Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 13 مهر، 2013 تا حالا هم هرکی عکس اینترنتی میاورد میشد فهمیدبعدم همون مزرعه به نظرم خیلیم خوبه یکی از عکسای مسابقه بهاری اینترنتی بود(حمید گفت فوتوشابیه!) ولی تا آخر موند خوشبختانه رتبه نیآورد مزرعه هم یکی از موضوعاته مد نظره.. 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 13 مهر، 2013 خب حمید خودش فهمید شما که مسوول برگزاری هستی،پس نظر سنجی رو کی میذاری؟ 2
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 13 مهر، 2013 خب حمید خودش فهمیدشما که مسوول برگزاری هستی،پس نظر سنجی رو کی میذاری؟ من که نگفتم حمید نفهمیده قراره تاپیک جدید نزنیم داخل همین تاپیک نظر سنجی بذاریم حالا حمید بیآد، شایدم تاپیک جدید زدیم 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 13 مهر، 2013 انشاالله و من مطمئنم مزرعه همه رای میدن بیخودی وقت تلف نکنید تاپیک بزنید 3
nasim184 12256 ارسال شده در 13 مهر، 2013 موضوعات خوبی بود مرسی من عاشق موضوع گوجه فرنگی شدم به یه جمع بندی برسیم یه نظرسنجی میذاریم.. چیه چشمات برق زد... میخواید ماها که بی زبطیم بزنید کنار!!! یعنی اصا فکرشم نکن من بکشم کنار...من خودم اماده ی هر موضوعی کردم. بچه ها قوی باشیییید 4
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 13 مهر، 2013 چیه چشمات برق زد...میخواید ماها که بی زبطیم بزنید کنار!!! یعنی اصا فکرشم نکن من بکشم کنار...من خودم اماده ی هر موضوعی کردم. بچه ها قوی باشیییید هر موضوعی باشه همه پایه هستن و ماشالا شرکت میکنن . . . . حمید کجایییییییی.... 4
nasim184 12256 ارسال شده در 13 مهر، 2013 هر موضوعی باشه همه پایه هستن و ماشالا شرکت میکنن. . . . حمید کجایییییییی.... بابا حمید صدا نکن من رفتم:th_running1:.... 6
Hamid Ghobadi 12840 مالک ارسال شده در 14 مهر، 2013 سلام دوستان ... ببخشید من سرم خیلی شلوغ شده ... پستهای همه رو خوندم ... مزرعه و کشاورز رو پسندیدم! قاسم جان خودت زحمت مسابقه رو میکشی ... صلاح میدونی نظرسنجی رو هم بزن ... نمونه نظرسنجی توی بخش مسابقات هست ... شرمنده زحمتش رو بکش ... من این سه مورد رو میگم که توی نظرسنجی باشه مزرعه کشاورز بیابان آبزیان هم خوبه اما فکر کنم کمی سخت باشه واسه اکثریت راستی قاسم جان مقاله هایی رو که برای مجله برات فرستادن رو قرار شد واسه منم بفرستیا! 6
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 14 مهر، 2013 منم با همون مزرعه موافقم کشاورزا الان خسته ان اگر بعد از ماه رمضون بود میشد ازشون عکس بگیرم بیابون هم تو این گرما کی میره عکس بگیره آبزیان هم میتونیم از ماهی های فریز شده عکس بگیریم؟ 5
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 14 مهر، 2013 دوستان همیشه همراه برید اینجا: http://www.noandishaan.com/forums/thread115834.html نظراتو اونجا دنبال میکنیم 4
Hamid Ghobadi 12840 مالک ارسال شده در 14 مهر، 2013 حال میده بیای در تاپیک رو ببندی! این نام های کاربری هم عوض شده آدم قاطی میکنه! 5
ارسال های توصیه شده