــــم العان فهمیـــــــدم فدات عزیزم کمترین کاری بود که میشد کرد لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ نه نمیدانستــــــم العان فهمیـــــــدم فدات عزیزم کمترین کاری بود که میشد کرد آفرین دخترم در هر حالی متوجه بشی دیر نیست نه عزیزم لطف بود واقعا حالا اگه ناراحتی حضوری جبران کن لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ :hapydancsmil:تولدت مبارکــــــــــــ:hapydancsmil: :626gdau::w31: لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ تولدت مبااااااااااااااااارک عشق منننننننننننننن. اینم کیک اینم پاستیل که فقط خودت جریانشو میدونی نفسمممممممم کادوتم گرفتم دیدمت بهت میدم خانمیییییییییییییییییییییی مینااا خیلیییییی دوست دارممممممممممم. واست ارزوهای خیلییییییییییی قشنگ دارمممممممممممم ابجیییییییییییییییی :aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::aghosh: لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ :hapydancsmil:تولدت مبارکــــــــــــ:hapydancsmil: :626gdau::w31: ممنوووووووووووون عزیز دلم لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ تولدت مبااااااااااااااااارک عشق منننننننننننننن. اینم کیک اینم پاستیل که فقط خودت جریانشو میدونی نفسمممممممم کادوتم گرفتم دیدمت بهت میدم خانمیییییییییییییییییییییی مینااا خیلیییییی دوست دارممممممممممم. واست ارزوهای خیلییییییییییی قشنگ دارمممممممممممم ابجیییییییییییییییی :aghosh::aghosh::aghosh::aghosh::aghosh: وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای صباااااااااااااااااااا مرسی عزیزم واقعا نمیدونم چطور باید تشکر کنم مرسی عزیزم مرسی گل من دوووووووست دارم دوست ناز من ئه کی ببینمت لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ تبریک میگم خانومی ممنونم زهرای عزیز لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ تولدت مبارک میناجان:4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ مینا جان تبریک میگم و براتون شادی و سلامتی و موفقیت در لحظه لحظه زندگیتون آرزومندم....:icon_gol: لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ تولدت مبارک مینای دوست داشتنی.... لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ الهیییی من فداااااااااااااااایییییییییی تو بشمممممممممممم عشقممممممممم. تولدتتتتتتتت 100000000000000 بار مبااااااااااااااارک اینم کادوت لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ تولدت مبارک میناجان:4uboxsmiley: ممنونم آرزوی نازنینم مینا جان تبریک میگم و براتون شادی و سلامتی و موفقیت در لحظه لحظه زندگیتون آرزومندم....:icon_gol: مچکرم هستی عزیز و ممنون بابت این همه آرزوی زیبا تولدت مبارک مینای دوست داشتنی.... ممنونم عزیزم الهیییی من فداااااااااااااااایییییییییی تو بشمممممممممممم عشقممممممممم. تولدتتتتتتتت 100000000000000 بار مبااااااااااااااارک اینم کادوت عزززززززززززززززززیززززم مرسی خوشجلممممممممممم چه خوشرنگه راضی به زحمت نبودم حالا که گرفتی چرا اون خوشرنگه رو نگرفتی که من دوس دارم لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ عزیـــــــزم ، مبارکههه من دیر رسیدم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده