Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ بشتاااااااااااااااااااااا ااابیییییییییید خب خب اینم سری 4 مسابقه شهر خودتو اصلاح کن. روال مسابقه مثله سری های قبله: ایراداشو ببینید و اصلاحشون کنید واسه این سری : میدان شهدا مشهد حالا ایراداشو ببینید و اصلاحاتتونو خصوصی واسه من بفرستید. سوالی هم داشتید من در همین تاپیک خدمتم. اگر دوست داشتید میتونید اسکیس هم بزنید شرکت برای همه ی رشته ها ازاده. نظراتی که اینجا داده میشه در نظرسنجی شرکت داده نمیشه. اسپم ممنوعه. :w14:و حالا جوایز:w14: نفر اول 200 امتیاز+ مدال برتر مسابقات علمی نفر دوم 150 امتیاز :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v نفر سوم 100 امتیاز:TAEL_SmileyCente: منتظر حضورتون هستیم تا پایان روز پنج شنبه 27 تیر وقت دارید که نظراتتون رو به صورت خصوصی واسه من بفرستید 13 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ صبا جان این عکس آخر مربوط به کدوم بدنه ی میدونه؟ 9 لینک به دیدگاه
masoudtah 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ از این عکسایی که گذاشتید چیزی سر در نیاوردیم. عکس اول به هرچیزی میخوره جز میدان عکس دوم هم که یه گره ترافیکی خفنه عکس سوم هم که اصن معلوم نیست به چه منظور گذاشتید اصن چیو خواستی نشان بدید؟ 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ میشه هرکی میدونه در مورد خصوصیات میدونه یه کمی بیشتر توضیح بده؟ 5 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ میشه هرکی میدونه در مورد خصوصیات میدونه یه کمی بیشتر توضیح بده؟ الان برای تو هم سوال پیش اومده؟ پس موضوع مسابقه رو چه جوری انتخاب میکنین؟ منو باش فکر میکردم 3-4 نفر نشستن با هم همفکری کردن موضوع انتخاب کردن! 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ سلام و درود برهمه میدان شهدا یکی از پرتردد ترین میدان های مشهدهست میدانی است که نزدیک حرم امام رضا(ع) هست و به خیابان شیرازی متصل میشه و درهمه ایام از حجم ترافیک بالایی برخورداره این عکس معلوم نیست کدوم میدان توی مشهد هست من اصفهانی هستم ولی مشهدهم زیاد رفتم وتااونجا که میدونم این میدان کاملا نزدیک به حرم امام رضا هست ولی این عکسها من حرم درونشون نمی بینم عکس آخر مربوط به اصلاحات نهایی میدان هست البته اگر درست باشه این میدان مدتی بسته بود جدیدا طی اصلاحاتی که روش انجام شده یک ساختمان تجاری وسط میدان زده شده وبه شکل یک مجتمع هست این عکسها اصلا گویا نیست مثلا برای ورود به خیابان شیرازی بایستی دور این ساختمان دور بزنیم حالا بازاگر دوستان اطلاعات اصلاحی دارند بگویند 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ الان برای تو هم سوال پیش اومده؟پس موضوع مسابقه رو چه جوری انتخاب میکنین؟ منو باش فکر میکردم 3-4 نفر نشستن با هم همفکری کردن موضوع انتخاب کردن! مشورت و همفکری که شده. با توجه به اینکه قرار بود این دوره یکی از فضاهای شهری غیر از تهران باشه، مشهد انتخاب شد که هم رفت و آمد بهش زیاد بوده، هم دومین شهر بزرگه و هم اینکه یکی از بچه های مشهدی قرار شده ایشالا توضیحات بیشتری که لازم هست رو بده 6 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ سلام و درود برهمهمیدان شهدا یکی از پرتردد ترین میدان های مشهدهست میدانی است که نزدیک حرم امام رضا(ع) هست و به خیابان شیرازی متصل میشه و درهمه ایام از حجم ترافیک بالایی برخورداره این عکس معلوم نیست کدوم میدان توی مشهد هست من اصفهانی هستم ولی مشهدهم زیاد رفتم وتااونجا که میدونم این میدان کاملا نزدیک به حرم امام رضا هست ولی این عکسها من حرم درونشون نمی بینم عکس آخر مربوط به اصلاحات نهایی میدان هست البته اگر درست باشه این میدان مدتی بسته بود جدیدا طی اصلاحاتی که روش انجام شده یک ساختمان تجاری وسط میدان زده شده وبه شکل یک مجتمع هست این عکسها اصلا گویا نیست مثلا برای ورود به خیابان شیرازی بایستی دور این ساختمان دور بزنیم حالا بازاگر دوستان اطلاعات اصلاحی دارند بگویند اطلاعاتی که دادم با دوست مشهدیمون توی انجمن چک کردم درست بود حالا دعوتش میکنم بیاد 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ نقشه میدان شهدای مشهد از لینک زیر قابل مشاهدس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همچنین یکی از بزرگترین طرح های شهرسازی کشور در این میدان در حال اجراست که اطلاعات مربوطه از سایت زیر قابل مشاهدس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ نقشه میدان شهدای مشهد از لینک زیر قابل مشاهدس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همچنین یکی از بزرگترین طرح های شهرسازی کشور در این میدان در حال اجراست که اطلاعات مربوطه از سایت زیر قابل مشاهدس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به به سلام بر دوست مشهدی راضی به زحمت نبودیم 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ در ضمن حاشیه خیابان ها مملو از فروشگاه های کوچک وبزرگ که اکثرا فروشگاه های مواد پروتئینی (ماهی مرغ گوشت ...) میوه و سبزی فروشی و سوپر مارکته که علاوه بر افزایش شلوغی بوی نامطبوئی هم داره در کل از کثیف ترین مناطق مشهد محسوب میشه 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ لازم به ذکر هس در پست اول عکس اول مربوط به بافت قدیم میدان شهداس ، عکس دوم مربوطه به میدان فلسطینه که ربطی به شهدا نداره و عکس سوم هم شروع پروژه میدان شهدارو نشون میده 7 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ لازم به ذکر هس در پست اول عکس اول مربوط به بافت قدیم میدان شهداس ، عکس دوم مربوطه به میدان فلسطینه که ربطی به شهدا نداره و عکس سوم هم شروع پروژه میدان شهدارو نشون میده پس حدس من درهرسه مورد درست بود آخه دیدم این میدان خیابان های منتهی بهش هیچ ربطی به شهدا نداره 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ سلام. اول یه تشکر ویژه از مهندس مهدی و مهندس حمید بابت کمکی که به بچه ها کردن. و اینکه با توجه به درخواست دوستان فضایی به جز تهران با مشورت انتخاب شد ما هم تا جایی که بتونیم راهنمایی میکنیم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده