mjhja 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ مقاله ای راجع به باززنده سازی فضاهای شهری :نمونه مورد مطالعه استانبول ،ترکیه ((میدان تقسیم )) زبان اصلی از دانشگاه سینسیناتیUNIVERSITY OF CINCINATY .. فایل به صورت pdf با حجم 4مگ: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اجازه دهیم خوانندگان بعدا خودشان قضاوت کنند!! 5 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ مقاله ای راجع به باززنده سازی فضاهای شهری :نمونه مورد مطالعه استانبول ،ترکیه ((میدان تقسیم )) زبان اصلی از دانشگاه سینسیناتیUNIVERSITY OF CINCINATY .. فایل به صورت pdf با حجم 4مگ: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اجازه دهیم خوانندگان بعدا خودشان قضاوت کنند!! دوست عزیز من فایلو دانلود کردم خیلی حجمش زیاده واسه خوندن ضمن اینکه زبان اصلیم هست چه نکته ای توش بوده که اینجور گفتین؟ 3 لینک به دیدگاه
mjhja 46 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ هدف بیان تجارب یک کشور در زمینه استفاده از فضاهای شهری بوده ....تجاربی که می تونه سودمند باشه.. شما می تونی متن رو نخونید اما می تونید عکس هایی که در زمینه نوشته هاست رو استفاده کنید ...شاید جمله من راجع به اینکه ((اجازه دهیم خوانندگان بعدا خودشان قضاوت کنند !!)) دو پهلو بوده .. پس عذر خواهی می کنم .... منظورم راجع به مقایسه شهرهایی که زندگی می کنیم با یک شهر از کشور همسایه بوده ... و این که خوانندگان با خوانندن آن به این مقایسه دست یابند !! 3 لینک به دیدگاه
masoudtah 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ اونقدرا زبان انگلیسیم خوب نبود که بشینم همه پی دی اف رو بخونم. عکساش هم برام جالب نبود که بخوام ازش استفاده ببرم. ولی همینکه تو سایت یه مطلب گذاشتی خودش کلی مرسی داره. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده