Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ درود این تاپیک رو ایجاد کردم تا محلی باشه برای قراردادن هر گونه فایلی در مورد نرم افزار 3Dvia نرم افزار 3Dvia در کنار catia-delmia-enovia جزء ساختار اصلی 3D-plm شرکت معظم داسو سیستم فرانسه میباشد این نرم افزار بخشی از امور پشتیبانی و ارتباط با مشتری طراحی های انجام شده توسط catia و نرم افزارهای دیگه این ساختار رو بر عهده داره این نرم افزار قابلیت های متعددی داره از جمله : ورودی فایلهای مختلف از catia- nx-solid work-proE و .... و البته در مورد فایلهای catia این قابلیت رو داره که در صورت تغییرات فایل در کتیا مدلهای کار شده در این نرم افزار رو آپدیت کنه که از ارزشمند ترین قابلیت هاش میباشه قابلیت های دیگه ای که میشه بهش اشاره کرد ابزارهایی جهت جلوگیری از کپی برداری ابعاد فایلها که البته بنده هنوز رو خیلی زمینه هاش کار نکردم فایلهایی که در این تاپیک قرار میدم جهت آشنایی بیشتر دوستان با این نرم افزار هست و ارائه کارهای جدیدتر منوط به نظر دادن دوستان هست (ایده جدید - آنچه در ذهنتون برای ارائه یه طرح یا مجموعه به مشتری مناسب میدونید رو بگید تا با هدفی مشخص کار جدید ارائه بشه ) از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میتونید یک نمونه کاری که انجام دادم رو دانلود کنید البته باید ذکر کنم که ارائه کار در محیط نرم افزار در صورتی که در حالت design mode باشه به صورتیه که (در سمت چپ کادر تصویر اگه نگاه کنید ) با انتخاب حالت های در نظر گرفته شده (کلیک روی تصویر کوچک ) اون حالت رو نشان میده و در این فیلم کلی نشان داده شده 8 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ قابلیت های دیگه نرم افزار : امکان ایجاد ساب اسمبل بین فایلها امپورت کردن با level های مختلف فایل ایجاد شده (curve-surface-solid ) (با مختصات مدل در کتیا ) و ..... و آپدیت کردن فایل داشتن ابزارهایی مثل arrow - texture - نمایش تلرانسهای هندسی و ابعادی - section cut , .... ایجاد قیدهای حرکتی به کمک دستگاههای مختصات محلی ایجاد مدل انفجاری خطی - استوانه ای و خوب فقط یکی از دوستان نظر داد و تو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فایل اضافه کردم - رویه مونتاژ رو اضافه کردم انشالله فرصتی بشه سمپل های خود نرم افزار رو آماده میکنم و قرار میدم 5 لینک به دیدگاه
navida 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ با سلام میشه لطفا لینک دانلود این نرم افزار و برام ایمیل کنید ؟ با این نرم افزار هم میشه مکانیزیم حرکتی یه دستگاه طراحی شده را شبیه سازی کرد ؟ ممنون از سایتون 1 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ با سلام میشه لطفا لینک دانلود این نرم افزار و برام ایمیل کنید ؟ با این نرم افزار هم میشه مکانیزیم حرکتی یه دستگاه طراحی شده را شبیه سازی کرد ؟ ممنون از سایتون تو بازار موجود هست و بعضی شرکت های نرم افزاری مثل نوین پندار و پرنیان دو نسخه 2012 و 2013 اونو ارائه دادن اینکه تو نت باشه یا نه رو نمیدونم این نرم افزار بیشتر برای show دادن هست و تفاوتش با نرم افزارهایی مثل 3dmax , ... اینه که با نرم افزارهای مهندسی سازگاری داره و نرم افزاری هست که تحت مجموعه 3d-plm شرکت داسو سیستم هست بنابراین میشه بهش اعتماد کرد و ارزش وقت گذاشتن داره میتونی برای هر قطعه دستگاه مختصات مجزا یا pivot های حرکتی در رئوس - وسط یا روی لبه قطعات تعریف کنی و با توجه به مختصات مجزای هر قطعه ای نسبت به هم مونتاژ کنی روی هم رفته برای show دادن مجموعه مونتاژی خیلی خوبه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده