mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ پذیرفتهشدگان نهمین دورهی نمایشگاه حروفنگاری پوستر اسماءالحسنی مشخص شدند. هیات انتخاب آثار و داوری نهمین دورهی نمایشگاه حروفنگاری پوستر اسماءالحسنی، مرکب از قبادشیوا، ابراهیمحقیقی، عبدالمجیدحسینیراد، سیدعلیمیرفتاح و سید حسن موسیزاده از مجموع 1220 اثر رسیده به دبیرخانه، تعداد 50 پوستر را برای شرکت در نمایشگاه انتخاب کردند. ابوالفضل آقاوردی عادله حاجی محمدی افشین فرهادی احمد عزیزپور دوستان عزیز میتوانید برای مشاهده جشنوارههای گذشته و همچنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این مطلب مراجعه بفرمایید 8 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ آیدا نایبان 1 آیدا نایبان 2 علی بزرکار علی معتمدیان علی اصغر شاهی نمین 6 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ علیرضا بختیاری علیرضا بیت الهی 1 علیرضا بیت الهی 2 علیرضا کرمی دایمان خوسروانی 5 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ الهام میرزا حسینی الهام شکرآمیز حمید قربانپور حمیدرضا زری جواد علی خوئیان 5 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ جواد صفری جاوید علی وندی مهدیه معظمی مقدم مهسا سرواحد مریم محمدی 4 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ مریم رشیدزاده مریم یعقوبی مرضیه رزمیان مقدم محمدعلی کریم پور محمدصابر شیخ رضایی 6 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ محمد سعید نقاشیان محمدرضا تیان محمد آزادمحمدی محمد حسین کامیابی مجتبی شعبان 2 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ مرتضی رحمتی نفیسه کرمی فیض آبادی نصیر بشیری ندا حیدری 2 ندا کاشیان 4 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ نوشین بیجاری رضا اسدی مهر آبانی رقیه قربانی سعید سلیمی سعید ولی نژاد 4 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ صالح زنگنه ساناز فراست معمار سیدمهدی موسوی زهرا حلیلی زینب عابد دوست گوهری 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ بسیار زیبا بودندستشون درد نکنه خدا خیرشون بده اینو نفهمیدم یعنی چی فک کنم نوشته هو اون انگشته فوق العادس! 2 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ فک کنم نوشته هو اون انگشته فوق العادس! بله دوست عزیز شما به درستی اشاره فرمودید البته من دیروز توی پیغام خصوصی خدمت دوست بسیار خوبمون عرض کردم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده